Kodi Community Forum

Full Version: [Samsung] Kodi - nothing but loud noise after Android 7 update
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Okay, so: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/andro...bi-v7a.apk was working fine. This one removed an API22 format, namely FLOAT. That's not funny at all ...

I had another idea (currently building), please give the updated version a try when it appears. (Edit: fucked up the static initialization while coding blindly - needs some after work).
Could someone please test this build: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/andro...bi-v7a.apk and provide a Debug Log? Does that also work?
Could I get the feedback, please? Without it - no fix for 17.2
The new apk seems to work for me on a galaxy tab s2. Don't know how to offer a debut log. I had also suffered the unbearable static noise issue when using headphones. Thanks for the fix!
please check: Debug Log <- we need one to spot the differences.
This is a candidate for 17.2: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/andro...bi-v7a.apk without someone prooving it works and providing a Debug Log I cannot deliver this code. So please someone with that device out there, test it: with headphones and without and check if all is fine. Turn on debuglogging before it.
I have a debug log but dont know how to share it
[url]https://paste.ubunto.com/24425897

Hope this works/helps
Everything is working correctly?

Edit: Not yet perfect. Need to clear dataformats, streamformats correctly - will push an updated version tonight.
No problems so far, tested a few streams, seemed to work ok
And a final one: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/andro...bi-v7a.apk please test and provide me a log with analog out and without it. Thanks very much.

Edit: Updated the link.
Edit: Updated the link again.
Oki - we reproduced it. It's 100% a samsung firmware issue. As our policy is: Don't workaround broken firmware, we won't workaround that one. We reported it to Samsung via twitter - let's see if they care about their users.
Well...I'm getting an update to my SM-T800 right now. But I don't know if I ever had this issue as I have never used wired head phones with it and Kodi. So, if someone with a Galaxy Tab S10.5 DOES have the issue and then updates the FW and DOES NOT have the issue maybe we'll actually know if they DO care. Wink
Thought i posted this yesterday, i also had a similar problem with jet audio, but an update to the app fixed it, also finding my tablet doesnt like wired headphones with a built-in mic, not really relevant i know.
(2017-04-25, 14:37)flhthemi Wrote: [ -> ]Well...I'm getting an update to my SM-T800 right now. But I don't know if I ever had this issue as I have never used wired head phones with it and Kodi. So, if someone with a Galaxy Tab S10.5 DOES have the issue and then updates the FW and DOES NOT have the issue maybe we'll actually know if they DO care. Wink

Any changelog available? You need to test with "vanilla" 17.1 version - not with any version of this thread.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7