Kodi Community Forum
Scraping Porn Again for Movie Posters - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Supplementary Tools for Kodi (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=116)
+---- Forum: Ember Media Manager (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=195)
---- Thread: Scraping Porn Again for Movie Posters (/showthread.php?tid=183115)



Scraping Porn Again for Movie Posters - blasty - 2014-01-12

I used Ember Last week and it was fine. Just went to use it tonight and at first it seemed as if it was not working, stuck on downloading images for movies. I stopped it manually (had to use task manager). Tried it again and the same thing, but when it finally stopped it had the same porn poster as last time (happened a while ago, before update).

Just wanted to let somebody know.

And was wondering why it does this.


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - T-bird_se - 2014-01-12

I have seen them, nice Japanese girls Tongue
Reported here http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=178924 and Dan say it's corrected but it's still happens, even in new beta versions


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - blasty - 2014-01-13

Yes, I read that before posting this thread. Just thought I'd say that it was doing it again. I had the same problem as that person, at about the same time, and picked up the newest version.

Now it is doing it again.

Just thought I'd report it, since there were no new reports.

Maybe I'll post it on the Ember site (I forgot about it)


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - DanCooper - 2014-01-14

I think if there is an error with the API key for TMDB will always appear this nice image.


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - blasty - 2014-01-14

Is this something I can fix, or do I wait for the newest release?

Also, which version should I use, 1.3.x or beta 1.4? I've been using 1.3.x and saw the 1.4 versions The way I understand it, the 1.4 is a test version (like the test versions of XBMC).


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - DanCooper - 2014-01-14

It's a bug in WatTMDb Library, i'm not shure if we can solve this.


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - Tormentor667 - 2014-01-15

I noticed this as well, ist here already a fix or do we have to avoid TMDB?


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - DanCooper - 2014-01-20

Haha, I found the error:

Type "tt" on TMDB as search ;-)

If a movie don't have an IMDB ID and only "tt" is saved in NFO, Ember alwas use "tt" as movie title to search on TMDB.

I will fix this today.


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - Cocotus - 2014-01-20

(2014-01-20, 20:20)DanCooper Wrote: Haha, I found the error:

Type "tt" on TMDB as search ;-)

If a movie don't have an IMDB ID and only "tt" is saved in NFO, Ember alwas use "tt" as movie title to search on TMDB.

I will fix this today.

Nice one! Laugh


RE: Scraping Porn Again for Movie Posters - blasty - 2014-01-23

Thank You for fixing this. Wanted to reply on the Ember forum, but didn't know how, so I'll say it here...

Thank You. Very Much.

I use Ember often and do not know what I would do without it.

Thank You.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.