Kodi Community Forum
[RELEASE] Twitch.tv - Printable Version

+- Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-on Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Video Add-ons (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=154)
+---- Thread: [RELEASE] Twitch.tv (/showthread.php?tid=134538)



RE: [RELEASE] Twitch.tv - fupl - 2017-02-28

Is it normal that my username does not appear in the viewer list? I entered the correct username and OAuth token in the settings.


RE: [RELEASE] Twitch.tv - anxdpanic - 2017-02-28

(2017-02-22, 01:30)ExplodingCore Wrote: Would you mind elaborating on how you fixed it? I have the same problem.
Where do I have to enter which token? Do I have to keep the prefix "oauth" or not? I have the token and the other token from registered applications.
Getting HTTP errors whenever attempting to watch a vod by URL or ID.

The OAuth token is the only one required, and it does not matter if you include the "oauth:" prefix. The registered applications one(client-id) is not required unless the add-on becomes restricted.
Your errors for those may be due to a recent change that's been fixed in the github master by beastd. (PR #228).

(2017-02-28, 12:01)fupl Wrote: Is it normal that my username does not appear in the viewer list? I entered the correct username and OAuth token in the settings.

That is normal, enabling/using IrcChat you should appear in the viewer list.


RE: [RELEASE] Twitch.tv - fupl - 2017-03-03

(2017-02-28, 23:41)anxdpanic Wrote:
(2017-02-28, 12:01)fupl Wrote: Is it normal that my username does not appear in the viewer list? I entered the correct username and OAuth token in the settings.

That is normal, enabling/using IrcChat you should appear in the viewer list.

You are right, after enabling IrcChat my name shows up. Thank you!


RE: [RELEASE] Twitch.tv - LuPoX - 2017-03-14

I have a problem with kodi 17. twitch doesnt work, show me an error :
One or more elements fail ta play, check reg for more info
What can i do ?
I try with my user and without my user, and doesnt work :/


RE: [RELEASE] Twitch.tv - ninjachu - 2017-03-27

I post the issue in github, but i would like to know if anybody have the same problem.
I try to change the player quality, but it allways runs on 1080p. I look around the code on github and i think the 2.0 version have some changes about this.


RE: [RELEASE] Twitch.tv - Masterdisaster - 2017-03-30

The Twitch Andoid app and also teh website shows "channels in your language (e.g. german)" if you select a game
Is it possible to implement this in the Kodi Twitch addon ?


RE: [RELEASE] Twitch.tv - p0t3 - 2017-03-30

Hi, i used to use this plugin with no problem but lately i get this error in most of the streams:

Playlist Player: skipping unplayable item: 0, pat (...)

Cant someone tell me where this come from?

Thanks in advance


RE: [RELEASE] Twitch.tv - snyft - 2017-03-31

Cant watch some streams. Started yesterday i think.
It says "no live data found" even though it works on chrome and mobile.

Bit of the log:
07:27:31.075 T:7708 DEBUG: [plugin.video.twitch] {
"mobile_restricted": false,
"sig": "",
"token": "{\"adblock\":false,\"player_type\":null,\"platform\":null,\"user_id\":null,\"channel\":\"itmejp\",\"channel_id\":10817445,\"expires\":1490939248,\"chansub\":{\"view_until\":1924905600,\"restricted_bitrates\":[\"archives\"]},\"private\":{\"allowed_to_view\":true},\"privileged\":false,\"source_restricted\":false,\"https_required\":false,\"show_ads\":true,\"device_id\":null,\"prerolls_disabled\":false,\"postrolls_disabled\":false,\"turbo\":false,\"subscriber\":false,\"hide_ads\":false}"
}
07:27:31.763 T:7708 INFO: CPythonInvoker(31, E:\snyft\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.twitch\resources\lib\__run__.py): script aborted


RE: [RELEASE] Twitch.tv - Smultie - 2017-03-31

Yup, same here @snyft!


RE: [RELEASE] Twitch.tv - anxdpanic - 2017-03-31

Should resolve the current issues: https://raw.githubusercontent.com/anxdpanic/__testing_repository/master/zips/plugin.video.twitch-1.4.6~alpha2.zip * edit: updated link

Or if you're interested in alpha testing/providing feedback for v2 (expect changes) see https://github.com/MrSprigster/Twitch-on-Kodi/issues/235 and install the repository zip.


RE: [RELEASE] Twitch.tv - fuxxi - 2017-03-31

Many thanks, anxdpanic! Its great to see, Twitch addon is under development!


RE: [RELEASE] Twitch.tv - mklcf - 2017-03-31

(2017-03-31, 11:54)anxdpanic Wrote: Should resolve the current issues: https://raw.githubusercontent.com/anxdpanic/__testing_repository/master/zips/plugin.video.twitch-1.4.6.alpha2.zip

Or if you're interested in alpha testing/providing feedback for v2 (expect changes) see https://github.com/MrSprigster/Twitch-on-Kodi/issues/235 and install the repository zip.
Awesome! Thanks for the fix.

I was trying the v2 alpha and couldn't get the "following" list to appear. I could go into "featured streams" and stuff, and I did enter the Oauth Token correctly as far as I know.
Any suggestions?


RE: [RELEASE] Twitch.tv - p0t3 - 2017-03-31

(2017-03-31, 11:54)anxdpanic Wrote: Should resolve the current issues: https://raw.githubusercontent.com/anxdpanic/__testing_repository/master/zips/plugin.video.twitch-1.4.6.alpha2.zip

Or if you're interested in alpha testing/providing feedback for v2 (expect changes) see https://github.com/MrSprigster/Twitch-on-Kodi/issues/235 and install the repository zip.

Thanks for this!!

Tho im not being able to install, it gives me an error. Any advice?

Thanks

EDIT: I was able to make it work by installing the repository and the ver. 2.0, but i still can't login. Same problem that @mklcf have. :/


RE: [RELEASE] Twitch.tv - anxdpanic - 2017-03-31

For V2 a new oauth token is required
You can get this now by going to: Settings - Login - Get OAuth token

If you already generated the new token: Can also try going to Settings - Cache - Reset function cache


RE: [RELEASE] Twitch.tv - mklcf - 2017-04-02

(2017-03-31, 22:19)anxdpanic Wrote: For V2 a new oauth token is required
You can get this now by going to: Settings - Login - Get OAuth token

If you already generated the new token: Can also try going to Settings - Cache - Reset function cache

Yep, Reset function cache did the trick. Thanks again!
Loving the new features in v2 btw!!!


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.