Kodi Community Forum
Android Tv box with xbmc preinstalled - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: General Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: OS independent / Other (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=228)
---- Thread: Android Tv box with xbmc preinstalled (/showthread.php?tid=197884)



Android Tv box with xbmc preinstalled - cordell - 2014-06-14

Hello,
Got stuck with problem for couple days now :-( I bought Mx android tv box with Xbmc preinstalled.

I would like to upgrade to new version from frodo to gotham but I cant :-( When i do upgrade it says: Package file was not signed correctly. Uninstall the previous copy of the app and try again :-(

I tried to uninstall xbmc but its no option uninstall in the setup just disable.
Please help, i am very annoyed :-(

xbmc is SysMaster Tornado XBMC

Thank you!
c.


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - GregiBoy - 2014-06-15

Go back to your supplier and get annoyed with them.


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - satcabler67 - 2014-06-15

or go to settings >xbmc>uninstall then install gotham


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - cordell - 2014-06-15

Ok, I went to settings>Xbmc> and what can I see is Force stop or Disable. Its not uninstall option there :-(

Impossible to uninstall? What about any remover working on android?...


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - frank kelly - 2014-06-15

leave well alone hd will not run properly


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - cordell - 2014-06-15

(2014-06-15, 13:54)frank kelly Wrote: leave well alone hd will not run properly

I dont understand, Can you explain please?


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - satcabler67 - 2014-06-16

try settings apps xbmc then click xbmc then uninstall


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - cordell - 2014-06-16

Its no option uninstall in settings->xbmc Its only DISABLE.


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - satcabler67 - 2014-06-16

you have to click on the xbmc or highlight xbmc with remote then select then uninstall i have 3 android boxes and all are different and all do have uninstall


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - imott - 2014-06-16

It appears as if the firmware provider has installed this as a System App.

Maybe you can find a compatible firmware that does not have XBMC pre-installed.


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - cordell - 2014-06-17

Ok. @imott you were right. Firmware was with XBMC as system app thats why I could uninstall it. I download firmware with no XBMC and install that program from XBMC website. Everything works fine.
Thanks for your help everyone!
:-)


RE: Android Tv box with xbmc preinstalled - RoughTrade - 2014-06-30

Hi Cordell

I have a similar issue. Can you please help? What firmware did you download?

Thanks


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.