Kodi Community Forum
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: General Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: Raspberry Pi (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=166)
---- Thread: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (/showthread.php?tid=140518)



RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - rbej - 2013-07-09

Yes


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - misa - 2013-07-09

Didn't work for me.......


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - rbej - 2013-07-09

Updated Gotham Branch

- updated Xbmc 13 Gotham

- updated OpenElec settings

- PVR fixes (fast channel change)

http://netlir.dk/rbej/builds/

http://lysin.me/rbej


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - PeaceMkr - 2013-07-09

The latest build is not working for me.. its not booting. Im getting a colorful screen when switching the pi on. another problem with the build from this morning was, that the vnsi-plugin i need, was not working..
But thanks anyways for your great builds :-D


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - Trickname - 2013-07-09

hello rbej

your latest (09.07Gotham) build work awesome here.
it reduces my livetv channel switching (Argus) time to 2 sec. Big Grin

all other things works also. this is a nearly perfekt build !

Big thx for all your work



edit: just a little A/Vsync probs.
i remember this was fixed some versions before, even tryed 50fps no sucess


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - popcornmix - 2013-07-09

@PeaceMkr
The build is good. Try copying KERNEL and SYSTEM from zip file onto FAT partition of sdcard.
You need to rename KERNEL to kernel.img.


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - SSC_Jarod - 2013-07-09

Hi @all,

New Build (09/07) works fine, but one thing is strange to the build before, cause if i start a web radio like Sky.fm it plays ca 3-5 Minutes then pi decides to make reset... In previous builds all normal and radio plays hours and hours ... Hope this info is helpfull...

Cu,
J.


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - Doktor-X - 2013-07-10

finaly fast forward works this is grate (1080p x2 and x4), now is Rpi finaly compleate mpc


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - radioparadise - 2013-07-10

yes, this build seems to be the best one ever. But: I still cannot switch TV-channels by typing the channel number. Any hint?


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - alon24 - 2013-07-10

Never mind, I see its the Gotham build


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - rbej - 2013-07-10

Updated Gotham Branch

- updated Xbmc 13 Gotham

- updated add fast forward and rewind

http://netlir.dk/rbej/builds/

http://lysin.me/rbej


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - SSC_Jarod - 2013-07-10

Hello @ all,

I tried the latest files to update and again i get a error when open elec does the update from the files in the update Folder... On screen he checks the Kernel and says ok, but when he should check the system, he does not and then begin the update process like normal, but after 10-20 sec. A on screen error message appears, that the system is halted, cause he could not mount /flash... This happens in 1 time in 5 times i update the system... Is there a explanation, cause i do everytime the same steps to put the new files in the update folder over smb...

Thx in advance Smile


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - loopy123 - 2013-07-11

SSC_Jarod, I too had problems with the 09.07.2013 Gotham build installation after having no problems with any of the prior builds. The system would then not boot, so I did a "clean install" with the create_sdcard script and still got error messages at boot. Not sure what is going on, but maybe a change in the update procedure/script (I usually update by copying to /Update folder via SMB and reboot).


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - misa - 2013-07-11

Enable overclock settings while updating might help maybe.


RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi - loopy123 - 2013-07-11

Misa, can you please elaborate about the overclock settings? I have played with them in config.txt via ssh, but given the recent instability was afraid to do anything but the default.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.