Kodi Community Forum

Full Version: [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I'm getting Script Failed: Plugin.video.youtube. Can someone please confirm if this is a known issue or something wrong with my setup?
(2012-10-11, 00:42)brentonv Wrote: [ -> ]I'm getting Script Failed: Plugin.video.youtube. Can someone please confirm if this is a known issue or something wrong with my setup?

Welcome to the XBMC forums.

What option were you using in the add-on when you received the script error? Please enable debug log (wiki)ging in XBMC, launch the add-on and select the option that caused the script error. After getting the error, exit XBMC, locate the debug log (wiki) (xbmc.log), upload the contents of the entire log to http://www.pastebin.com or http://www.xbmclogs.com and post the URL link to your log here with your reply.
(2012-10-09, 19:40)ant_thomas Wrote: [ -> ]Everytime I search it gives a script failed error.

Can't view any Live channels (wanting to watch the Red Bull Stratos live event!)

Running XBMC PVR on Linux.

Glad i'm not the only one with the issue
(2012-10-11, 09:19)artrafael Wrote: [ -> ]What option were you using in the add-on when you received the script error? Please enable debug log (wiki)ging in XBMC, launch the add-on and select the option that caused the script error. After getting the error, exit XBMC, locate the debug log (wiki) (xbmc.log), upload the contents of the entire log to http://www.pastebin.com or http://www.xbmclogs.com and post the URL link to your log here with your reply.

I will cerainly provide this feedback artrafael. In the meantime I believe the issue is related to playlists, as individual clips work fine.
My problem occurs when generating a "disco search" similar to:

(2012-10-08, 07:14)slvr00gt Wrote: [ -> ]Playing playlists or individual videos from playslists fails. Here is error message in the log:
http://pastebin.com/HWP69U8D

krgds, brentonv
Hi,

I'm having trouble playing any videos after the 3.2.0 update. It will show up as opening stream and seconds later it just goes away and nothing happens. If I repeat three times it will just simply show up as playback failed and tell me to refer to the logs. I've tried it with 3 different videos and the same happens. I have uninstalled and reinstalled the plugins and its dependencies numerous times to no avail.

Here's the debug log: http://www.xbmclogs.com/show.php?id=10426

Any help is appreciated, thanks.
I can play videos from my subscription but I can't watch the debates :-(

xbmcbuntu
Thank you for the wonderful plugin.

Are there any plans to provide a continuous playback options similar to what Xbox or Smart TVs have (or for that matter youtubexl). I have a toddler and I want to play continuous rhymes for him but I need to play everything one by one. I want to avoid switching to xbox every time just to do this. Something like unattended mode that one could enable in settings or start via context menu on search icons (or results).

Keep up the good work.
Hi, very good work on this plugin ... but (;P) ... is possible to listen the ac3 or dolby or DTS audio streams form youtube's videos?
At now I can't hear it and I'm sure of this because the DDTS-100 have a control LED for each standard. when I see a film in dolby or dts the respective led comes on ... when i see video from youtube only the STEREO led stay on, nothing changes.
There's a way?

TNX, and forgive me for my bad english ...
Any ideas on why a few of us are unable to upgrade to the new version as previously mentioned? Is it an XBMCbuntu thing? I don't know that a debug log would show anything in this instance?
I also have big problems with the latest youtubeplugin (running ATV2 with Eden) - some videos are playing like a charm, some is only giving me "Script failed: plugin.video.youtube"
The weeird thing here is; one of the movies that fails, i downloaded it and uploaded it to my personal youtube account and then it played well...
anyway; waiting for an update for the plugin :-)
Everything seems to be working okay for me except I am unable to play live clips. Is anyone able to do this?
No, tried to play the RedbullStratos now, and it fail the same way as the other videos
This one is one of the failing videos at my xbmc

https://www.youtube.com/watch?v=RRfE9Pkv2Zo

(Hope its OK to post a link - may help the developers to figure out the problem?)
Here is errorlog

http://pastebin.com/QEpugk6z

EDIT:

Think i found the problem;
The video i linked to in the past post as an example : When you open it you have to confirm that you are 18 or older. i think that is why the youtube plugin is struggling with openig.
as i remember, the other videos i have problem with is also "confirm that you are 18 or older" movies ..

i tried to open the same movie from the standard youtube @ ATV2 (no XBMC) and then i got the confirm-box before i could watch it..
Great plugin and it's working nice.
I only get an error if i try to right click My Favorites and then select Play All, or Shuffle and Play All.
Error: Error in script!. plugin.video.youtube
It looks like a nice function, so hopefully it could be fixed.
Thanx for the hard work on the plugin.

How the youtube addon handle "youtube closed captioning", I am watching the youtube which have youtube "closed caption"(CC) icon when watching on web browser on desktop, how to turn it on on xbmc youtube addon? thanks