Kodi Community Forum
Solved Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Supplementary Tools for Kodi (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=116)
+---- Forum: TinyMediaManager (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=204)
---- Thread: Solved Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo (/showthread.php?tid=216058)



Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - espiman - 2015-01-24

Hi.

TMM shows in Media information all data ok, but when create o rewrite nfo information for import in xbmc, audio and subtitles lenguages is not present in nfo file.

Regards.


RE: Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - myron - 2015-01-24

well, this works only for audio & video, if the language and everything can be detected by mediainfo.
Subtitles unfortunately not.
Maybe you could post some screenshots of the mediainfo page and post your NFO somewhere (or per mail)
We don't have really a logging in there, what gets written and what not.

But this is not really needed anylonger, since XBMC/Kodie always reads this on his own.
see http://kodi.wiki/index.php?title=NFO_files/Movies -> streamdetails comment


RE: Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - espiman - 2015-01-24

Thanks for response.

Image

nfo generated by TMM

Code:
<fileinfo>
        <streamdetails>
            <video>
                <codec>h264</codec>
                <aspect>2.4</aspect>
                <width>1920</width>
                <height>800</height>
                <durationinseconds>9469</durationinseconds>
            </video>
            <audio>
                <codec>AC3</codec>
                <language>Spanish</language>
                <channels>6</channels>
            </audio>
            <audio>
                <codec>DTS</codec>
                <language>English</language>
                <channels>6</channels>
            </audio>
        </streamdetails>
</fileinfo>

nfo generated by XBMC/KODI

Code:
<fileinfo>
        <streamdetails>
            <video>
                <codec>h264</codec>
                <aspect>2.4</aspect>
                <width>1920</width>
                <height>800</height>
                <durationinseconds>9469</durationinseconds>
                <stereomode></stereomode>
            </video>
            <audio>
                <codec>AC3</codec>
                <language>spa</language>
                <channels>6</channels>
            </audio>
            <audio>
                <codec>DTS</codec>
                <language>eng</language>
                <channels>6</channels>
            </audio>
            <subtitle>
                <language>spa</language>
            </subtitle>
            <subtitle>
                <language>spa</language>
            </subtitle>
            <subtitle>
                <language>eng</language>
            </subtitle>
        </streamdetails>
</fileinfo>

If change TMM nfo English by eng and Spanid by spa, in XBMC show audio flags correctly.

Thanks

Regards


RE: Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - myron - 2015-01-26

ah ok, now i see the problem.
They use language codes now - great
Guess, we can change that Wink (and add the subtitle thing aswell)
stay tuned...


RE: Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - espiman - 2015-01-26

(2015-01-26, 09:56)myron Wrote: ah ok, now i see the problem.
They use language codes now - great
Guess, we can change that Wink (and add the subtitle thing aswell)
stay tuned...

Wow!!! Big Grin

I look forward to the new version with these changes

Thanks.

Regards.


RE: Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - myron - 2015-01-30

solved for next version Wink


RE: Dont export audio/subtitles lenguage to xbmc nfo - espiman - 2015-02-03

(2015-01-30, 13:45)myron Wrote: solved for next version Wink

Solved! in pre-release 2.6.6

Thanks Nod


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.