Kodi Community Forum

Full Version: AdultScraper for Ember released
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Some actors are not mentionned on tmdb or others scrapers. They are only listed in IAFD database so when it is missing i ad it manually by copy paste the name and image url.
(2021-12-01, 01:28)fretzcaporeal Wrote: [ -> ]Second Pass with Ask allowed me to use the dialog to get the two not found (AnalVids' issue, not app's) and finished up the rest. Nice!
https://www.dropbox.com/s/af7dhhlfjx648b...s2.7z?dl=0

Hi @fretzcaporeal,

Thanks for your effort to reproduce the error. As I see the error caused by "request timeout". It means the AnalVids.com server didn't respond in time to EMM. The timeout is 100 seconds, so I think it should be enough. 

I sent some thousand requests to the AnalVids server without any timeout, so I don't know why you have problems accessing the server. I'm afraid I can't solve this problem.

If I understand you correctly, EMM was frozen after the error had occurred? Am I right? I tried to reproduce this behavior but after the message box with the error message appeared, EMM worked normally. So, any information about the freezing is very welcome. 

Thanks
(2021-12-02, 20:01)adultmm Wrote: [ -> ]
(2021-12-01, 01:28)fretzcaporeal Wrote: [ -> ]Second Pass with Ask allowed me to use the dialog to get the two not found (AnalVids' issue, not app's) and finished up the rest. Nice!
https://www.dropbox.com/s/af7dhhlfjx648b...s2.7z?dl=0

Hi @fretzcaporeal,

Thanks for your effort to reproduce the error. As I see the error caused by "request timeout". It means the AnalVids.com server didn't respond in time to EMM. The timeout is 100 seconds, so I think it should be enough. 

I sent some thousand requests to the AnalVids server without any timeout, so I don't know why you have problems accessing the server. I'm afraid I can't solve this problem.

If I understand you correctly, EMM was frozen after the error had occurred? Am I right? I tried to reproduce this behavior but after the message box with the error message appeared, EMM worked normally. So, any information about the freezing is very welcome. 

Thanks

Hi @fretzcaporeal,

I could reproduce the problem over Tor network, and I think I have found a solution. If a request timeout's occurred, I retry to download the page maximum of 3 times. At the same time, I'll decrease the timeout, so if the site is really not available won't last forever to step over. 

This change will be available in the next release, and I do hope it will solve your problem.

Thanks
Hi,

Many thanks for your great work!

Here is a little request, which shouldn't be too much effort for you I guess:

Could you please include the Adultempire SKU in the nfo file? Currently only the TMDB ID is included and written both to the <id> and <tmdb> tag.

I am talking about this number:

Image

Image

This would allow for easy referencing and would be really helpful for my personal setup.

Many thanks in advance and keep up the great work!

Kind regards
(2021-12-04, 12:32)Johnson_Stgt Wrote: [ -> ]Hi,

Many thanks for your great work!

Here is a little request, which shouldn't be too much effort for you I guess:

Could you please include the Adultempire SKU in the nfo file? Currently only the TMDB ID is included and written both to the <id> and <tmdb> tag.

I am talking about this number:

Image

Image

This would allow for easy referencing and would be really helpful for my personal setup.

Many thanks in advance and keep up the great work!

Kind regards

Hi @Johnson_Stgt,

For this feature, I have to upgrade my plugin to EMM 2.x, because 1.9.x only supports IMDB and TMDB IDs. (I don't know why.)

https://github.com/DanCooper/Ember-MM-Ne...FO.vb#L370

I want to try to upgrade, but I have no exact plan when.

Kind Regards
(2021-12-04, 20:29)adultmm Wrote: [ -> ]Hi @Johnson_Stgt,

For this feature, I have to upgrade my plugin to EMM 2.x, because 1.9.x only supports IMDB and TMDB IDs. (I don't know why.)

https://github.com/DanCooper/Ember-MM-Ne...FO.vb#L370

I want to try to upgrade, but I have no exact plan when.

