Kodi Community Forum

Full Version: Edit Information Menu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi all, is there a way to edit this menu - Either by hand, or with some sort of editor plugin?
There are a lot of selections that I don't use, and would like to remove them.
I really only use the Manage, Information and Extras.

Thanks,

Image
(2021-01-20, 19:30)TheRealDeadMan Wrote: [ -> ]Hi all, is there a way to edit this menu - Either by hand, or with some sort of editor plugin?
There are a lot of selections that I don't use, and would like to remove them.
I really only use the Manage, Information and Extras.

Thanks,

Image
@TheRealDeadMan , not that I know of.  Kodi decides what goes on that context menu.  Addons can add items there too, like you see in your screenshot.

Regards,

Bart
(2021-01-22, 22:31)bsoriano Wrote: [ -> ]@TheRealDeadMan , not that I know of.  Kodi decides what goes on that context menu.  Addons can add items there too, like you see in your screenshot.

Regards,

Bart

Thanks for looking Smile Maybe someone will make an editor some day.
(2021-01-23, 01:49)TheRealDeadMan Wrote: [ -> ]
(2021-01-22, 22:31)bsoriano Wrote: [ -> ]@TheRealDeadMan , not that I know of.  Kodi decides what goes on that context menu.  Addons can add items there too, like you see in your screenshot.

Regards,

Bart

Thanks for looking Smile Maybe someone will make an editor some day.
too bad. i would have loved that feature too