Kodi Community Forum

Full Version: Vimeo v4.X.X - KODI 14.X Helix
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Gonna have to play with this addon some more this weekend. I don't really use Vimeo a ton, but if I find any bugs I will report. Smile
(2015-03-19, 20:51)gerhardg Wrote: [ -> ]having installed 4.0.3 i fail a successful login. there is no error message in Kodi

Same here. Does not work better after reinstalling it.
Can't launch vimeo videos anymore from Yatse remote.
Managed to re install the older plugin which works perfect for me... and stopped the auto-update for now.
Uninstall and force refresh on the repos. It seems you both have an old 4.0.3 (I accidently uploaded without commiting the fix)
Been playing with the addon and have had no problems for a while now, but I would like to make one small request. The sign in requires an email address, rather than a username. Could the field in options be changes to reflect that? I always prefer to be told it's asking for my email rather than my username. If not, I get confused.
(2015-03-23, 04:08)dkplayaclub Wrote: [ -> ]Been playing with the addon and have had no problems for a while now, but I would like to make one small request. The sign in requires an email address, rather than a username. Could the field in options be changes to reflect that? I always prefer to be told it's asking for my email rather than my username. If not, I get confused.

I test if I can use both (username/mail) because I don't want to change this for every addon I develop Wink
I am also having the login issue where it just flashes the "working" box and then doesn't login. I am running Kodi on OpenElec and I uninstalled everything, killed userdata directory and tried installing from a zipfile from Git as well as trying to refresh from the repository. This seems to be the same problem as another user.

Code:
21:24:33 T:140216941647616  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
21:24:33 T:140216941647616  NOTICE: [plugin.video.vimeo] Running: Vimeo (4.0.3) on Helix (14.2) with Python 2.7.3
21:24:39 T:140217986873216   ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.vimeo/sign/in/
21:24:39 T:140217986873216   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.vimeo/sign/in/) failed

Thank you for your work on this plugin and I'm happy to test things if it helps.
Are you using some kind of special characters in your password? This would be the last possible explanation for me. Something with the encoding could calculate the signature incorrect.
No special characters and it is a very simple password. The only special character is the @ symbol in the email address for the username and the period for .com
Does sending a plugin:// URLs work on this version ? I'm using Yatse to send vimeo links, it uses a json-rpc to send:

Code:
08:10:46 T:140043968567040   DEBUG: webserver: request received for /jsonrpc
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: Previous line repeats 1 times.
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: StartScript - calling plugin Vimeo('plugin://plugin.video.vimeo/','26','?action=play_video&videoid=122325664')
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: WaitOnScriptResult - waiting on the Vimeo (id=78) plugin...
08:10:48 T:140043968567040  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
08:10:48 T:140043968567040    INFO: initializing python engine.
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): start processing
08:10:48 T:140043968567040  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): the source file to load is "/storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py"
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): setting the Python path to /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo:/usr/lib/python27.zip:/usr/lib/python2.7:/usr/lib/python2.7/plat-linux2:/usr/lib/python2.7/lib-tk:/usr/lib/python2.7/lib-old:/usr/lib/python2.7/lib-dynload:/usr/lib/python2.7/site-packages:/usr/lib/python2.7/site-packages/PIL:/usr/lib/python2.7/site-packages/gtk-2.0
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): entering source directory /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.video.vimeo" dependent on version 2.14.0 of the xbmc.python api
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Starting Kodion framework by bromix...
08:10:48 T:140043968567040  NOTICE: [plugin.video.vimeo] Running: Vimeo (4.0.3) on Helix (14.2) with Python 2.7.3
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Path: "/
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Params: "{'action': u'play_video', 'videoid': u'122325664'}"
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: LocalizeStrings: no strings.po file exist at /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/resources/language/English, fallback to strings.xml
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: WaitOnScriptResult- plugin returned successfully
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Shutdown of Kodion
08:10:48 T:140043968567040    INFO: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): script successfully run

But it appears to do nothing at all - doesn't seem to start a video player, or error, or anything really.

