Kodi Community Forum
Web portal inaccessible - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: PVR & Live TV Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=167)
+---- Forum: Tvheadend (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=168)
---- Thread: Web portal inaccessible (/showthread.php?tid=223428)

Pages: 1 2


RE: Web portal inaccessible - doveman2 - 2015-04-20

Weird! I tried updating to testbuild #419, then OE 5.0.8, then 5.0.5 and stil had the same problems (half of my remote keys weren't working either).

Then I swapped the USB tuner and remote receiver over, which caused the RPi not to boot at all, swapped them back and now everything's working again (with OE 5.0.5 and #419) and the browser interface is showing both tuners on my dual tuner, which it has never done before!


RE: Web portal inaccessible - doveman2 - 2015-04-20

How do I make TVh re-scan for channels? I notice there's a few missing (maybe I had a problem with my aerial when I first did it) and the channel lineup gets updated from time to time anyway. Is there anyway to make it auto-detect when this happens and prompt me to re-scan, like my TV does?


RE: Web portal inaccessible - negge - 2015-04-21

tvheadend will automatically scan for changes and adapt accordingly. In recent versions there's a force rescan button on the Muxes tab you can use too.


RE: Web portal inaccessible - doveman2 - 2015-04-21

(2015-04-21, 08:16)negge Wrote: tvheadend will automatically scan for changes and adapt accordingly. In recent versions there's a force rescan button on the Muxes tab you can use too.
Ah great, thanks.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.