Kodi Community Forum

Full Version: [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nmirza Wrote:I keep requesting this, please tell me if it doesn't make sense so i stop. but is it possible to please add queue right to the top of the context menu. i use a harmony remote and generally tend to queue a bunch of videos. i have to press menu, then scroll up to queue. gets tedious after a couple of videos. can you make it so when you press menu the first option is queue. i think it makes sense since its probably the most used menu item for alot of people.

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=685...tcount=563
please read the response i wrote earlier Smile
HenrikDK Wrote:Hmm videos that you can't see shouldn't be showing up as we try to filter such items out.

With regards to your proxy problem try using proxychains as it seemed to help ChinaXBMCer:
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=681...tcount=550

problme persists.
just installed xbmc on an archlinux-system und got the same problem.
each and every video i try to play from youtube-disco ends up in an error-message saying "file not found" - regardless i'm using a proxy or not.
any further ideas?

thx for your help!!
Hi !

I've been searching for several days before posting here ...

Youtube plugin works fine for me except for login into youtube ...

I can't seem to find anyone with the same problem.
The error returned is "501 Not implemented" ...

And as far as I can dig the posts here, none showed up this error in their debug logs or anywhere else ...

Heard of this error before ?

PS : Thx anyway for the great plugin !

Edit : I'm using dharma Stable on a windows 7 host, and using the Youtube plugin from official repo, tried to uninstall & remove all plugin related files, reinstalled plugin, restarted XBMC as suggested, but non worked Sad
eistee Wrote:problme persists.
just installed xbmc on an archlinux-system und got the same problem.
each and every video i try to play from youtube-disco ends up in an error-message saying "file not found" - regardless i'm using a proxy or not.
any further ideas?

thx for your help!!

Would need a debug log to say anything intelligent about that Wink
acaranta Wrote:Hi !

I've been searching for several days before posting here ...

Youtube plugin works fine for me except for login into youtube ...

I can't seem to find anyone with the same problem.
The error returned is "501 Not implemented" ...

And as far as I can dig the posts here, none showed up this error in their debug logs or anywhere else ...

Heard of this error before ?

PS : Thx anyway for the great plugin !

Edit : I'm using dharma Stable on a windows 7 host, and using the Youtube plugin from official repo, tried to uninstall & remove all plugin related files, reinstalled plugin, restarted XBMC as suggested, but non worked Sad

Hi a log with the plugins debug mode enabled would be needed to say anything about what is happening
HenrikDK Wrote:Would need a debug log to say anything intelligent about that Wink

np - here's the log Big Grin
http://loxcon.com/etc/xbmc.log

in this case two videos playes fine: "bruno mars - grenade" & sth from keisha
eistee Wrote:np - here's the log Big Grin
http://loxcon.com/etc/xbmc.log

in this case two videos playes fine: "bruno mars - grenade" & sth from keisha

Code:
NOTICE: YouTube-2.0.0 fetching page : [url]http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&safeSearch=none&hl=en_us[/url]
NOTICE: YouTube-2.0.0 _fetchPage HTTPError : HTTP Error 404: Not Found

Hmm seems that something is interfering with the plugins network access, as it's getting a lot of 404 errors. Have you tried accessing the same urls from a browser or through the command line (you wrote arch linux so im assuming you're sufficiently technically inclined) Sometimes the plugin will try to login to ensure that a video plays, I believe this requires SSL, are you sure that your network is setup to allow this trafic?
acaranta Wrote:Hi !

I've been searching for several days before posting here ...

Youtube plugin works fine for me except for login into youtube ...

I can't seem to find anyone with the same problem.
The error returned is "501 Not implemented" ...

And as far as I can dig the posts here, none showed up this error in their debug logs or anywhere else ...

Heard of this error before ?

PS : Thx anyway for the great plugin !

Edit : I'm using dharma Stable on a windows 7 host, and using the Youtube plugin from official repo, tried to uninstall & remove all plugin related files, reinstalled plugin, restarted XBMC as suggested, but non worked Sad
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=672...tcount=502
HenrikDK Wrote:
Code:
NOTICE: YouTube-2.0.0 fetching page : [url]http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&safeSearch=none&hl=en_us[/url]
NOTICE: YouTube-2.0.0 _fetchPage HTTPError : HTTP Error 404: Not Found

Hmm seems that something is interfering with the plugins network access, as it's getting a lot of 404 errors. Have you tried accessing the same urls from a browser or through the command line (you wrote arch linux so im assuming you're sufficiently technically inclined) Sometimes the plugin will try to login to ensure that a video plays, I believe this requires SSL, are you sure that your network is setup to allow this trafic?

This is what YouTube says, when trying to acces the video from within firefox:
Quote:This video is not available in your country. Learn more.
Sorry about that.
Configuring an us-proxy works in fiefox but not in xbmc.
Later on, i'll try to acces the url from command-line (neither a browser, nor a gui installed on arch).

Btw:
Just tried accesing those files from my Windows 7 machine - same problem?
Maybe there's sth wrong with my router's settings?!
eistee Wrote:This is what YouTube says, when trying to acces the video from within firefox:

Configuring an us-proxy works in fiefox but not in xbmc.
Later on, i'll try to acces the url from command-line (neither a browser, nor a gui installed on arch).

Btw:
Just tried accesing those files from my Windows 7 machine - same problem?
Maybe there's sth wrong with my router's settings?!

If you're trying to run it through a proxy I believe you need to set up something like proxy chains (check ChinaXBMC'ers post a few pages back) as xbmc and the python engine that runs it doesn't support running through a proxy.
So setting up a proxy within xbmc won't work for the YouTube-Plugin?
Is it maybe somehow possible to set up a "system-wide" proxy in the network-settings? Would that work? I'm not familar with proxy-chains at all...
So am i right that the reason for those 404s is i'm not allowed accessing those files from Germany?
eistee Wrote:So setting up a proxy within xbmc won't work for the YouTube-Plugin?
Is it maybe somehow possible to set up a "system-wide" proxy in the network-settings? Would that work? I'm not familar with proxy-chains at all...
So am i right that the reason for those 404s is i'm not allowed accessing those files from Germany?

http://proxychains.sourceforge.net/ <- proxy chains.

http://proxychains.sourceforge.net/howto.html <- proxy chains howto.
TobiasTheCommie Wrote:http://proxychains.sourceforge.net/ <- proxy chains.

http://proxychains.sourceforge.net/howto.html <- proxy chains howto.

Just found those sites, too Wink
Thought "proxychains" was a general term.

I'll try this later on.

But is it right that the error occurs, because i'm not allowed accessing those files from Germany and setting up a proxy within xbmc won't work, because it is not supported by the plugin/python?
eistee Wrote:Just found those sites, too Wink
Thought "proxychains" was a general term.

I'll try this later on.

But is it right that the error occurs, because i'm not allowed accessing those files from Germany and setting up a proxy within xbmc won't work, because it is not supported by the plugin/python?

Seems probable.
HenrikDK Wrote:What part of the lean back service are we talking about here? As far as i can see it's mostly built on an internal and private google api which I'm not that fond of using.

The interface aspect is very nice would be something of a pain to bring to xbmc in "plugin" form, since it would require extensively modified window xml code that wouldn't really be skin agnostic.

So i guess im asking, what part are you missing?

/HernikDK Smile

What are the update for the Leanback function in Youtube plugin for XBMC?

It would be great to just have a link that bring up the leanback, and then we can browse YouTube with our Android phones.

/Söder