Kodi Community Forum

Full Version: [RELEASE] Video Fanart Splitter Script - Movie and TV Show FanArt Seperation
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Script updated after a long hiatus. Some configurable options are now present. Relies on xbmc internal web server (must be on now for script to work), bypassing sqlite issues and allowing script to work with xbmc configurations set up with mysql.
I tested version 0.2.0, did a default installation by ZIP, but it did not work for me, always gives error while processing the collection. I use Windows 7/64.

I put a response on the topic of skin (AeonMQ 2) also.

Best regards.
Can you attach or send a log file?
10:37:31 T:3032 M:776048640 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Users\Marcos\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.video-fanart-splitter\Movies\
10:37:31 T:3032 M:776019968 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting special://userdata/addon_data/script.video-fanart-splitter/Movies/
10:37:42 T:3032 M:755310592 ERROR: Python script "script.video.fanart.splitter" does not exist

Windows 7/32.
The folder name is wrong, 'script.video.fanart.splitter' when it should be 'script.video-fanart-splitter' according to the ID.

Furthermore, the script generates error when trying to get the covers:

10:42:55 T:5040 M:784015360 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Users\Marcos\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.video-fanart-splitter\TV\
10:42:55 T:5040 M:784015360 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting special://userdata/addon_data/script.video-fanart-splitter/TV/
10:43:03 T:4824 M:769630208 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
10:43:09 T:4824 M:770924544 ERROR: Error Type: exceptions.IndexError
10:43:09 T:4824 M:770924544 ERROR: Error Contents: list index out of range
10:43:09 T:4824 M:770912256 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Marcos\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.video-fanart-splitter\default.py", line 78, in ?
each = getCrc(cur_raw.split("</field><field>")[0][7:] + cur_raw.split("</field><field>")[1][:-8])
the link for 0.2.0 is dead... can we get a working link
I updated the link on the first post with the correctly named script.
What version of xbmc are you running? It looks like the output from the web server is sent differently.

You can pm or send me the raw html output of:
http://YOURHOST/xbmcCmds/xbmcHttp?comman...movieview)

from a web browser so I can run the code against it to see what its choking on.

MarcosQui Wrote:The folder name is wrong, 'script.video.fanart.splitter' when it should be 'script.video-fanart-splitter' according to the ID.

Furthermore, the script generates error when trying to get the covers:

10:42:55 T:5040 M:784015360 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Users\Marcos\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.video-fanart-splitter\TV\
10:42:55 T:5040 M:784015360 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting special://userdata/addon_data/script.video-fanart-splitter/TV/
10:43:03 T:4824 M:769630208 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
10:43:09 T:4824 M:770924544 ERROR: Error Type: exceptions.IndexError
10:43:09 T:4824 M:770924544 ERROR: Error Contents: list index out of range
10:43:09 T:4824 M:770912256 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Marcos\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.video-fanart-splitter\default.py", line 78, in ?
each = getCrc(cur_raw.split("</field><field>")[0][7:] + cur_raw.split("</field><field>")[1][:-8])
i get the following error .. specs are
WIN32 svn build XBMC pre 11.0 git-20110406-156f721-dx
script.video-fanart-splitter-0.2.0
Transparency! 3.12.2 svn
...........................................................
Quote:20:50:28 T:4444 M:1864593408 INFO: -->Python script returned the following error<--
20:50:28 T:4444 M:1864593408 ERROR: Error Type: <type 'exceptions.IOError'>
20:50:28 T:4444 M:1864593408 ERROR: Error Contents: [Errno socket error] [Errno 10061] No connection could be made because the target machine actively refused it
20:50:28 T:4444 M:1864187904 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\addons\script.video-fanart-splitter\default.py", line 67, in <module>
MoviesSource = urllib.urlopen("http://" + host_name + ":" + port_num + "/xbmcCmds/xbmcHttp?command=queryvideodatabase%28select%20strPath,%20strFileName%20from%20movieview%29")
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\urllib.py", line 86, in urlopen
return opener.open(url)
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\urllib.py", line 207, in open
return getattr(self, name)(url)
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\urllib.py", line 346, in open_http
h.endheaders()
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\httplib.py", line 908, in endheaders
self._send_output()
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\httplib.py", line 780, in _send_output
self.send(msg)
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\httplib.py", line 739, in send
self.connect()
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\httplib.py", line 720, in connect
self.timeout)
File "C:\Program Files (x86)\XBMC\system\python\Lib\socket.py", line 561, in create_connection
raise error, msg
IOError: [Errno socket error] [Errno 10061] No connection could be made because the target machine actively refused it
20:50:28 T:4444 M:1864187904 INFO: -->End of Python script error report<--


UPDATE!!!
I removed my user and password from network settings and script runs perfect for me .... any chance on adding these options to script for logging in with user and pass?
v0.20 of this script didn't quite work on linux.
turns out, it's a case sensitive issue.

in default.py, change all paths to:

Code:
special://home/userdata/[b]T[/b]humbnails/..
skaymakca Wrote:What version of xbmc are you running? It looks like the output from the web server is sent differently.

Windows 32 and 64bit in three diferent computers. XBMC 10.1. Always the same error reported above.
I can't get the video splitter addon to work properly. Well, the addon works, it processes all my tv shows and movies, but the tv shows and movies backgrounds in the home screen are blank. The Movies and TV Shows folders in usersate are empty. It's definitely set up with the right web server port. Any ideas?
Under Ubuntu I've an error,

I've also made a link between Thumbnails and thumbnails folder under addon.

no luck it give to me always an error
L.
Maybe I'm just being really dense...but I don't understand what this does and why someone would use it? I see a lot of people excited, but I just don't understand. BTW, I am running Aeon MQ2. Thanks for any help you can give me in understanding through my own denseness. Big Grin
lupick Wrote:Under Ubuntu I've an error,

I've also made a link between Thumbnails and thumbnails folder under addon.

no luck it give to me always an error
L.

Ok it works, I've to remove the user/password to the XBMC web service and configure the plugin under addon.

L.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14