Kodi Community Forum

Full Version: [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hola,

I'm having some problems with the subtitles feature. I'm setting up the option to "spanish" and it´s showing english. If try to see the same video in youtube page, it plays with no problem.

Thanks in advance for any help.

Adiós.
watanave Wrote:Hola,

I'm having some problems with the subtitles feature. I'm setting up the option to "spanish" and it´s showing english. If try to see the same video in youtube page, it plays with no problem.

Thanks in advance for any help.

Adiós.

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add..._debug_log
here's a (debug) log of me starting youtube 2.9.0 and trying to enter first 'My Liked Videos' and second 'My Subscriptions' and for Liked, I get no results (wrong) and for Subscriptions I get these 'Activity of:' lines and when I try to play one, it fails.

http://pastebin.com/EZNV1jyJ
Robotica Wrote:A Youtube-upload script. http://code.google.com/p/youtube-upload/wiki/Readme

Maybe this is something for this great plugin.

TobiasTheCommie Wrote:Why would we want to upload videos?

People do that all the time. It's the reason Youtube is such a success.

You don't like that feature?
pike Wrote:here's a (debug) log of me starting youtube 2.9.0 and trying to enter first 'My Liked Videos' and second 'My Subscriptions' and for Liked, I get no results (wrong) and for Subscriptions I get these 'Activity of:' lines and when I try to play one, it fails.

http://pastebin.com/EZNV1jyJ
Fixed in trunk.

Robotica Wrote:People do that all the time. It's the reason Youtube is such a success.

You don't like that feature?
I just don't see it as being pertinent for a media PLAYER.
TobiasTheCommie Wrote:There is a 2.1.4 for Dharma. You are running 2.1.2.

thanks found it
testing it out now
and it works thanks again
watanave Wrote:Hola,

I'm having some problems with the subtitles feature. I'm setting up the option to "spanish" and it´s showing english. If try to see the same video in youtube page, it plays with no problem.

Thanks in advance for any help.

Adiós.

Tobias,

Here is my debug log: http://pastebin.com/3DNF41SU

Thanks for your help.

Adiós.
Hello there!

I've been having problems with the Youtube Plugin for a while now. To resolve the problems I have upgraded to the latest Eden beta 3. Now I am having the problem that I cannot even log into my Youtube Account.

The login is correct, but I always get "Login failed: False"

Here is a debug log to help you identify the issue:

http://www.file-upload.net/download-4103...c.log.html

Thanks in advance!
youtubexbmc-4db041415ccc.zip + Xbmc 11 beta 3=

ADD ON DOES NOT HAVE CORRECT STRUCTURE

Please fix this asap
@Mycrosys:

had the same problem yesterday, apparently YT changed sth in their user agreement or sth like that. Try first logging in via webbrowser, if asked, agree to YT/Google taking over your life, then log in via XBMC.
VelvetKevorkian Wrote:@Mycrosys:

had the same problem yesterday, apparently YT changed sth in their user agreement or sth like that. Try first logging in via webbrowser, if asked, agree to YT/Google taking over your life, then log in via XBMC.

Narf, stupid Google. That resolved it for me. I logged in yesterday via Webbrowser and accepted it, but did not test again with Youtube until today. Thanks!
Hi guys,

Recently ive only been able to view 50 items in my playlists, previously i had a more option. This has gone and it no longer pulls back any more than the 50 items.

Anyone got any ideas, come across this problem?

Thanks

Graham
Jacko197 Wrote:Hi guys,

Recently ive only been able to view 50 items in my playlists, previously i had a more option. This has gone and it no longer pulls back any more than the 50 items.

Anyone got any ideas, come across this problem?

Thanks

Graham

Google's API's are acting stupid, and aren't saying that there is a next page(even though it should).

We are trying to find a non stupid solution to the problem.
OK mate, thanks for your reply.

Graham
Jacko197 Wrote:OK mate, thanks for your reply.

Graham

We got a rather useless(in my opinion) response to our inquire.

http://groups.google.com/group/youtube-a...tory&pli=1

Lets hope he reports back with more.