Kind Regards

Hi,

thanks for your reply!

As a work around, would it be possible to use the Empire SKU as IMDB ID (i.e. pretend the Empire SKU would be the IMDB ID)? As far as I can see your tool doesn't use IMDB anhyow (and IMDB doesn't contain most of the Hardcore content).

Another work around I could imagine would be to write it to the end of the plot.

Also, I was not able to download your source code (the zip file is empty).

Kind regards
(2021-12-04, 22:02)Johnson_Stgt Wrote: [ -> ]
(2021-12-04, 20:29)adultmm Wrote: [ -> ]Hi @Johnson_Stgt,

For this feature, I have to upgrade my plugin to EMM 2.x, because 1.9.x only supports IMDB and TMDB IDs. (I don't know why.)

https://github.com/DanCooper/Ember-MM-Ne...FO.vb#L370

I want to try to upgrade, but I have no exact plan when.

Kind Regards

Hi,

thanks for your reply!

As a work around, would it be possible to use the Empire SKU as IMDB ID (i.e. pretend the Empire SKU would be the IMDB ID)? As far as I can see your tool doesn't use IMDB anhyow (and IMDB doesn't contain most of the Hardcore content).

Another work around I could imagine would be to write it to the end of the plot.

Also, I was not able to download your source code (the zip file is empty).

Kind regards

OK man, if you want it so much, I'll implement it for you. 
You can buy me a beer if you think. Wink
Hi Guys, 

v0.8.0 has been released. See the first post or my GitHub page for the details.

Have fun!
(2021-12-08, 18:59)adultmm Wrote: [ -> ]
(2021-12-04, 22:02)Johnson_Stgt Wrote: [ -> ]
(2021-12-04, 20:29)adultmm Wrote: [ -> ]Hi @Johnson_Stgt,

For this feature, I have to upgrade my plugin to EMM 2.x, because 1.9.x only supports IMDB and TMDB IDs. (I don't know why.)

https://github.com/DanCooper/Ember-MM-Ne...FO.vb#L370

I want to try to upgrade, but I have no exact plan when.

Kind Regards

Hi,

thanks for your reply!

As a work around, would it be possible to use the Empire SKU as IMDB ID (i.e. pretend the Empire SKU would be the IMDB ID)? As far as I can see your tool doesn't use IMDB anhyow (and IMDB doesn't contain most of the Hardcore content).

Another work around I could imagine would be to write it to the end of the plot.

Also, I was not able to download your source code (the zip file is empty).

Kind regards

OK man, if you want it so much, I'll implement it for you. 
You can buy me a beer if you think. Wink
Hi @Johnson_Stgt,

the new v0.8.0 version contains the possibility. See the changelog how to enable it.

Kind regards
(2021-12-13, 19:51)adultmm Wrote: [ -> ]
(2021-12-08, 18:59)adultmm Wrote: [ -> ]
(2021-12-04, 22:02)Johnson_Stgt Wrote: [ -> ]Hi,

thanks for your reply!

As a work around, would it be possible to use the Empire SKU as IMDB ID (i.e. pretend the Empire SKU would be the IMDB ID)? As far as I can see your tool doesn't use IMDB anhyow (and IMDB doesn't contain most of the Hardcore content).

Another work around I could imagine would be to write it to the end of the plot.

Also, I was not able to download your source code (the zip file is empty).

Kind regards

OK man, if you want it so much, I'll implement it for you. 
You can buy me a beer if you think. Wink
Hi @Johnson_Stgt,

the new v0.8.0 version contains the possibility. See the changelog how to enable it.

Kind regards

You are the best! Thank you so much and enjoy your beer! I'm drinking mine now as well :-)

Works very well, if a movie is found on ADE only.

However, is there any chance to get this functionality to work, if a movie is found both on TMDB and ADE?

Example, where it doesn't work (NSFW!): https://www.adultdvdempire.com/2643746/b...ovies.html

The movie is scrapped correctly, but the SKU is not added to the plot, even though it does find the movie on ADE (you can see this by selecting "change movie"). Or is there any option to disable TMDB scraping temporarily?

