Kodi Community Forum

Full Version: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(2020-09-09, 02:53)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 01:00)cscott1 Wrote: [ -> ]
(2020-09-08, 20:08)HugoL Wrote: [ -> ]Are these even the same problems? I seem to remember Nazim saying his issue was present since Bingie 1.3 and yours is bingie Mod specific.

Can you check to see the exact moment when the widget starts deviating from its proper height position as you scroll vertically and then note which hub the widget belongs to?

Made a video it's easier than typing it out with my fat thumbs.

https://youtu.be/jIM2h8dHaYw

Can you fill out your TV shows hub with some widgets to see if the position of the fault changes? I can see this is empty at the moment

I added 2 of the skin helper widgets to the TV hub making 33 widgets total instead of 31 it still failed at the 29th widget.
Hi 
So, I installed the Bingie skin and have the bingie repo. Is there a step by step process to make this build?
(2020-09-09, 01:00)cscott1 Wrote: [ -> ]
(2020-09-08, 20:08)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-08, 17:04)cscott1 Wrote: [ -> ]I can confirm the odd behavior of only one widget appearing on screen in higher widget count. Mine happens at widget 29. I'm not sure I have a theory that it might be connected to using added hubs instead of the preinstalled ones I'll test when I get home. Also is anyone having a bug where some of their widgets arent showing up? I have been updating my artwork with Artwork beef and thats when I noticed the missing widgets it takes a force close of kodi and a restart to get them back.

Are these even the same problems? I seem to remember Nazim saying his issue was present since Bingie 1.3 and yours is bingie Mod specific.

Can you check to see the exact moment when the widget starts deviating from its proper height position as you scroll vertically and then note which hub the widget belongs to?

Made a video it's easier than typing it out with my fat thumbs.

https://youtu.be/jIM2h8dHaYw
Glad to see you are pointing out and i noticed after counting 25 , Widgets transition speed get slow and look a bit heavy or it does happen every time at least for me.
(2020-09-09, 03:09)cscott1 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 02:53)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 01:00)cscott1 Wrote: [ -> ]Made a video it's easier than typing it out with my fat thumbs.

https://youtu.be/jIM2h8dHaYw

Can you fill out your TV shows hub with some widgets to see if the position of the fault changes? I can see this is empty at the moment

I added 2 of the skin helper widgets to the TV hub making 33 widgets total instead of 31 it still failed at the 29th widget.

What happens if you remove the categories widget?
(2020-09-09, 09:22)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 03:09)cscott1 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 02:53)HugoL Wrote: [ -> ]Can you fill out your TV shows hub with some widgets to see if the position of the fault changes? I can see this is empty at the moment

I added 2 of the skin helper widgets to the TV hub making 33 widgets total instead of 31 it still failed at the 29th widget.

What happens if you remove the categories widget?

It happens whatever the widget source.
(2020-09-09, 09:28)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 09:22)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 03:09)cscott1 Wrote: [ -> ]I added 2 of the skin helper widgets to the TV hub making 33 widgets total instead of 31 it still failed at the 29th widget.

What happens if you remove the categories widget?

It happens whatever the widget source.


Didn’t you say you’ve had this issue since the original Bingie 1.3?
(2020-09-09, 10:56)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 09:28)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 09:22)HugoL Wrote: [ -> ]What happens if you remove the categories widget?

It happens whatever the widget source.


Didn’t you say you’ve had this issue since the original Bingie 1.3?

Yes , It was long ago early days of released , same problem with Bingie widgets .
(2020-09-09, 09:22)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 03:09)cscott1 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 02:53)HugoL Wrote: [ -> ]Can you fill out your TV shows hub with some widgets to see if the position of the fault changes? I can see this is empty at the moment

I added 2 of the skin helper widgets to the TV hub making 33 widgets total instead of 31 it still failed at the 29th widget.

What happens if you remove the categories widget?

Nazim is right the second widget on the homesceen starts to fail at widget 29 regardless of the source even after deleting the categories widget that does fix the widgets going into the information dialog I
When navigating upwards from the bottom however.
(2020-09-09, 11:02)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 10:56)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 09:28)nazim12 Wrote: [ -> ]It happens whatever the widget source.


Didn’t you say you’ve had this issue since the original Bingie 1.3?

Yes , It was long ago early days of released , same problem with Bingie widgets .
I remember being a problem with the widgets early on with the widgets but I could have sworn Cartman fixed it to work for up to 45 widgets I'll see if I can find the thread this morning. I always used the landscape view or all my widgets until recently I think you had to choose one view for for fixed vertical focus to work until recently? Idk could be wrong.
(2020-09-09, 11:02)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 10:56)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 09:28)nazim12 Wrote: [ -> ]It happens whatever the widget source.


Didn’t you say you’ve had this issue since the original Bingie 1.3?

Yes , It was long ago early days of released , same problem with Bingie widgets .

This kind of rules out anything that either Achilles or I have changed and would be much harder to trace and fix.

@cscott1 Can you confirm this also happened for you in the original Bingie?
(2020-09-09, 11:22)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 11:02)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 10:56)HugoL Wrote: [ -> ]Didn’t you say you’ve had this issue since the original Bingie 1.3?

Yes , It was long ago early days of released , same problem with Bingie widgets .

This kind of rules out anything that either Achilles or I have changed and would be much harder to trace and fix.

@cscott1 Can you confirm this also happened for you in the original Bingie?

Yeah I still have Bingie as a skin I'll see if I can duplicate the behavior when I get home from work.
(2020-09-09, 11:22)cscott1 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 11:02)nazim12 Wrote: [ -> ]
(2020-09-09, 10:56)HugoL Wrote: [ -> ]Didn’t you say you’ve had this issue since the original Bingie 1.3?

Yes , It was long ago early days of released , same problem with Bingie widgets .
I remember being a problem with the widgets early on with the widgets but I could have sworn Cartman fixed it to work for up to 45 widgets I'll see if I can find the thread this morning. I always used the landscape view or all my widgets until recently I think you had to choose one view for for fixed vertical focus to work until recently? Idk could be wrong.
Ok so I found the thread where there used to be a similar problem with large amount of widgets with the original Bingie skin Cartman fixed it to be able to use up to 40 widgets we started talking about it here https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid2838171
Image

How to bring back this old Home Continue Watching progress bar?
(2020-09-10, 07:29)ronnel Wrote: [ -> ]Image

How to bring back this old Home Continue Watching progress bar?

Can I see the new one? Mine has never worked so I never get to see what it looks like but I did wonder if I f’ed something up there while trying to fix something else.
(2020-09-10, 09:44)HugoL Wrote: [ -> ]
(2020-09-10, 07:29)ronnel Wrote: [ -> ]Image

How to bring back this old Home Continue Watching progress bar?

Can I see the new one? Mine has never worked so I never get to see what it looks like but I did wonder if I f’ed something up there while trying to fix something else.
Image

Just the episode title is shown, progress bar was removed I think.