Kodi Community Forum

Full Version: skin helper service
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(2017-03-11, 03:54)axbmcuser Wrote: [ -> ]Seems to partly work - meaing: value "RottenTomatoesMeter" and "MetaCritic.Rating" seems to work similar as before - but "RottenTomatoesAudienceMeter" is still missing. Maybe it has been renamed? Hints welcome! :-D Thanks again.

Maybe you should read the wiki ?
https://github.com/marcelveldt/script.sk...rvice/wiki

Feel free to submit changes in the wiki if something is missing ;-)
(2017-03-11, 14:41)Angelinas Wrote: [ -> ]Marcel future request
I''l playing with Animated Poster for widget and find that mising in kodidb.py
Code:
if not art.get("thumb") and item.get('animatedposter'):
                art["thumb"] = get_clean_image(art.get('animatedposter'))

Something like this...you better know how to add AnimatedPoster (from Kodi listItem),ill try but need to delete some arguments to work properly.

I don't understand the usecase. What are you trying to achieve here ?

You can just use $INFO[ListItem.Art(animatedposter)] nothing special is needed
(2017-03-11, 16:33)axbmcuser Wrote: [ -> ]So - in short:
Optimizations looking good, imho. Thanks!

Thanks for the confirmation!
(2017-03-11, 18:17)marcelveldt Wrote: [ -> ]
(2017-03-11, 14:41)Angelinas Wrote: [ -> ]Marcel future request
I''l playing with Animated Poster for widget and find that mising in kodidb.py
Code:
if not art.get("thumb") and item.get('animatedposter'):
                art["thumb"] = get_clean_image(art.get('animatedposter'))

Something like this...you better know how to add AnimatedPoster (from Kodi listItem),ill try but need to delete some arguments to work properly.

I don't understand the usecase. What are you trying to achieve here ?

You can just use $INFO[ListItem.Art(animatedposter)] nothing special is needed
yes I cant add this for your widget...And I did, but images are static.
You didnt add this for your widget,in script.module.metadatautils\lib\helpers\kodidb.py
When open widget list in home menu "Similar Movies" all animated poster are static.
I add this line
Code:
if not art.get("thumb") and item.get('animatedposter'):
                art["thumb"] = get_clean_image(art.get('animatedposter'))
            if not art.get("poster") and item.get('animatedposter'):
                art["poster"] = get_clean_image(art.get('animatedposter'))
and remove
https://github.com/marcelveldt/script.mo...db.py#L653
line number 653-660
All widgets animated poster in list begin to "Dance" Smile
Without your changes only Animated poster now is working for widget list smartplaylist for regular kodi.

This is video with Mine changes...Please add that


(2017-03-11, 20:44)Angelinas Wrote: [ -> ]yes I cant add this for your widget...And I did, but images are static.
You didnt add this for your widget,in script.module.metadatautils\lib\helpers\kodidb.py
When open widget list in home menu "Similar Movies" all animated poster are static.

Sorry, your code was wrong as it would set the normal poster to animated, I can't accept that in the code as there are users that do really not want that.
I just checked in a change which should fix ListItem.Art(animatedposter)

Please test the next update
(2017-03-11, 16:06)marcelveldt Wrote: [ -> ]
(2017-03-08, 16:15)wags1 Wrote: [ -> ]I am having a problem doing skin setting backup/restore. I am using Aeon MQ7 on Krypton but it is pretty clear that the problem is in the Skin Helper Service Backup script and not specific to Aeon MQ7. I have reported it over on the Brazil Forum specific to Aeon MQ7 but they are saying that they only call the script so the problem is not in their skin. Here is a description of the problem and an excerpt from the log showing the problem -

However I did not find the root cause of the issue you're describing, I did some fixes to the code today that -might- fix the issue.
I will provide an updated version of the script later today on my repo, please have a test with that and let me know.

Tested with newest version and still have the same problem. Export works fine, Import fails. I will PM the link to the full debug log to you. Thank you for all your help!
This might be a permission error?
(2017-03-11, 22:07)wags1 Wrote: [ -> ]Tested with newest version and still have the same problem. Export works fine, Import fails. I will PM the link to the full debug log to you. Thank you for all your help!

When you posted your message I did not yet place a new version on the repo.
Please test with the latest version, version number 1.0.14
(2017-03-11, 21:44)marcelveldt Wrote: [ -> ]I just checked in a change which should fix ListItem.Art(animatedposter)

Please test the next update
Just tested....All ok now I have animated poster in widget list..
TNX
(2017-03-11, 23:17)marcelveldt Wrote: [ -> ]
(2017-03-11, 22:07)wags1 Wrote: [ -> ]Tested with newest version and still have the same problem. Export works fine, Import fails. I will PM the link to the full debug log to you. Thank you for all your help!

When you posted your message I did not yet place a new version on the repo.
Please test with the latest version, version number 1.0.14

I looked and it had just updated to 1.0.14 prior to me running the test and sending you the link to the debug log. I can run again if you need but won't be till later.
(2017-03-11, 23:45)wags1 Wrote: [ -> ]I looked and it had just updated to 1.0.14 prior to me running the test and sending you the link to the debug log. I can run again if you need but won't be till later.

Sorry, my bad. New version 1.0.15 is now uploading to the repo
(2017-03-11, 18:13)marcelveldt Wrote: [ -> ]
(2017-03-11, 02:12)Edworld Wrote: [ -> ]I have noticed that I now have movies that are no longer displaying ratings (rotten, imdb, metacritic, etc). To name a few:
2001 odyssey
A clockwork orange
A fistful of dollars

This started happening a couple of days ago

Errors in the logs ?

I hope this helps
http://pastebin.com/faJQ2m0B

Today, I am missing rotten tomatoes data on almost all my movies, however I am getting metacritic and TMDB
This isnt Script error
omdb api have all info for rottentomatoes N/A, maybe is just service for rottentomatoes down for api.
Wait, dont remove code for this...maybe they will back.
PHP Code:
{"Title":"AntMan","Year":"2015",".............._V1_SX300.jpg","Metascore":"64",
"imdbRating":"7.3","imdbVotes":"351,580","imdbID":"tt0478970",
"Type":"movie","tomatoMeter":"N/A","tomatoImage":"N/A","tomatoRating":"N/A",
"tomatoReviews":"N/A","tomatoFresh":"N/A","tomatoRotten":
"N/A","tomatoConsensus":"N/A","tomatoUserMeter":"N/A","tomatoUserRating"
:"N/A","tomatoUserReviews":"N/A","tomatoURL":
"http://www.rottentomatoes.com/m/antman/","DVD":"08 Dec 2015"...... 
(2017-03-12, 00:20)marcelveldt Wrote: [ -> ]
(2017-03-11, 23:45)wags1 Wrote: [ -> ]I looked and it had just updated to 1.0.14 prior to me running the test and sending you the link to the debug log. I can run again if you need but won't be till later.

Sorry, my bad. New version 1.0.15 is now uploading to the repo

If 1.0.15 should be the latest release so why kodi tells me I got 1.1.10?

[Image: 170312030155912137.png]
(2017-03-12, 00:20)marcelveldt Wrote: [ -> ]
(2017-03-11, 23:45)wags1 Wrote: [ -> ]I looked and it had just updated to 1.0.14 prior to me running the test and sending you the link to the debug log. I can run again if you need but won't be till later.

Sorry, my bad. New version 1.0.15 is now uploading to the repo

No worries. Will test as soon as I get the new version.