Kodi Community Forum

Full Version: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(2020-08-23, 13:21)AchillesPunks Wrote: [ -> ]Just updated Github. Fixed frame updated, and diffuse, and media flags, xbt.

I will not be back on until Wednesday. I start my work week today.

Make Bingie Poster view zoom

ImageImage
its an awkward  question how did you bring that left panel option to come on screen  in home  and hub ,  i  want to enable zoom , but if i long press in  widgets it could only open Menu and  if i go to episode then long  press could  appear option but  there is  no zoom?
(2020-08-23, 15:23)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 13:21)AchillesPunks Wrote: [ -> ]Just updated Github. Fixed frame updated, and diffuse, and media flags, xbt.

I will not be back on until Wednesday. I start my work week today.

Make Bingie Poster view zoom

ImageImage
its an awkward  question how did you bring that left panel option to come on screen  in home  and hub ,  i  want to enable zoom , but if i long press in  widgets it could only open Menu and  if i go to episode then long  press could  appear option but  there is  no zoom?

This is specifically for library views. Press left in library views to access that menu
Hii im new with this skins, can anyone help me to get and create proper widgets for home screen?
(2020-08-23, 15:26)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:23)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 13:21)AchillesPunks Wrote: [ -> ]Just updated Github. Fixed frame updated, and diffuse, and media flags, xbt.

I will not be back on until Wednesday. I start my work week today.

Make Bingie Poster view zoom

ImageImage
its an awkward  question how did you bring that left panel option to come on screen  in home  and hub ,  i  want to enable zoom , but if i long press in  widgets it could only open Menu and  if i go to episode then long  press could  appear option but  there is  no zoom?

This is specifically for library views. Press left in library views to access that menu

thanks  every other option  is  there in library BUT enable Zoom option is not ? what i am missing?
(2020-08-23, 15:37)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:26)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:23)nazim12 Wrote: [ -> ]its an awkward  question how did you bring that left panel option to come on screen  in home  and hub ,  i  want to enable zoom , but if i long press in  widgets it could only open Menu and  if i go to episode then long  press could  appear option but  there is  no zoom?

This is specifically for library views. Press left in library views to access that menu

thanks  every other option  is  there in library BUT enable Zoom option is not ? what i am missing?

Enable fixed frame
(2020-08-23, 15:45)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:37)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:26)HugoL Wrote: [ -> ]This is specifically for library views. Press left in library views to access that menu

thanks  every other option  is  there in library BUT enable Zoom option is not ? what i am missing?

Enable fixed frame
fix frame enabled , but no  option of zoom enabling.
Where's the link for this mods github please?
(2020-08-23, 16:05)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:45)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:37)nazim12 Wrote: [ -> ]thanks  every other option  is  there in library BUT enable Zoom option is not ? what i am missing?

Enable fixed frame
fix frame enabled , but no  option of zoom enabling.


Not in the main settings menu. In the menu I told you how to access. Look at Achilles picture again. He’s highlighted the correct option where it now says “disable moving frame”
(2020-08-23, 16:15)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 16:05)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 15:45)HugoL Wrote: [ -> ]Enable fixed frame
fix frame enabled , but no  option of zoom enabling.


Not in the main settings menu. In the menu I told you how to access. Look at Achilles picture again. He’s highlighted the correct option where it now says “disable moving frame”

Sorry my mistake , i disabled it and enabled zoom , now i came back to home and hub to look for zoom but still No Zoom.
(2020-08-23, 16:42)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 16:15)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 16:05)nazim12 Wrote: [ -> ]fix frame enabled , but no  option of zoom enabling.


Not in the main settings menu. In the menu I told you how to access. Look at Achilles picture again. He’s highlighted the correct option where it now says “disable moving frame”

Sorry my mistake , i disabled it and enabled zoom , now i came back to home and hub to look for zoom but still No Zoom.


Like I said earlier, this is only for library views
Image
How do I fix this overlapping text in plot&critics? or which xml should I edit?
(2020-08-23, 16:51)ronnel Wrote: [ -> ]Image
How do I fix this overlapping text in plot&critics? or which xml should I edit?

This isn’t the latest update.
(2020-08-23, 17:29)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 16:51)ronnel Wrote: [ -> ]Image
How do I fix this overlapping text in plot&critics? or which xml should I edit?

This isn’t the latest update.
Yes, this is one of the previous updates that I used but I customized some of the other xml that's why I don't want to update to the latest update yet cause I'd lose my config, if possible I would like to know which part of xml is this in the plot critics so I could try.
I tried looking for the xml that contains this part but I cant find it.
(2020-08-23, 17:34)ronnel Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 17:29)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-08-23, 16:51)ronnel Wrote: [ -> ]Image
How do I fix this overlapping text in plot&critics? or which xml should I edit?

This isn’t the latest update.
Yes, this is one of the previous updates that I used but I customized some of the other xml that's why I don't want to update to the latest update yet cause I'd lose my config, if possible I would like to know which part of xml is this in the plot critics so I could try.

You should copy your xmls to a different location and download the latest version. You can then add back anything you want after. You’d be missing out on a nice update and if I remember correctly, you were asking for my updates. Well they are all included in the latest update.