Kodi Community Forum
XBMC hangs on start, only black screen, not responding - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: General Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: Mac OS X (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=56)
---- Thread: XBMC hangs on start, only black screen, not responding (/showthread.php?tid=125299)



XBMC hangs on start, only black screen, not responding - Walkman - 2012-03-12

OSX Version: 10.7.3
Platform: iMac, 3.06 Ghz Intel Core 2 Duo, with a ATI Radeon HD 4670 256 MB graphic card.
Install Method: dmg
SVN Revision: 11.0-RC2 Git:20120229-f38655f

Sometimes, when I start XBMC I only got a black screen and a spinning cursor, nothing happens, and XBMC is not
responding. When I restart it a couple of times, it works, but it's really annoying. Sometimes it start immediately. I
attached the log in both cases. There is no crashreport generated.

Here is the log when it hangs.
Here everything is good.


RE: XBMC hangs on start, only black screen, not responding - jmarshall - 2012-03-12

It would be worth disabling your path substitution of userdata to your smb share. This is typically not recommended as various issues *may* occur, particularly with add-ons.


RE: XBMC hangs on start, only black screen, not responding - Walkman - 2012-07-11

I think the problem caused that built in Lion web server was enabled. I turned off and did not experienced the problem yet. Not sure tough.