Kodi Community Forum

Full Version: [REQUEST] BBC iPlayer (Video) Plugin or Script?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
lukerayner Wrote:Much the same problem here.

Have installed XBMC-SVN_2008-10-06_rev15805-T3CH-BETA2 and the "SVN release (zip)" of iplayer for XBMC and when you click to watch whatever program I just get the little loading thing in the corner come up then disappear and no video plays. I have also tried the xbmc-iplayer-plugin-200810162049.zip and this does the same. Both above zip files where from http://code.google.com/p/xbmc-iplayer/ . I have checked the log and am getting:

Code:
17:35:08 M: 41160704  NOTICE: DVDPlayer: Opening: rtmp://cp41752.edgefcs.net:1935/ondemand?_fcs_vhost=cp41752.edgefcs.net&auth=daEd0aJbkdqd5aXaxdndPcddjbBdSdRabdh-bi.2g2-cCp-DnqEAqCqMBwEqzF&aifp=v001&slist=secure/b000dzzsqstreaming94756563
17:35:08 M: 41160704 WARNING: CDVDMessageQueue::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
17:35:08 M: 40636416  NOTICE: Creating InputStream
17:35:28 M: 39960576   ERROR: RTMP_LIB::CRTMP::Connect, failed to connect. file: rtmp://cp41752.edgefcs.net:1935/ondemand?_fcs_vhost=cp41752.edgefcs.net&auth=daEd0aJbkdqd5aXaxdndPcddjbBdSdRabdh-bi.2g2-cCp-DnqEAqCqMBwEqzF&aifp=v001&slist=secure/b000dzzsqstreaming94756563
17:35:28 M: 39960576   ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [rtmp://cp41752.edgefcs.net:1935/ondemand?_fcs_vhost=cp41752.edgefcs.net&auth=daEd0aJbkdqd5aXaxdndPcddjbBdSdRabdh-bi.2g2-cCp-DnqEAqCqMBwEqzF&aifp=v001&slist=secure/b000dzzsqstreaming94756563]
17:35:28 M: 39960576  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
17:35:28 M: 39960576  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream
17:35:28 M: 39960576   ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [rtmp://cp41752.edgefcs.net:1935/ondemand?_fcs_vhost=cp41752.edgefcs.net&auth=daEd0aJbkdqd5aXaxdndPcddjbBdSdRabdh-bi.2g2-cCp-DnqEAqCqMBwEqzF&aifp=v001&slist=secure/b000dzzsqstreaming94756563]
17:35:28 M: 41029632  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
17:35:28 M: 41029632 WARNING: CDVDMessageQueue::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
17:35:28 M: 41029632  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
17:35:28 M: 41029632  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting


Any help would be greatly appreciated.

I have previously had some really old versions of the iplayer installed on the same xbox, there is no old settings that may still be present that may be causing the problem?

Is yours working now gavjbrown?

Heres my full log. http://pastebin.com/m34b68259
johnsto Wrote:Can you post a new xbmc.log for this error please.

http://pastebin.com/m779d0e42
RenZ0R Wrote:http://pastebin.com/m779d0e42

Is there a file named 'BeautifulSoup.py' in your 'plugins\video\iplayer_dead\lib\' directory?
lukerayner Wrote:Heres my full log. http://pastebin.com/m34b68259

Odd, can you try changing the 'video stream' setting to 'Flash VP6' or 'Flash Wii' and let me know if that works. If it doesn't, a new xbmc.log would be handy.
johnsto Wrote:Odd, can you try changing the 'video stream' setting to 'Flash VP6' or 'Flash Wii' and let me know if that works. If it doesn't, a new xbmc.log would be handy.

Cheers for taking a look, here’s what I got.

['Video stream' set to 'Flash Wii' Log below]
http://pastebin.com/m6d373bdc
Done the same, loading symbol at top right then didn’t play.

['Video stream' set to 'Flash VP6' Log below]
http://pastebin.com/m632152fb
Loading symbol then error msg [Error, Playlist playback aborted, Too many consecutive failed items]
lukerayner Wrote:Cheers for taking a look, here’s what I got.

['Video stream' set to 'Flash Wii' Log below]
http://pastebin.com/m6d373bdc
Done the same, loading symbol at top right then didn’t play.

['Video stream' set to 'Flash VP6' Log below]
http://pastebin.com/m632152fb
Loading symbol then error msg [Error, Playlist playback aborted, Too many consecutive failed items]

Thought if i put debug on it might help a little more oops.

['Video stream' set to 'Flash Wii' Log below]
http://pastebin.com/m67796e56

['Video stream' set to 'Flash VP6' Log below]
http://pastebin.com/m21967bbe
Yeah the files are there, but I don't even get as far as a menu to change any video options
lukerayner Wrote:Thought if i put debug on it might help a little more oops.

['Video stream' set to 'Flash Wii' Log below]
http://pastebin.com/m67796e56

['Video stream' set to 'Flash VP6' Log below]
http://pastebin.com/m21967bbe

If its any help, my iphone and wii plays iplayer just fine, so i cant see it being my connection.
RenZ0R Wrote:Yeah the files are there, but I don't even get as far as a menu to change any video options

Are you absolutely sure they're all there?

Can you give me a listing of the files in Q:\plugins\video\iplayer_dead\ and Q:\plugins\video\iplayer_dead\lib\ please as this is particularly confusing/scary.
RenZ0R Wrote:Yeah the files are there, but I don't even get as far as a menu to change any video options

Might be a silly sugestion but...

How many installs of Xbmc do u have on your xbox? are u sure your putting the files in the right xbmc install?
lukerayner Wrote:Thought if i put debug on it might help a little more oops.

['Video stream' set to 'Flash Wii' Log below]
http://pastebin.com/m67796e56

['Video stream' set to 'Flash VP6' Log below]
http://pastebin.com/m21967bbe

It's picking up the right stream which is good, but seems to fail connecting or opening the stream.

Unfortunately I'm not sure what to suggest...
Ok, off to work now but when i get a chance I'll try it on my other xbox and see the results.
johnsto Wrote:Are you absolutely sure they're all there?

Can you give me a listing of the files in Q:\plugins\video\iplayer_dead\ and Q:\plugins\video\iplayer_dead\lib\ please as this is particularly confusing/scary.

http://oct20.imghost.us/klFf.jpg

( only one XBMC installed in e\apps\xbmc\ )

It's strange as all other plug ins - NinjaVideo/ITV work fine, only thing I can think of is that it just don't seem to want to read that iplayer directory
RenZ0R Wrote:http://oct20.imghost.us/klFf.jpg

( only one XBMC installed in e\apps\xbmc\ )

It's strange as all other plug ins - NinjaVideo/ITV work fine, only thing I can think of is that it just don't seem to want to read that iplayer directory

Can you please try renaming 'beautifulsoup.py' to 'BeautifulSoup.py' (note capitalisation.)

If it won't let you, try renaming it to 'blah.py' (or something) first, then to the proper name.
Awesome, it was because the files were lowercase, now works great Smile

Cheers