Kodi Community Forum
Release Retrospect v5.3.2 Video Add-On - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-on Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Video Add-ons (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=154)
---- Thread: Release Retrospect v5.3.2 Video Add-On (/showthread.php?tid=25522)



- Basje - 2009-02-03

tvalacarta Wrote:I think i will continue with option 3.

Thanks again,

No problem, but like I said. It won't be XOT anymore than, so you cannot name it like that.


- Bram77 - 2009-02-04

Would it be possible to make the RTL stream more easily accessible.
Some content I can't find. For instance.... I'm a motorsports fan. I like A1GP. I had a hard time finding the last race on the RTL Gemist website and couldn't find it at all at the RTL GP Gemist website. But eventually I've found it. The RTL Gemist ite seems to be a mess... But in XOT Uzg, I couldn't find the race at all! I hoped to be able to watch it on my TV Smile No luck, I've looked thrue the whole RTL Gemist section in XOT-Uzg, couldn't find it. Not in the places you'd expect it, and the not in the places you wouldn't expect it.

One other thing. It would be really nice to be able to pause streams. Right now, after a pause the video plays for a few seconds and then stops. But this is probably related to Mplayer..?


- Basje - 2009-02-04

Bram77 Wrote:Would it be possible to make the RTL stream more easily accessible.
Some content I can't find. For instance.... I'm a motorsports fan. I like A1GP. I had a hard time finding the last race on the RTL Gemist website and couldn't find it at all at the RTL GP Gemist website. But eventually I've found it. The RTL Gemist ite seems to be a mess... But in XOT Uzg, I couldn't find the race at all! I hoped to be able to watch it on my TV Smile No luck, I've looked thrue the whole RTL Gemist section in XOT-Uzg, couldn't find it. Not in the places you'd expect it, and the not in the places you wouldn't expect it.

One other thing. It would be really nice to be able to pause streams. Right now, after a pause the video plays for a few seconds and then stops. But this is probably related to Mplayer..?

Pausing is not an XOT thing, but is related to XBMC.

The other thing about the A1GP. If you have XOT-Uzg.v3.2.0b3 and have updated the RTL channel (from the contextmenu at the channeloverview) you will have 2 RTL GP items in the program overview. One of them have recent A1GP videos.
For easy access, you can bookmark that specific folder (contextmenu on the folder -> add bookmark) and then you can very easily access them!


- Bram77 - 2009-02-04

Thanks for the reply. I always have the latest version and channel updates Smile
Still no luck. In none of the two RTL GP directories the A1GP video files can be found. The only place I could find them was on the RTL Gemist webpage in the 'recently added' section. If I go to the RTL GP website the video will not be present in the section "Laatste video's". After a day or two it will be there, but not right away.

Also...if I go to the "RTL GP" directory in XOT Uzg and open the "Laatst toegevoegd" directory, the video's I find there are not the same video's as presented on the website -> http://www.rtl.nl/sport/rtl_gp/rtlgp/

Again... I understand this isn't because of your excelent plugin, but because of the structure RTL uses for their video submission. Still, I'd love to see a modification that will make it easier to find video's.

It looks like RTL needs to make their video submission system a bit less complicated, to me.


- macardi - 2009-02-06

Thanks a lot for this script, i love it and using it almost every day!

The Swedish Television SVT have updated their streaming site once again and no files are apearing when chosing SVT anymore. The new site are located here:

http://svtplay.se/

Would it be possible to fixed this in the next release?


- Basje - 2009-02-06

macardi Wrote:Thanks a lot for this script, i love it and using it almost every day!

The Swedish Television SVT have updated their streaming site once again and no files are apearing when chosing SVT anymore. The new site are located here:

http://svtplay.se/

Would it be possible to fixed this in the next release?

Could you post an issue report on the googlecode site? http://code.google.com/p/xot-uzg/


- macardi - 2009-02-06

Basje Wrote:Could you post an issue report on the googlecode site? http://code.google.com/p/xot-uzg/

Done, thanks!


maxVersion - mr_xbox - 2009-02-08

Hi all,

I'm trying to get the script working on my friends' xbox. The script works fine when I use their xbox at my place, but it doesn't work at their place;
when I connect to a feed, the video plays only for a few seconds, then stops.

