Kodi Community Forum
MX ATV1200 Android (Sumvision cyclone X2) not working after firmware update - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Discussions (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=222)
+--- Forum: Off-Topic (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=113)
--- Thread: MX ATV1200 Android (Sumvision cyclone X2) not working after firmware update (/showthread.php?tid=176121)



MX ATV1200 Android (Sumvision cyclone X2) not working after firmware update - wim2000 - 2013-10-20

Hello,

I bought a Sumvision Cyclone X2 wich is a ATV1200.

I did the Geniatech update as discribed on the Geniatech website: (this because the Sumvision firmware gives a lot of problems).

I did it step by step:

http://www.geniatech.com/news/mx-atv1200-android-4.1-upgrading-instruction.asp

The SPI update did well, after the update I did a reboot (power off), as in the instruction

Now the box does not start up

Anybody an Idea? Can I connect the box to a pc and replace the firmware?


RE: MX ATV1200 Android (Sumvision cyclone X2) not working after firmware update - mirkster - 2013-10-27

I have the same player and also updated it with geniatech firmware but I used a newer version than what is in your link.

http://www.geniatech.com/news/dual-core-box-20130805-firmware-release.asp

The issue I had is that after the first firmware it would boot but I couldn't install the second firmware because the update application would not see it. So I held in the reset button at the back while plugging in the power supply and then it would boot to recovery. From there I could choose the
new second firmware and install it successfully.

Maybe the reset will work for you too?


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.