Kodi Community Forum

Full Version: Unable to play 50% of movies after upgrade
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi

Since upgrading to 13.2 I'm unable to play about 50% of the movies in my library. These movies worked fine on 12.0
Debug log is at http://xbmclogs.com/show.php?id=417000
Any help much appreciated.

Regards

Alasdair
The movie that I tried to play was: Movies\Jump Street Collection\21 Jump Street (2012)

Relevant part of the debug log file:
21:03:57 T:140249333348224 NOTICE: DVDPlayer: Opening: /home/ads79/downloads/Movies/Jump Street Collection/21 Jump Street (2012)/21 Jump Street (2012).avi
21:03:57 T:140249333348224 WARNING: CDVDMessageQueue(player):Tongueut MSGQ_NOT_INITIALIZED
21:03:57 T:140249333348224 DEBUG: CRenderManager::UpdateDisplayLatency - Latency set to 0 msec
21:03:57 T:140249333348224 DEBUG: LinuxRendererGL: Cleaning up GL resources
21:03:57 T:140249333348224 DEBUG: CLinuxRendererGL:TonguereInit - precision of luminance 16 is 16
21:03:57 T:140248633812736 NOTICE: Thread DVDPlayer start, auto delete: false
21:03:57 T:140248633812736 NOTICE: Creating InputStream
21:03:57 T:140248633812736 ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [/home/ads79/downloads/Movies/Jump Street Collection/21 Jump Street (2012)/21 Jump Street (2012).avi]
21:03:57 T:140248633812736 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
21:03:57 T:140248633812736 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream
What video driver are you using?
sudo lshw -c video

PCI (sysfs)
*-display:0
description: VGA compatible controller
product: RV370 [Radeon X600/X600 SE]
vendor: Hynix Semiconductor (Hyundai Electronics)
physical id: 0
bus info: [email protected]:01:00.0
version: 00
width: 64 bits
clock: 33MHz
capabilities: pm pciexpress msi vga_controller bus_master cap_list rom
configuration: driver=radeon latency=0
resources: irq:46 memory:e0000000-e7ffffff memory:efde0000-efdeffff ioport:dc00(size=256) memory:efe00000-efe1ffff
*-display:1 UNCLAIMED
description: Display controller
product: RV380 [Radeon X300/X550/X1050 Series] (Secondary)
vendor: Hynix Semiconductor (Hyundai Electronics)
physical id: 0.1
bus info: [email protected]:01:00.1
version: 00
width: 64 bits
clock: 33MHz
capabilities: pm pciexpress bus_master cap_list
configuration: latency=0
resources: memory:efdf0000-efdfffff
Why not trying to upgrade to 14.1 and see if it's fixed there?
that video card is ancient, you don't have any hardware video decoding. SD should still work though.
Best you can do is: Video -> Acceleration: Decoding Method: Software - then at least all cpu cores are used.