Kodi Community Forum
Issue with Library Mode showing multiples - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: General Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: OS independent / Other (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=228)
---- Thread: Issue with Library Mode showing multiples (/showthread.php?tid=178703)



Issue with Library Mode showing multiples - jphebert - 2013-11-23

Hi all,

First off here is my info for my XBMC player:
- Raspberry Pi using XBian (latest)
- Frodo
- Connecting to my Synology 212J NAS via NFS

Here is the problem: in Library Mode, every song in an album appears 2 or 3 times (3 seems to be the norm), but if I turn it off it's ok each song shows only once.

I did another test and on my Win8.1 w/Frodo box and it shows up to 8 times, it connects via UPnP.

Has anyone seen this & how do I fix this?

Many thanks!


RE: Issue with Library Mode showing multiples - night199uk - 2013-11-24

there were issues like this with older frodo's but they should have been fixed a long time ago. i know nothing about xbian, which seems to be based somewhat on frodo. can you try with latest gotham nightlies with a clean db and tell me if the issues persist.


RE: Issue with Library Mode showing multiples - jphebert - 2013-11-24

Thanks - was hoping for a simpler fix Smile

Here is why I don't think your solution is the right path: I get the same issue on Windows, and got the same with RaspBMC.


RE: Issue with Library Mode showing multiples - jphebert - 2013-11-25

BTW if not in library mode no problem.


RE: Issue with Library Mode showing multiples - jphebert - 2013-11-27

Problem solved - deleted DB and re-scanned from scratch and problem wooshed away Smile


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.