Kodi Community Forum

Full Version: Intel Apollo Lake
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
@fab67, yes I wrote that. I find it strange (why not), so I'm looking for a confirmation. That sounds to me like a poor trade-off for blocking that many PCI-E lanes.
Seems same for Intel Apollo lakel nuc


http://images.anandtech.com/doci/10492/3...1477519802
(2016-11-02, 21:29)flyingernst Wrote: [ -> ]piotrasd release form today:
- play 10bit HEVC (in my case hardware decoding but ant-wars in many colors)

this looks very pre alpha Smile Same problems here. Hardware Decoding on, but only green ant-wars Smile
Yes, but that was known by piotrasd. Important First Step is that it switched to hw decoding in more than One case. Rest will come later.

Gesendet von meinem ONEPLUS A3003 mit Tapatalk
fritsch will finish support this when back from Holiday Wink
great news Smile
(2016-11-02, 14:13)flyingernst Wrote: [ -> ]
(2016-11-02, 12:53)DenisDA Wrote: [ -> ]Somebody checked play of 3D video (3D ISO, 3D MVC, Stereoscopic pairs)?

MVC MKV and MVC BD Iso works with the Kodiversion in this threat on Windows 10 without any further Intel-Driver-Settings. TV/Beamer shows framepacking.
Hi, I received the J4205 yesterday. I checked 3D ISO play. There is no Framepacking, Kodi displays as a stereo pair. What you used drivers for HD graphics?
For 3D MVC, did you use this build of Kodi?
You need to use the Linked build.

Gesendet von meinem ONEPLUS A3003 mit Tapatalk
(2016-11-10, 14:47)hdmkv Wrote: [ -> ]For 3D MVC, did you use this build of Kodi?

(2016-11-10, 15:29)flyingernst Wrote: [ -> ]You need to use the Linked build.

Yes, i used this Kodi build. Framepacking not work

Whether bitstream DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD is possible?
(2016-11-11, 05:37)DenisDA Wrote: [ -> ]
(2016-11-10, 14:47)hdmkv Wrote: [ -> ]For 3D MVC, did you use this build of Kodi?

(2016-11-10, 15:29)flyingernst Wrote: [ -> ]You need to use the Linked build.

Yes, i used this Kodi build. Framepacking not work

Whether bitstream DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD is possible?

Make sure you resolution is set to 1920X1080p and 3D is enable also make sure you can select Hardware base in 3D playback.
(2016-11-11, 07:07)movie78 Wrote: [ -> ]
(2016-11-11, 05:37)DenisDA Wrote: [ -> ]
(2016-11-10, 14:47)hdmkv Wrote: [ -> ]For 3D MVC, did you use this build of Kodi?

(2016-11-10, 15:29)flyingernst Wrote: [ -> ]You need to use the Linked build.

Yes, i used this Kodi build. Framepacking not work

Whether bitstream DTS-HD Master Audio и Dolby TrueHD is possible?

Make sure you resolution is set to 1920X1080p and 3D is enable also make sure you can select Hardware base in 3D playback.

Yes, i choised this resolution 1080p on desktop. And use HW in 3D
https://youtu.be/_KOgVdbIKLw proof of hd Audio on Win 10 mvc build

https://youtu.be/J-SyBM8aqUQ proof of Hardware based mvc Playback from mkv and iso.
On my Beamer I Can Show the Informationen "framepacking", my tv Just Shows 3D but it only switches automaticly to 3d when framepacking Signals are coming. SBS-3D you need to activate manually on my tv.

3d Works in KODi and Driver Base settings, There is No need to Set anything. Hd Audio you need to activate. No need to Set anything in the drivers, only in KODi
(2016-11-11, 09:23)flyingernst Wrote: [ -> ]https://youtu.be/_KOgVdbIKLw proof of hd Audio on Win 10 mvc build

https://youtu.be/J-SyBM8aqUQ proof of Hardware based mvc Playback from mkv and iso.
On my Beamer I Can Show the Informationen "framepacking", my tv Just Shows 3D but it only switches automaticly to 3d when framepacking Signals are coming. SBS-3D you need to activate manually on my tv.

3d Works in KODi and Driver Base settings, There is No need to Set anything. Hd Audio you need to activate. No need to Set anything in the drivers, only in KODi

Ok. Thank you. I will try.
Greetings, I have a memory sticks compatibility problem with my J4205. I tried with a pair of Crucial Ballistix Sport 4gb ddr3l 1866 (BLS4G3N18AES4CEU) and can't get it to work in dual channel mode, it doesn't even boot. I have to remove a stick to get it to work, but with worst performance for the igp (single channel instead of dual). There's a compatibility list on asrock website regarding this motherboard, but I would prefer to ask to other J4205 owners which pair of 1866 memory sticks are you using on your setup? Thank you very much for your help Smile