Kind regards
(2021-12-14, 23:06)Johnson_Stgt Wrote: [ -> ]
(2021-12-13, 19:51)adultmm Wrote: [ -> ]
(2021-12-08, 18:59)adultmm Wrote: [ -> ]OK man, if you want it so much, I'll implement it for you. 
You can buy me a beer if you think. Wink
Hi @Johnson_Stgt,

the new v0.8.0 version contains the possibility. See the changelog how to enable it.

Kind regards

You are the best! Thank you so much and enjoy your beer! I'm drinking mine now as well :-)

Works very well, if a movie is found on ADE only.

However, is there any chance to get this functionality to work, if a movie is found both on TMDB and ADE?

Example, where it doesn't work (NSFW!): https://www.adultdvdempire.com/2643746/b...ovies.html

The movie is scrapped correctly, but the SKU is not added to the plot, even though it does find the movie on ADE (you can see this by selecting "change movie"). Or is there any option to disable TMDB scraping temporarily?

Kind regards

Hi @Johnson_Stgt,

Thanks for the beer and I hope you enjoyed yours! Wink

You're right, if the plot comes from TMDB it can't contain the ADE SKU.

I want to implement the possibility to disable or reorder scrapers, but as the first step, I made it possible to disable some scrapers in the config, and I released a beta version. Please, download this version:

https://github.com/adultmm/AdultMediaMan...8.1-BETA.1

and add the next line to AdvancedSettings.xml under your EMM profile directory.

<Setting Section="AdultScraper.Shared" Content="Movie" Name="EnabledMovieScrapers" DefaultValue="">-TMDB</Setting>

I hope, it'll work.
Hello friend, Data18.com returned, it is better than the information of the sites, you can add it there are 99% sites and movies, so it is not necessary for me to work in more
good afternoon
Merry Christmas everybody !
Good News Data18.com is back. I was using it with javmoviescraper long time ago....
Do you have actors images when using analvids (legalporno) ?
For me using external image source scraper is not working well (80% of the actors images or not there).
Is it possible to add an option to save the Studio like SZ2574 in the original title box ?

Thanks Blush
Is there a way to use other fields like Studio, release Date, and Actors in the file renamer?
(2021-12-15, 21:21)adultmm Wrote: [ -> ]
(2021-12-14, 23:06)Johnson_Stgt Wrote: [ -> ]
(2021-12-13, 19:51)adultmm Wrote: [ -> ]Hi @Johnson_Stgt,

the new v0.8.0 version contains the possibility. See the changelog how to enable it.

Kind regards

You are the best! Thank you so much and enjoy your beer! I'm drinking mine now as well :-)

Works very well, if a movie is found on ADE only.

However, is there any chance to get this functionality to work, if a movie is found both on TMDB and ADE?

Example, where it doesn't work (NSFW!): https://www.adultdvdempire.com/2643746/b...ovies.html

The movie is scrapped correctly, but the SKU is not added to the plot, even though it does find the movie on ADE (you can see this by selecting "change movie"). Or is there any option to disable TMDB scraping temporarily?

Kind regards

Hi @Johnson_Stgt,

Thanks for the beer and I hope you enjoyed yours! Wink

You're right, if the plot comes from TMDB it can't contain the ADE SKU.

I want to implement the possibility to disable or reorder scrapers, but as the first step, I made it possible to disable some scrapers in the config, and I released a beta version. Please, download this version:

https://github.com/adultmm/AdultMediaMan...8.1-BETA.1

and add the next line to AdvancedSettings.xml under your EMM profile directory.

<Setting Section="AdultScraper.Shared" Content="Movie" Name="EnabledMovieScrapers" DefaultValue="">-TMDB</Setting>

I hope, it'll work.

Works very well here :-) Thank you so much and happy new year!

A possible future improvement could be to disable TMDB just for plot scrapping and keep it enabled for everyting else, so the fanart is still scraped from TMDB.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24