I can post the rest of this log if you need it, just grabbed this part quickly from the tablet.
(2015-03-25, 16:25)mrsix Wrote: [ -> ]Does sending a plugin:// URLs work on this version ? I'm using Yatse to send vimeo links, it uses a json-rpc to send:

Code:
08:10:46 T:140043968567040   DEBUG: webserver: request received for /jsonrpc
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: Previous line repeats 1 times.
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: StartScript - calling plugin Vimeo('plugin://plugin.video.vimeo/','26','?action=play_video&videoid=122325664')
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: WaitOnScriptResult - waiting on the Vimeo (id=78) plugin...
08:10:48 T:140043968567040  NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false
08:10:48 T:140043968567040    INFO: initializing python engine.
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): start processing
08:10:48 T:140043968567040  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): the source file to load is "/storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py"
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): setting the Python path to /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo:/usr/lib/python27.zip:/usr/lib/python2.7:/usr/lib/python2.7/plat-linux2:/usr/lib/python2.7/lib-tk:/usr/lib/python2.7/lib-old:/usr/lib/python2.7/lib-dynload:/usr/lib/python2.7/site-packages:/usr/lib/python2.7/site-packages/PIL:/usr/lib/python2.7/site-packages/gtk-2.0
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): entering source directory /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.video.vimeo" dependent on version 2.14.0 of the xbmc.python api
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Starting Kodion framework by bromix...
08:10:48 T:140043968567040  NOTICE: [plugin.video.vimeo] Running: Vimeo (4.0.3) on Helix (14.2) with Python 2.7.3
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Path: "/
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Params: "{'action': u'play_video', 'videoid': u'122325664'}"
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: LocalizeStrings: no strings.po file exist at /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/resources/language/English, fallback to strings.xml
08:10:48 T:140045626701696   DEBUG: WaitOnScriptResult- plugin returned successfully
08:10:48 T:140043968567040   DEBUG: [plugin.video.vimeo] Shutdown of Kodion
08:10:48 T:140043968567040    INFO: CPythonInvoker(78, /storage/.kodi/addons/plugin.video.vimeo/default.py): script successfully run

But it appears to do nothing at all - doesn't seem to start a video player, or error, or anything really.

I can post the rest of this log if you need it, just grabbed this part quickly from the tablet.

Deprecated:
Code:
plugin://plugin.video.vimeo/?action=play_video&videoid=122325664

Must be:
Code:
plugin://plugin.video.vimeo/play/?video_id=[VID]

Please contact the dev. of Yatse.

ALso see first post and this: https://github.com/bromix/plugin.video.v....md#videos
(2015-03-24, 01:33)bromix Wrote: [ -> ]Are you using some kind of special characters in your password? This would be the last possible explanation for me. Something with the encoding could calculate the signature incorrect.

In my case i had a special character "!" , a number and only small characters.

Now i changed my password. It is working without a special character ! Big Grin
I can confirm that the removal of special character solved my sing in problem as well. Now I have medium-strength password Smile

Thanks for the plugin!
(2015-03-28, 20:25)gerhardg Wrote: [ -> ]
(2015-03-24, 01:33)bromix Wrote: [ -> ]Are you using some kind of special characters in your password? This would be the last possible explanation for me. Something with the encoding could calculate the signature incorrect.

In my case i had a special character "!" , a number and only small characters.

Now i changed my password. It is working without a special character ! Big Grin

(2015-03-29, 00:03)mrmls Wrote: [ -> ]I can confirm that the removal of special character solved my sing in problem as well. Now I have medium-strength password Smile

Thanks for the plugin!

mhmm...okay...if I find some time I look into it - thanks for the feedback - now I know where to look Smile
First I'd like to thank you for the addon.

I've been able to login after I changed my password but I not able to select and toggle the subtitles.
Haven't had any issues to speak of using this lately. Is the ability to follow users coming any time soon?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13