Kodi Community Forum
[RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-on Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Program Add-ons (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=151)
---- Thread: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator (/showthread.php?tid=153502)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - wgstarks - 2014-01-26

(2014-01-26, 07:45)LEDFan Wrote: Would that be possible to also support the disc art and clearlogo?
Not supported.

Quote:Also, can I use this addon if all my movies are in one single folder? What would be the settings to use?

To get something like this::
\movies\Monsters University.avi
\movies\Monsters University-clearart.png
\movies\Monsters University-clearlogo.png
\movies\Monsters University-discart.png
\movies\Monsters University-fanart.jpg
\movies\Monsters University-poster.jpg
\movies\Monsters University-folder.jpg
\movies\Monsters University-logo.png
\movies\Monsters University-banner.jpg

Just use the single artwork folder method described in post 1.


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Mr. V - 2014-02-09

Not to sure what is happening here.

I am using the latest nightly for gotham.

My video database is now called 'Myvideo78'.

This plugin is accessing and writing to 'Myvideo76'.

So simply i cant get it showing the artwork due to writing to an old database.


Logs
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=ae1918d112d1916c&resid=AE1918D112D1916C!1601&parid=AE1918D112D1916C!201&authkey=!


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Milhouse - 2014-02-09

Edit the database version in script.moviesetart.frodo/lib/database.py:
Code:
DATABASE_VERSION_GOTHAM = "78"



RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Mr. V - 2014-02-09

Thanks


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Ic3y - 2014-03-02

Getting the following error when I run this add-on.

Does this add-on read the "set" information from .NFO files with each movie and thus requires the .NFO files to work ?

Quote:21:19:02 T:1168 NOTICE: [Movie Set Artwork Automator] - Updating artwork for Movie Sets
21:19:02 T:1168 NOTICE: Unexpected error:
21:19:02 T:1168 NOTICE: (<class 'sqlite3.OperationalError'>, OperationalError('no such table: sets',), <traceback object at 0x12A38D00>)
21:19:09 T:1168 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'sqlite3.OperationalError'>
Error Contents: no such table: sets
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Nik\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.moviesetart.frodo\default.py", line 333, in <module>
found_artwork_count, db_update_count = update_movie_sets(overwrite)
File "C:\Users\Nik\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.moviesetart.frodo\default.py", line 145, in update_movie_sets
movie_sets = DB.getMovieSets()
File "C:\Users\Nik\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.moviesetart.frodo\lib\database.py", line 139, in getMovieSets
self.executeQuery(cur, "SELECT * FROM sets")
File "C:\Users\Nik\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.moviesetart.frodo\lib\database.py", line 134, in executeQuery
return cursor.execute(query)
OperationalError: no such table: sets
-->End of Python script error report<--
21:21:37 T:4960 NOTICE: Thread FileCache start, auto delete: false

I'm using a single folder for all the movie set artwork. And separate folders for movies (no .NFO files):

M:\Movies\Artwork\Dark Knight Collection-folder.jpg
M:\Movies\Artwork\Dark Knight Collection-fanart.jpg
M:\Movies\Batman Begins\Batman Begins.mkv
M:\Movies\Dark Knight\Dark Knight.mkv
M:\Movies\Dark Knight Rises\Dark Knight Rises.mkv

Using Gotham

Thanks for the help !

-Nik


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Levi59 - 2014-03-03

You should submit your addon on superrepo.org ... There would be easier to access and more people could enjoy it ^^


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Cocotus - 2014-03-08

Updated to Gotham yesterday, used this addon (had to change database.py to 78 like described a few posts earlier) and succesfully applied 79 from 81 set-images to my moviesets. Here's the xbmc log for the 2 remaining moviesets which couldn't be processed:

