Kodi Community Forum

Full Version: Movie quality info inside player
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
In (Confluence) skin you can see the quality info while the video is playing, the one that tells you it is 720p or 1080p, how can I get this to work on Amber inside the video player?

Thanks
I mean this:

Image
(2016-01-26, 09:53)Iaai Wrote: [ -> ]I mean this:

Image

Hi, the image is showing as unavailable to me but I am working on a reworked OSD for videos. The current implementation is a bit of a fudge as LiveTV controls and other controls are split across different windows. This will also show the audio\video badges along with other information in the OSD so I guess this is what you are looking for.

I'll try and post some screenshots this week to see what people think.
(2016-01-26, 10:59)joethepartylion Wrote: [ -> ]
(2016-01-26, 09:53)Iaai Wrote: [ -> ]I mean this:

Image

Hi, the image is showing as unavailable to me but I am working on a reworked OSD for videos. The current implementation is a bit of a fudge as LiveTV controls and other controls are split across different windows. This will also show the audio\video badges along with other information in the OSD so I guess this is what you are looking for.

I'll try and post some screenshots this week to see what people think.

Oops, sorry about that, I changed the link it should work now. and yes I think we are talking about the same thing, Thank you so much for the great work, and I will be waiting for the screen shots and the update.
The best way to get this information is to hit the "I" key on a keyboard or keymap Info to a button on a remote control.

Image
(2016-01-26, 21:47)mjbxx Wrote: [ -> ]The best way to get this information is to hit the "I" key on a keyboard or keymap Info to a button on a remote control.

Image

Thanks, this is one possible solution, but I'm using Nexus Player which doesn't have enough buttons on the remote Sad , so I think it would be nice if I could show it directly on the player.

Thanks anyway..
Hi, I've reworked the OSD files for a more consistent view, I have uploaded it to GitHub if you want to try it out

https://github.com/joethepartylion/skin....ree/PVROSD
(2016-01-29, 13:44)joethepartylion Wrote: [ -> ]Hi, I've reworked the OSD files for a more consistent view, I have uploaded it to GitHub if you want to try it out

https://github.com/joethepartylion/skin....ree/PVROSD
Can you provide a screenshot of the OSD?
(2016-01-29, 18:49)mjbxx Wrote: [ -> ]Can you provide a screenshot of the OSD?

No problem, although photobucket is down so having to resort to one drive

For movies

https://onedrive.live.com/redir?resid=5C...hoto%2cjpg

For Live TV

https://onedrive.live.com/redir?resid=5C...hoto%2cjpg

Let me know what you think, thanks.
Fantastic work there @joethepartylion. The OSD now gives way more information than before. One request though. Is it possible to add an Info icon choice alongside the audio/video choices? It would be great for users who do not use a keyboard or the ability to keymap Info to a button on a remote and have access to a video's information.
(2016-01-29, 13:44)joethepartylion Wrote: [ -> ]Hi, I've reworked the OSD files for a more consistent view, I have uploaded it to GitHub if you want to try it out

https://github.com/joethepartylion/skin....ree/PVROSD

Awesome! I've tried it on Windows since Kodi 16 is not installed on my Nexus Player yet, but I will as soon as I do.
It works great on Windows! Thanks a lot Blush
(2016-01-29, 23:01)mjbxx Wrote: [ -> ]Is it possible to add an Info icon choice alongside the audio/video choices? It would be great for users who do not use a keyboard or the ability to keymap Info to a button on a remote and have access to a video's information.

Thanks, it isn't possible to launch the info from a button as it is a dialog not a window, but I have added a button to allow you to toggle showing the plot on the OSD, is this the info you would want to see?

I'll try and upload the changes and a screenshot later.
(2016-01-31, 12:20)joethepartylion Wrote: [ -> ]Thanks, it isn't possible to launch the info from a button as it is a dialog not a window, but I have added a button to allow you to toggle showing the plot on the OSD, is this the info you would want to see?

I'll try and upload the changes and a screenshot later.
Yes. Plot info will be a nice addition to the OSD. Thanks!
(2016-01-31, 18:53)mjbxx Wrote: [ -> ]Yes. Plot info will be a nice addition to the OSD. Thanks!

Ok, added to the same GitHub, you'll need the media files too for the new icon. It is a toggle so will remember the setting and you can also activate it with the info button. Let me know if you have any issues/comments. Thanks.
(2016-01-31, 21:14)joethepartylion Wrote: [ -> ]
(2016-01-31, 18:53)mjbxx Wrote: [ -> ]Yes. Plot info will be a nice addition to the OSD. Thanks!

Ok, added to the same GitHub, you'll need the media files too for the new icon. It is a toggle so will remember the setting and you can also activate it with the info button. Let me know if you have any issues/comments. Thanks.
Can you provide a screenshot of the OSD showing the Info button?
Pages: 1 2