Kodi Community Forum
New channel - not appearing in Kodi - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: PVR & Live TV Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=167)
+---- Forum: MediaPortal (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=171)
---- Thread: New channel - not appearing in Kodi (/showthread.php?tid=226538)



New channel - not appearing in Kodi - archie456 - 2015-05-09

Hi,

I have a MediaPortal backend on a Windows PC and am running OpenElec Kodi on a Raspberry Pi latest version.

Theres a new channel on UK Freeview which I found in MediaPortal, in the TV server, Tv Channels page I have it listed as channel 74 and I've changed this to channel 31 to match the UK Freeview guide.

This now looks to be fully setup in MediaPortal, but in Kodi, the channel is not listed.

I've tried 'Reset the PVR database', but still not joy.

How do I get Kodi to see the new channel (I was expecting it to appear on its own?)

Thanks.


RE: New channel - not appearing in Kodi - mcelliott - 2015-05-09

Have you added it to whichever channel group you are using in Kodi ?


RE: New channel - not appearing in Kodi - archie456 - 2015-05-23

(2015-05-09, 23:45)mcelliott Wrote: Have you added it to whichever channel group you are using in Kodi ?

How do I do this? I cant seem to find any channel groups in Kodi? Where should I be looking?

Thanks.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.