Kodi Community Forum
issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Supplementary Tools for Kodi (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=116)
+---- Forum: Ember Media Manager (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=195)
---- Thread: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org (/showthread.php?tid=184242)



issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - hatbrox - 2014-01-23

hi,

This is a message for the Administrator of http://bugs.embermediamanager.org.

I tried to registered and the website said my username was already used. Which is strange as I don't remember having registered before.
I then tried the forgot password feature, I put my user name and I get this error:
Forbidden for this user name, please contact the Administrator

Can someone help?

Thanks,

hatbrox


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - DanCooper - 2014-01-23

Username and email on bugtracker? I can check this later.


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - DanCooper - 2014-01-23

Your account was not activated. I've now done that. Please try again.


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - hatbrox - 2014-01-24

It didn't work, didn't get the password reset email either.
I also tried to create a new account (username=BigMat) I didn't get the confirmation/activation email
I even tried t connect with my Google account, but I got a server error (get_headers(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0)


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - DanCooper - 2014-01-24

Bugs with bugtraker.... nice :-)

I have for the account "hatbrox" generates a new password and sent by e-mail. I deleted the second account.

I'll check the e-mail function on bugtracker.


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - hatbrox - 2014-01-24

Awesome, I just got your email. I can connect now!
Thanks


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - DanCooper - 2014-01-24

Np.

I have tried the create a new account: no problem, I have received the activation email with password, after activation I can login with this password without any problems. I think you don't have see this activation mail (maybe lands in spam folder).

But Google ID does not working, I will check that later today.


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - Martijn - 2014-01-24

We are testing BugGenie out too and it often lands in the spam folder. Also still some issue with it because we use components. Hopefully it will be solved in v3.3


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - DanCooper - 2014-01-24

Thx for this information.


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - JCMatos - 2014-02-11

Hi,

I've registered on the site and received an e-mail stating the account was created but did not received the activation e-mail with password.

Can someone check this please.


RE: issue with registering with http://bugs.embermediamanager.org - DanCooper - 2014-02-11

(2014-02-11, 13:21)JCMatos Wrote: Hi,

I've registered on the site and received an e-mail stating the account was created but did not received the activation e-mail with password.

Can someone check this please.

For me it works without problems. E-mail has been sent to me. Account could be activated.

Regardless, I've unlocked your account.
If you have any problems with the password send me a message.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.