Kodi Community Forum
[MOD] Cirrus Extended - Support thread - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Skin Archive (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=179)
+----- Forum: Cirrus Extended (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=133)
----- Thread: [MOD] Cirrus Extended - Support thread (/showthread.php?tid=153704)



RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - mcjknell - 2013-03-08

I got home and installed it on my home HTPC. Im not sure what I did wrong but im using the 2fanarts screen in movies but it shows the correct fanart but it shows the same fanart from another movie on the top one. I switch to other movies and most of them are the same. Some do it right and show the correct one on both. Do I need to clear cache or something? I cant figure it out and im getting grey hairs trying to figure this out. Any insight would be great. Thanks!


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - paradix - 2013-03-08

(2013-03-08, 08:39)mcjknell Wrote: I got home and installed it on my home HTPC. Im not sure what I did wrong but im using the 2fanarts screen in movies but it shows the correct fanart but it shows the same fanart from another movie on the top one. I switch to other movies and most of them are the same. Some do it right and show the correct one on both. Do I need to clear cache or something? I cant figure it out and im getting grey hairs trying to figure this out. Any insight would be great. Thanks!

Could you just post a screenshot of this?


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - GuiZ - 2013-03-08

Understand that you can't add too much option.
For TVShow widget, maybe you can add logo and not replace the episode thumb
Image

It's not a big deal. Just an idea to improve my favorite skin. Maybe you can help me do it by myself.


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - mcjknell - 2013-03-08

(2013-03-08, 10:08)paradix Wrote:
(2013-03-08, 08:39)mcjknell Wrote: I got home and installed it on my home HTPC. Im not sure what I did wrong but im using the 2fanarts screen in movies but it shows the correct fanart but it shows the same fanart from another movie on the top one. I switch to other movies and most of them are the same. Some do it right and show the correct one on both. Do I need to clear cache or something? I cant figure it out and im getting grey hairs trying to figure this out. Any insight would be great. Thanks!

Could you just post a screenshot of this?

Im new so Im not sure how to post a screenshot.

But the first movie fanart on top rotates between 3 fanarts. Which all are the first movies fanarts. The bottom one stays to the 1st movie I assigned as the fan art. Then when I switch to 2nd movie it shows the 1st movie fan art rotating on top and the bottom one is the correct 2nd movie fanart. So the bottom one is always Correct. The Top one shows the 1st movies fanarts on about 70% of my collection. Like I said its the 2 fanart screen.


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-09

Image

The Watched checkmark overlaps when its more then 2 digits.


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-09

Enable Latest TVshows Playlist1 Widget doesnt seem to work.

- Added Tvshow smarplaylist to Custom Home Custom Playlist 1
- Activated Enable Latest TVshows Playlist1 Widget

On main menu the widget appears but nothing is in it and it also says Movies

Image
Image


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - butchabay - 2013-03-09

Playlist 1-3 for movies, 4-6 for tvshows


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-09

ah...good to know

Even with using the proper playlist menu the widget is still empty

Edit: Playlist seem to work now...dont know if its just that it took time to scan threw the content ...

Edit2: error for randomandlastitem doesnt seem to happen anymore


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - scool - 2013-03-09

(2013-03-07, 23:11)paradix Wrote:
(2013-03-05, 16:13)scool Wrote: yep sorry i did an error it's not right menu, but LEFT !! was tired... lol .

i put a red line at bottom of the missing option.
hope it'll help

Chris

This problem should be solved with one of the next versions in the passion repo.
The Git version already includes the fix.

thx ! nice work


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-09

Even since i installed this skin, my xbmc.log, grows very quickly over the 100MB mark and When i try to open TV Guide or a program addon it takes like almost 5min. The Latest episode playlist widget, weather (top left) take even longer to load.Memory usage is almost 500MB and when trying to quit XBMC, most of the time it just hangs now.My Log level is set to 1. What could be the problem? Sad


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - paradix - 2013-03-09

(2013-03-09, 18:18)saitoh183 Wrote: Even since i installed this skin, my xbmc.log, grows very quickly over the 100MB mark and When i try to open TV Guide or a program addon it takes like almost 5min. The Latest episode playlist widget, weather (top left) take even longer to load.Memory usage is almost 500MB and when trying to quit XBMC, most of the time it just hangs now.My Log level is set to 1. What could be the problem? Sad

Have you noticed what entries are causing the growth of your xbmc.log? Maybe some entries repeat very often, this could give us some clue.


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-09

Nothing in particular. Now i have a bigger problem. I decided to go back to Aeon Nox to see if the issues persist. At first it seemed ok, things where loading normally. Now i start XBMC with Nox and im getting similar issues...Programs not opening(or taking very long), XBMC exit hangs. I removed TV Tuner since i dont use it and it installed itself when i put Cirrus but doesnt seem to have changed anyhting. In Nox Smart Playlist manager doesnt show my video playlist anymore. Also Going back to nox from Cirrus somehow changed my tvshow view. Everything was working fine till i installed Cirrus.

Here is the log (in pieces since its was big):
http://xbmclogs.com/show.php?id=3219
http://xbmclogs.com/show.php?id=3222
http://xbmclogs.com/show.php?id=3225
http://xbmclogs.com/show.php?id=3228


Update: Things seems to work but Everything takes a super long time to load. I cant seem to find what is causing it. When everything is loaded and i then change from Nox to Cirrus,latest playlist widgets are still blank.

Here is another log if it can help

http://xbmclogs.com/show.php?id=3237

I started XBMC at 2:21pm and its 2:41pm and TVshow playlist widget just appeared. Also im using MySQL


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-09

Ok, I left it in Nox for a bit, and the log file stayed small but once i switch it over to Cirrus, it starts to grow at a quick rate.

Log when i start XBMC
http://xbmclogs.com/show.php?id=3247


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - saitoh183 - 2013-03-10

Ok. So i decided to try this again.

- Used Windows Last version to restore my Userdata folder to march 6th.
- Copied over the skin folder and edited my restored guisettings.xml to reflect the changes i did to Cirrus to get it how i like
- Started it up and it seems ok
- Let it idle a bit while it loads latest Episode widget for my Smarplaylist.


Log size reached 45mb, when i try to access TV guide or open a program when i go into addons, nothing happens. Also log doesnt seem to be getting written to. What i mean i that the last entry is time stamped at 1:13am. When i move around (go in Tv shows or any other menu besides TV guide), nothing registers in log it seems. At the top left, the weather icon has cloud with a yellow bar in it and it says "Busy". When i try to exit XBMC, it hangs and im forced to use task manager. Memory usage is at 500MB + when i check to kill processes.

Its a shame that im having so many issues with this skin on my main HTPC, it seem to work fine on my laptop when testing. Was hoping this would allow my to move away from Nox Sad


RE: [MOD] Cirrus Extended v3 - Support thread - paradix - 2013-03-10

I was browsing through the logs you posted, and I can't notice anything out of the ordinary - maybe beside of the many jsonrpc requests.

My logfile with loglevel=1 grows up to 2 Mb and that's it. It must be something connected strictly to your htpc, unless someone else is experiencing similar behaviour.

Maybe you could try to disable the randomandlastitems script and see if this makes the skin more responsive. With the elimination method maybe you can find what's causing the problem.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.