Kodi Community Forum
PleXBMC add-on / skin integration support - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Amber (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=203)
---- Thread: PleXBMC add-on / skin integration support (/showthread.php?tid=175995)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22


RE: PleXBMC add-on support - kri kri - 2013-11-21

Thanks for the fixes, could your version be added to the Plexbmc repo? that would be really nice.

ALso your suggestion about forcing views in the plexbmc settings worked, it looks fine now.


RE: PleXBMC add-on support - aizukanne - 2013-11-23

Hello pecinko

Thanks for giving us Amber. I installed the PleXBMC and version of amber from the links you provided. The thumbnails do not load in the shelf or anywhere at all. Posters show okay and from other devices or running plex for android i see the thumbnails.

I am running XBMC 12.2 FRODO on an android machine. Thumbnails loaded fine with plexbmc 3.2.2 and an older version of amber.

Any suggestions?

Regards

Arinze


RE: PleXBMC add-on support - pecinko - 2013-11-25

(2013-11-21, 17:26)kri kri Wrote: Thanks for the fixes, could your version be added to the Plexbmc repo? that would be really nice.

I'm not the add-on author so I can't do that.

(2013-11-23, 04:07)aizukanne Wrote: Thanks for giving us Amber. I installed the PleXBMC and version of amber from the links you provided. The thumbnails do not load in the shelf or anywhere at all. Posters show okay and from other devices or running plex for android i see the thumbnails.

So you have thumbs everywhere except on shelf?


RE: PleXBMC add-on support - smacrae - 2013-11-25

Hi Peckinko....

Using the latest PlexXBMC and Amber I have the following issue.

I have a remote PMS that is signed in using myPlex and I am on a client (remote to the PMS) that is signed in with myPlex.

If I attempt to list say a "TV Shows" via Unwatched from the left pop out menu I get a error just have PlexXBMC in a pop box, no error and an OK to select...if I select "Recently Added" or any of the other filters from the left pop out menu it works no problems...also if I go in to the secondary filter list (All Shows, Unwatched etc.) then Unwatched and indeed all the other selections work.

I get the same error with OnDeck and Recently Added also...error but no error message just an OK.

The above is only with myPlex on my client that is remote to my PMS....

Any ideas/help?

-SM


RE: PleXBMC add-on support - pecinko - 2013-11-25

(2013-11-25, 11:54)smacrae Wrote: Hi Peckinko....

Using the latest PlexXBMC and Amber I have the following issue.

I have a remote PMS that is signed in using myPlex and I am on a client (remote to the PMS) that is signed in with myPlex.

If I attempt to list say a "TV Shows" via Unwatched from the left pop out menu I get a error just have PlexXBMC in a pop box, no error and an OK to select...if I select "Recently Added" or any of the other filters from the left pop out menu it works no problems...also if I go in to the secondary filter list (All Shows, Unwatched etc.) then Unwatched and indeed all the other selections work.

I get the same error with OnDeck and Recently Added also...error but no error message just an OK.

The above is only with myPlex on my client that is remote to my PMS....

Any ideas/help?

-SM

OK I see it. Will take a look.


RE: PleXBMC add-on support - aizukanne - 2013-11-25

(2013-11-25, 11:21)pecinko Wrote:
(2013-11-23, 04:07)aizukanne Wrote: Thanks for giving us Amber. I installed the PleXBMC and version of amber from the links you provided. The thumbnails do not load in the shelf or anywhere at all. Posters show okay and from other devices or running plex for android i see the thumbnails.

So you have thumbs everywhere except on shelf?

I dont have thumbnails anywhere, shelf and even wher you go into the sections. The posters show up okay.


RE: PleXBMC add-on support - halfluck - 2013-11-26

Just wanted to say *Amazing work* pecinko


RE: PleXBMC add-on support - pecinko - 2013-11-26

(2013-11-25, 23:19)aizukanne Wrote: I dont have thumbnails anywhere, shelf and even wher you go into the sections. The posters show up okay.

Hmm what are you calling thumbs? Movie and TV shelves have posters but you say they don't show up.

Where is your PMS installed on? NAS?


RE: PleXBMC add-on support - jompan87 - 2013-11-26

(2013-11-26, 12:45)pecinko Wrote:
(2013-11-25, 23:19)aizukanne Wrote: I dont have thumbnails anywhere, shelf and even wher you go into the sections. The posters show up okay.

Hmm what are you calling thumbs? Movie and TV shelves have posters but you say they don't show up.

Where is your PMS installed on? NAS?

Same here, posters don't show (just shows the grey default one on all shows on shelf)

PMS installed on Debian Squeeze NAS

Happened after I updated to your updated PleXBMC client (along with auto-update to amber 1.2.5), was working before update (had to upgrade as amber broke due to some exception)

PS: This is on 2 clients


RE: PleXBMC add-on support - pecinko - 2013-11-26

(2013-11-26, 14:21)jompan87 Wrote:
(2013-11-26, 12:45)pecinko Wrote:
(2013-11-25, 23:19)aizukanne Wrote: I dont have thumbnails anywhere, shelf and even wher you go into the sections. The posters show up okay.

Hmm what are you calling thumbs? Movie and TV shelves have posters but you say they don't show up.

Where is your PMS installed on? NAS?

Same here, posters don't show (just shows the grey default one on all shows on shelf)

PMS installed on Debian Squeeze NAS

Happened after I updated to your updated PleXBMC client (along with auto-update to amber 1.2.5), was working before update (had to upgrade as amber broke due to some exception)

PS: This is on 2 clients

Amber "broke" when you installed new version of XBMC, Gotham

Missing thumbs are probably because you run PMS on a NAS. Will look into it.


RE: PleXBMC add-on support - jompan87 - 2013-11-26

(2013-11-26, 16:26)pecinko Wrote:
(2013-11-26, 14:21)jompan87 Wrote:
(2013-11-26, 12:45)pecinko Wrote: Hmm what are you calling thumbs? Movie and TV shelves have posters but you say they don't show up.

Where is your PMS installed on? NAS?

Same here, posters don't show (just shows the grey default one on all shows on shelf)

PMS installed on Debian Squeeze NAS

Happened after I updated to your updated PleXBMC client (along with auto-update to amber 1.2.5), was working before update (had to upgrade as amber broke due to some exception)

PS: This is on 2 clients

Amber "broke" when you installed new version of XBMC, Gotham

Missing thumbs are probably because you run PMS on a NAS. Will look into it.

I'm on XBMC 12.2/OpenELEC 3.2.3, IDK but I don't think that's Gotham? And Amber auto-updated, not XBMC

Anyhow yeah, as mentioned before; it used to work. And now reverting to older plugin versions doesn't help (perhaps it broke some kind of cache?)


RE: PleXBMC add-on support - aizukanne - 2013-11-26

I have PMS running on an Ubuntu 12.04 server. Issue started when I upgraded PleXBMC and Amber.

Here is a screenshot.

Image

Arinze


PleXBMC add-on support - pecinko - 2013-11-26

Ok. I'll take a look. Hopefully I'll be able to re-work the script. I will need you guys to test it as it does not happen here.


RE: PleXBMC add-on support - maulu5 - 2013-11-27

I'm having the same issue with thumbs not loading. PMS running on Unraid 5.0.

Rolling back to the previous PleXBMC version fixed it.


RE: PleXBMC add-on support - aizukanne - 2013-11-27

No problem. Will test any release you provide and share results.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.