Kodi Community Forum

Full Version: [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
HenrikDK Wrote:Hi vaclav77, we need the entire log with the plugins debug mode enabled, your specific section doesn't really say anything.

Henrik,

Here's the link to the full log: http://briar.homeip.net/xbmc.log . It contains all the info from XBMC's startup to shutdown. The only thing I try to do is to use youtube search, I get the error message and then I quit XBMC.
I'm not sure whether this information is significant but when I grep through the directory for "poster.jpg" - which is at the end of the error message line for some reason - I get the list of the following files:
addons/skin.aeon65/720p/Viewtype_Large_List.xml
addons/skin.aeon65/720p/Viewtype_List.xml
addons/skin.aeon65/720p/Includes_LowList.xml
addons/skin.aeon65/720p/DialogVideoInfo.xml
temp/xbmc.log
userdata/Database/MyVideos34.db

Thanks,
V
vaclav77 Wrote:Henrik,

Here's the link to the full log: http://briar.homeip.net/xbmc.log . It contains all the info from XBMC's startup to shutdown. The only thing I try to do is to use youtube search, I get the error message and then I quit XBMC.
I'm not sure whether this information is significant but when I grep through the directory for "poster.jpg" - which is at the end of the error message line for some reason - I get the list of the following files:
addons/skin.aeon65/720p/Viewtype_Large_List.xml
addons/skin.aeon65/720p/Viewtype_List.xml
addons/skin.aeon65/720p/Includes_LowList.xml
addons/skin.aeon65/720p/DialogVideoInfo.xml
temp/xbmc.log
userdata/Database/MyVideos34.db

Thanks,
V

1) Could you please turn on debug mode and upload a new log.
2) Could you please test with another plugin(I see an error in your log file that makes me unsure if any plugins work at all for you, could you please verify).
vaclav77 Wrote:Henrik,

Here's the link to the full log: http://briar.homeip.net/xbmc.log . It contains all the info from XBMC's startup to shutdown. The only thing I try to do is to use youtube search, I get the error message and then I quit XBMC.
I'm not sure whether this information is significant but when I grep through the directory for "poster.jpg" - which is at the end of the error message line for some reason - I get the list of the following files:
addons/skin.aeon65/720p/Viewtype_Large_List.xml
addons/skin.aeon65/720p/Viewtype_List.xml
addons/skin.aeon65/720p/Includes_LowList.xml
addons/skin.aeon65/720p/DialogVideoInfo.xml
temp/xbmc.log
userdata/Database/MyVideos34.db

Thanks,
V

Hi as tobias said we need the plugin to run with debug mode enabled, this can be found in the plugin's settings under advanced.
HenrikDK Wrote:Hi as tobias said we need the plugin to run with debug mode enabled, this can be found in the plugin's settings under advanced.

Ok... I uploaded a new log file with debugging enabled: http://briar.homeip.net/xbmc.log . So far I found one more addon which causes similar error in the logs - it's ListenLiveEU.
On the other hand, Music Video JukeBox works fine - I played a video from it right after I got an error in Youtube so you should be able to see that in the log.

V
vaclav77 Wrote:Ok... I uploaded a new log file with debugging enabled: http://briar.homeip.net/xbmc.log . So far I found one more addon which causes similar error in the logs - it's ListenLiveEU.
On the other hand, Music Video JukeBox works fine - I played a video from it right after I got an error in Youtube so you should be able to see that in the log.

V

Code:
1:47:46 T:140008431765248 M:5599186944  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944   DEBUG: Process - The source file to load is /home/vaclav/.xbmc/addons/plugin.video.youtube/default.py
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944   DEBUG: Process - Setting the Python path to /home/vaclav/.xbmc/addons/plugin.video.youtube:/home/vaclav/.xbmc/addons/script.module.beautifulsoup/lib:/usr/lib64/xbmc/addons/script.module.pil/lib:/usr/lib64/xbmc/addons/script.module.pysqlite/lib:/usr/lib64/python27.zip:/usr/lib64/python2.7/:/usr/lib64/python2.7/plat-linux2:/usr/lib64/python2.7/lib-tk:/usr/lib64/python2.7/lib-old:/usr/lib64/python2.7/lib-dynload
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944   DEBUG: Process - Entering source directory /home/vaclav/.xbmc/addons/plugin.video.youtube
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944  NOTICE: YouTube-2.0.0