Code:
09:49:03 T:140281861097216   ERROR: OperationalError: Could not decode to UTF-8 column 'url' with text 'nfs://192.168.2.200/Media_1/Movie/Action/Bourne Identitå´¯fanart.jpg'
09:49:10 T:140281861097216   ERROR: enumerate( movie_sets ): {'setid': 79, 'label': u'National Treasure Collection'}
09:49:10 T:140281861097216   ERROR: Traceback (most recent call last):
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:   File "/storage/.xbmc/addons/script.moviesetart.frodo/default.py", line 200, in update_movie_sets
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:     db_update_count += update_movie_set(percent, movieset, artwork_type, artwork_filename)
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:   File "/storage/.xbmc/addons/script.moviesetart.frodo/default.py", line 126, in update_movie_set
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:     return DB.updateDatabase(movieset[ "setid" ], filename, art_type, enable_force_update)
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:   File "/storage/.xbmc/addons/script.moviesetart.frodo/lib/database.py", line 175, in updateDatabase
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:     self.executeQuery(cur, "SELECT type, url FROM art where media_type = ? and media_id = ? and url != ''", ("set", setId))
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:   File "/storage/.xbmc/addons/script.moviesetart.frodo/lib/database.py", line 132, in executeQuery
09:49:10 T:140281861097216   ERROR:     return cursor.execute(query, params)
09:49:10 T:140281861097216   ERROR: OperationalError: Could not decode to UTF-8 column 'url' with text 'nfs://192.168.2.200/Media_1/Movie/Action/Verm夨tnis der Tempelritter, Das/fanart.jpg'

I don't know why addon should search for fanart/poster in movie folder (I configured single folder), anyway the names of images in configured single folder path for those 2 movies are: Bourne Collection-fanart, Bourne Collection-poster and National Treasure Collection-fanart and National Treasure Collection-poster
Not a big problem because only 2 moviesets are affected but I decided to report nonetheless


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Milhouse - 2014-03-08

Any chance of using JSON to set artwork on movie sets, as this is now supported in Gotham, then you can drop the dependence on SQLite/MySQL. There is a performance hit, but work to address that is ongoing.


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - javcarbe - 2014-03-27

I run and I got this message
movie set artwork automator (Frodo) < type'exceptions.ImportError' >
no localization support for language (eng)


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - EngineerPeter - 2014-03-28

@Ic3y

I have this error as well; have you managed to solve it??

(I'm also using the same filing arrangement)

Thanks


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - andyd - 2014-03-30

Thanks for this addon. Exactly what I'm after.

I'm having issues with it though. When I try to update my movie sets, it keeps saying there is "no such table: sets" ... sql operational error


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Cocotus - 2014-04-02

(2014-03-30, 15:10)andyd Wrote: Thanks for this addon. Exactly what I'm after.

I'm having issues with it though. When I try to update my movie sets, it keeps saying there is "no such table: sets" ... sql operational error

If you use Gotham than you need to change a line in the addon:
(2014-02-09, 00:50)MilhouseVH Wrote: Edit the database version in script.moviesetart.frodo/lib/database.py:
Code:
DATABASE_VERSION_GOTHAM = "78"



RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - andyd - 2014-04-03

Oh OK. Yeah I'm using Gotham. I'll give it a try


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - andyd - 2014-04-03

I gave it a try and it doesn't seem to help. Unless I'm supposed to do something in order for the addon to scan? This is an example of a folder...

Alien Anthology \ Alien
Alien Anthology \ Aliens
Alien Anthology \ folder. jpg

The defaults should pick it up?


RE: [RELEASE] Movie Set Artwork Automator - Cocotus - 2014-04-05

(2014-04-03, 13:46)andyd Wrote: I gave it a try and it doesn't seem to help. Unless I'm supposed to do something in order for the addon to scan? This is an example of a folder...

Alien Anthology \ Alien
Alien Anthology \ Aliens
Alien Anthology \ folder. jpg

The defaults should pick it up?
Don't know, personally I use single folder config (all movieset art in one seperate folder, where images are named like i.e. Alien Athology-poster.jpg, Alien Athology-fanart.jpg )


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.