Kodi Community Forum

Full Version: [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
boki99 Wrote:This is unnesessery thing. Also anoying. Why should I make same playlist twice or more timesHuh Please fix this.Huh

I don't think i understand your problem then.

You make a playlist on youtube (for instance, i have one called Red Warszawa).

In the plugin i go to "playlists", go to "Red Warszawa" and just press play to play the entire folder. Or i press "Context Menu"-> "Queue Folder" to append it to the queue of currently playing items.

At no point am i making a playlist a second (or more) times.

I don't know what you want fixed, because i don't understand what your problem is.
TobiasTheCommie Wrote:I don't think i understand your problem then.

You make a playlist on youtube (for instance, i have one called Red Warszawa).

In the plugin i go to "playlists", go to "Red Warszawa" and just press play to play the entire folder. Or i press "Context Menu"-> "Queue Folder" to append it to the queue of currently playing items.

At no point am i making a playlist a second (or more) times.

I don't know what you want fixed, because i don't understand what your problem is.


First thank you very much for your help. But, when I press PLAY button on my playlist icon (folder) it just opens my playlist videos folder but not playing them. Than I have to play videos one by one manually. Sad
I have remote with PLAY/PAUSE button. What is wrong?

Do you use keyboard shortcut to send PLAY command?
Hi, what is the keyboard key to activate the context menu? Or is there some place where I can find keyboard maps? I am trying to map it to my universal remote.

Thank you for this awesome plugin.
absong818 Wrote:Hi, what is the keyboard key to activate the context menu? Or is there some place where I can find keyboard maps? I am trying to map it to my universal remote.

Thank you for this awesome plugin.

"c" is the keyboard key.

more here: http://wiki.xbmc.org/?title=Global_Keyboard
Amet Wrote:"c" is the keyboard key.

more here: http://wiki.xbmc.org/?title=Global_Keyboard

Thanks. Exactly what I need.
[edit]Nevermind[/edit]
just started using the plugin and its great! good work, guys.

when i try to login though, i get login failed | IOError

the last exert from the xbmc.log file is here:
http://pastebin.com/K4SWw8ki

this is running from an svn release of xbmc (when the official xbmc was unavailable for install a couple weeks back) running on ubuntu 9.10. the plugin was downloaded and installed today, so should be the most current version

if i have missed anything, or you need more, please drop me a line

cheers

jingo_man
Please enable debug in the plugin and give me a new log.
Announcement:

Our plugin has replaced the old plugin in the repository.

But as have been previously stated, RTMPE support has been disabled in the repository due to DMCA concerns.
boki99 Wrote:First thank you very much for your help. But, when I press PLAY button on my playlist icon (folder) it just opens my playlist videos folder but not playing them. Than I have to play videos one by one manually. Sad
I have remote with PLAY/PAUSE button. What is wrong?

Do you use keyboard shortcut to send PLAY command?

This is weird, when i press the play button on my remote, it queues the folder and starts playback. But when i use the "P" button on the keyboard it just enters the folder.

I don't know why XBMC handles it differently.
mighty_bombero Wrote:For those anxious to try on Xbox. Here a patched up version. I had to disable open settings but with some more time I'm positive this can be fixed up too. Will hopefully clean this up soon and provide patches upstream.

http://ul.to/y9hxhw

@henrik & Tobias: Hope you don't mind me providing this version?

MB

nice work, just tested this on a recent ish (late july) build. produces a login error on first run and duplicate first page items, but after that works fine. the Feed ID option doesn't seem to work (maybe i misunderstand what its for), but various Top lists and search seem good. thanks.

edit: here's the log, shows a few errors.
http://pastebin.com/q49BNxr0
TobiasTheCommie Wrote:This is weird, when i press the play button on my remote, it queues the folder and starts playback. But when i use the "P" button on the keyboard it just enters the folder.

I don't know why XBMC handles it differently.

Is it possible to fix this in future release?
Becouse I really like this plugin.Big Grin
TobiasTheCommie Wrote:Announcement:

Our plugin has replaced the old plugin in the repository.

But as have been previously stated, RTMPE support has been disabled in the repository due to DMCA concerns.

How can I activate RTMPE support, because some videos won't play?
BurningSky Wrote:How can I activate RTMPE support, because some videos won't play?

You can't activate it since the capability has been removed from the addon repository.

If you want rtmpe support download the plugin from here:

http://code.google.com/p/youtubexbmc/downloads/list
boki99 Wrote:Is it possible to fix this in future release?
Becouse I really like this plugin.Big Grin

I'm pretty sure this isn't something we can fix in the plugin.