Hmm seems you're using an external python (v.2.7) to execute the plugin which is currently unsupported in the plugin, there was a fix mentioned earlier in the thread: http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=680...tcount=544 but generally i would recommend agains running the plugin this way atleast until we've done some testing on it. Smile
HenrikDK Wrote:
Code:
1:47:46 T:140008431765248 M:5599186944  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944   DEBUG: Process - The source file to load is /home/vaclav/.xbmc/addons/plugin.video.youtube/default.py
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944   DEBUG: Process - Setting the Python path to /home/vaclav/.xbmc/addons/plugin.video.youtube:/home/vaclav/.xbmc/addons/script.module.beautifulsoup/lib:/usr/lib64/xbmc/addons/script.module.pil/lib:/usr/lib64/xbmc/addons/script.module.pysqlite/lib:/usr/lib64/python27.zip:/usr/lib64/python2.7/:/usr/lib64/python2.7/plat-linux2:/usr/lib64/python2.7/lib-tk:/usr/lib64/python2.7/lib-old:/usr/lib64/python2.7/lib-dynload
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944   DEBUG: Process - Entering source directory /home/vaclav/.xbmc/addons/plugin.video.youtube
11:47:46 T:140008431765248 M:5599186944  NOTICE: YouTube-2.0.0

Hmm seems you're using an external python (v.2.7) to execute the plugin which is currently unsupported in the plugin, there was a fix mentioned earlier in the thread: http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=680...tcount=544 but generally i would recommend agains running the plugin this way atleast until we've done some testing on it. Smile

Works! I followed your link and for now I added quotes around the value in request.add_header('GData-Version','2'), file YouTubeNavigation.py. Thanks for your help.
I now get an error when trying "Youtube Suggests". I use it quite frequently. The last time I used it was a week or so ago. Is this broken now? Any fixes?

thanks
TobiasTheCommie Wrote:http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=672...tcount=502

I've already done everything that was indicated on this post ...

Except what was missing, the debug log ...

So here it is :
-Started xbmc
-Launched youtube plugin
-Tryedto log in
-Got "Error 501 : Not implemented"

and the debug log : http://coupe.la/XVtv7

Reminder :
I use XBMC Dharma Lastest stable release on a Windows 7 host.
XBMC and Windows 7 are localized in French if it can help.
xnaron Wrote:I now get an error when trying "Youtube Suggests". I use it quite frequently. The last time I used it was a week or so ago. Is this broken now? Any fixes?

thanks

Just tested it again, nope should be working Smile, could you provide a log with the plugins debug mode enabled?
acaranta Wrote:I've already done everything that was indicated on this post ...

Except what was missing, the debug log ...

So here it is :
-Started xbmc
-Launched youtube plugin
-Tryedto log in
-Got "Error 501 : Not implemented"

and the debug log : http://coupe.la/XVtv7

Reminder :
I use XBMC Dharma Lastest stable release on a Windows 7 host.
XBMC and Windows 7 are localized in French if it can help.

Hi acaranta, you forgot to enable the plugins "debug mode", without this we can't tell what errors are happening Smile. The debug mode can be found under the "advanced" tab in the plugins settings.
HenrikDK Wrote:Hi acaranta, you forgot to enable the plugins "debug mode", without this we can't tell what errors are happening Smile. The debug mode can be found under the "advanced" tab in the plugins settings.

Damn ... feel so stupid ...

However, debug log made again ... and placed where it was previously http://coupe.la/XVtv7

Wink
HenrikDK Wrote:They go to xbmc's internal playlist which can be reached from the menuscreen when you're playing a video.

Playlist should have a queue folder, sadly theres no play all support so in order to play all items in a list, you first need to play the first item and then queue the remaining items in the list.

Thanks, how do you get to the internal playlist though?
Mrkennedy Wrote:Thanks, how do you get to the internal playlist though?

press the "space" button on your keyboard. can't remember for the remote, might be "display"
HenrikDK Wrote:Hi could you send a log with the plugin's debug mode enabled? We might just be able to fix it then Wink

i will do so on the weekend when i get some time Smile
acaranta Wrote:Damn ... feel so stupid ...

However, debug log made again ... and placed where it was previously http://coupe.la/XVtv7

Wink

I can't see anything weird in the log. I will investigate further though.