Kodi Community Forum

Full Version: mythicalLibrarian - a tool to build Movie and TV Show library from MythTV recordings
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
you've got something going on with your mount. It looks like the files are there and in place though. Are they showing up in XBMC? Try changing your undo.sh.old to undo.sh. and check your permissions on the video2 mount.
SVN 281 supports shows with easy setup when specifying your own folders

Code:
Testing file system permissions
USER SETTING     |FLAG|Folder name
MoveDir          |1   |/home/mythtv/Episodes
AlternateMoveDir |1   |/home/mythtv/Episodes
PrimaryMovieDir  |1   |/home/mythtv/Movies
AlternateMovieDir|1   |/home/mythtv/Movies
PrimaryShowDir   |1   |/home/mythtv/Showings
AlternateShowDir |1   |/home/mythtv/Showings
mythicalLibrarian|1   |/home/adam/.mythicalLibrarian
Critical Filesystem checks ***PASSED***
press any key to test mythicalLibrarian...
moving 281 to stable.
I tried to fix my permissions errors and also moved undo.sh.old to undo.sh

I ran --undo and got no output, just exited with no errors after asking if I wanted to rm undo.sh (This is still with svn 280.)

I have to do some work tonight so no more chances to fix this, but would be happy to hear some troubleshooting tips.

/Greg
are you running --undo it as the user mythtv? Any information you can give me would help. Those shows are not showing up in XBMC?
I tried running --undo both as greg (the user when installed) and as mythtv.

The Cycling episodes don't seem to be showing up in XBMC; the directory is there in the "Videos" section but no episodes show up.
so the mpgs are there as well as the tvshow.nfo and the individual NFO files? can you post up a copy of those NFOs?
I'm doing a seriously needed performance upgrade tomorrow after work, assuming FEDEX delivers. My girlfriend is taking a computer course so I'm letting her install all of my parts and then I will be getting Ubuntu up and running again after that. I'm not sure how long I will be down, but I hope to be able to address these issues by Saturday. It's very slow working on this Athalon XP processor, and I'm hoping that I will be able to work more efficiently on an i5 processor.
Here are the nfos for the five files that got tagged as Episodes instead of Showings (but somehow in my attempts to --undo the .mpgs have disappeared from that directory, which would explain why they are not showing up in XBMC):

Code:
<tvshow>
    <title>Recorded [email protected] -Generic Episode</title>
        <rating>0</rating>
    <plot>Day Four from Italy.</plot>
    <genre>Sports event</genre>
    <season>0</season>
    <episode>0</episode>
</tvshow>
<tvshow>
    <title>Recorded [email protected] -Generic Episode</title>
        <rating>0</rating>
    <plot>Day Five from Italy.</plot>
    <genre>Sports event</genre>
    <season>0</season>
    <episode>0</episode>
</tvshow>
<tvshow>
    <title>Recorded [email protected] -Generic Episode</title>
        <rating>0</rating>
    <plot></plot>
    <genre>Sports event</genre>
    <season>0</season>
    <episode>0</episode>
</tvshow>
<tvshow>
    <title>Recorded [email protected] -Generic Episode</title>
        <rating>0</rating>
    <plot>Day Six from Italy.</plot>
    <genre>Sports event</genre>
    <season>0</season>
    <episode>0</episode>
</tvshow>
<tvshow>
    <title>Recorded [email protected] -Generic Episode</title>
        <rating>0</rating>
    <plot>Day Seven from Italy.</plot>
    <genre>Sports event</genre>
    <season>0</season>
    <episode>0</episode>
</tvshow>
<tvshow>
    <title>Cycling</title>
    <episodeguide>http://www.thetvdb.com/api/6DF511BB2A64E0E9/series//all/en.xml</episodeguide>
</tvshow>

Good luck with the upgrade.
There's the problem. edit the NFO to show season 2010 and episode=3-4 digit Month/Year. I will be fixing that soon. Also, the "recorded 2010" line needs to be changed.
Hello,

I was asking earlier about how to fix my problem and outleradam replied about chown the folders but I didnt quite understand which folders I needed to perform this on. I have already updated and still erroring so I was wondering if I need to just wipe out the install and start over or if I just need to run a process on some folders could you look again at my previous notes and tell me which folder(s) you were speaking of


Thanks
I'm pretty sure outleradam means the path to the directory (or directories) where mythtv stores the shows that you were getting permissions errors. For example, my mythtv box stores recordings in /mnt/video1/store , the user that is running the mythicalLibrarian script is 'greg' and the group that owns the recordings is 'mythtv' so for me the command would be:

chown greg:mythtv /mnt/video1/store

...your command (or commands, if you store your recordings in more than one place) would change depending on the username, the groupname, and the path(s) to the recordings.

Hope that helps. I'm just learning this stuff too.

/Greg
Hey Greg,
thanks a bunch for the reply! I had corrected all the permissions issues previously before wrecking it with a update but didn't know where these permissions again are the problem. I thought perhaps he saw someting I didn't as my --mythicalDiagnostics shows all passed.

that XBMC forum crash really set me back to the stone age cause it was in the last month of post that I was really getting a grip on this and those were working notes for me now I'm almost having to start over.

--mythicalDiagnostics
http://pastebin.com/BmW3Dz4n

thanks again for the reply

strato
stratoscape, your issue should have been resolved in SVN 281 or current stable without any intervention. Please let me know if it is not.
Testing SVN 285 for news/sports event/news magazine support. I will be back later tonight to verify the corrections worked.