I've applied all kindsof buffer-settings, but sofar this hasn't fixed the problem.

Anyone have any idea what might be the problem?


Regards,
Bart


- Temhil - 2009-02-09

Did you check which version of XBMC they are using?
It is possible it is too old and the script won't run properly on it.


- mr_xbox - 2009-02-09

Quote:Did you check which version of XBMC they are using?
It is possible it is too old and the script won't run properly on it.


I think I'm running the proper version. From my uitzendinggemist log:

Quote:20090206 21:50:36 - DEBUG - common.py - 131 - | Version: XBMC 8.10 - ATLANTIS
20090206 21:50:36 - DEBUG - common.py - 131 - | Environment: win32
20090206 21:50:36 - DEBUG - common.py - 131 - + BuildDate: Nov 14

20090206 21:50:37 - INFO - default.py - 131 - ************** Starting XOT-Uzg (XOT-Uzg.v3) version v3.2.0b1 **************2008)

As v3.2.0b1 is from 2008-09-29 I should have a good xbmc version.

However I'm getting these error messages (repeating over and over):

Quote:http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/selectie?searchitem=net_zender&net_zender=1&sort=datum&pgNum=6 was opened successfully
20090206 21:50:44 - INFO - uriopener.py - 148 - Opening requested uri Async: http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/selectie?searchitem=net_zender&net_zender=1&sort=datum&pgNum=7 (already 1 threads)
20090206 21:50:44 - INFO - uriopener.py - 417 - Determining which Progessbar to use....
20090206 21:50:44 - INFO - uriopener.py - 425 - FileSize is unknown



Quote:20090206 21:50:50 - CRITICAL - progwindow.py - 171 - OnAction::unknow action (id=112). Do not know what to do
20090206 21:50:50 - DEBUG - progwindow.py - 118 - Resetting self.click
20090206 21:50:50 - CRITICAL - progwindow.py - 171 - OnAction::unknow action (id=112). Do not know what to do
20090206 21:50:50 - DEBUG - progwindow.py - 118 - Resetting self.click
20090206 21:50:50 - CRITICAL - progwindow.py - 171 - OnAction::unknow action (id=112). Do not know what to do
20090206 21:50:50 - DEBUG - progwindow.py - 118 - Resetting self.click
20090206 21:50:50 - CRITICAL - progwindow.py - 171 - OnAction::unknow action (id=112). Do not know what to do
20090206 21:50:50 - DEBUG - progwindow.py - 118 - Resetting self.click
20090206 21:50:50 - CRITICAL - progwindow.py - 171 - OnAction::unknow action (id=0). Do not know what to do



- Basje - 2009-02-10

mr_xbox Wrote:I think I'm running the proper version. From my uitzendinggemist log:



As v3.2.0b1 is from 2008-09-29 I should have a good xbmc version.

However I'm getting these error messages (repeating over and over):

These messages don't show errors. Could you post a complete logfile on pastebin.ca (not here)?


- mr_xbox - 2009-02-11

Basje Wrote:These messages don't show errors. Could you post a complete logfile on pastebin.ca (not here)?

http://www.pastebin.ca/1333867


- Basje - 2009-02-11

mr_xbox Wrote:http://www.pastebin.ca/1333867

Thank you. There are no shocking things in the logfile. Just one error retrieving information.

Could you verify what version of XBMC for XBOX (not windows/linux) you and your friend are running?


Rtlgemist.nl on XBMC on OSX not working - peterpan - 2009-02-14

Hi,

I am trying to use the XOT-UZG plugin to watch Dutch TV in the UK.

All the public channels NED 1, 2 and 3 are coming through perfectly from uitzendinggemist.nl. Unfortunately however, none of the other channels are unfortunately.

I am mainly interested in rtlgemist.nl, which I can watch in Safari after having installed Silverlight. This means that the fact that I am in the UK shouldn't matter.

Does anyone recognise this problem and know how to solve this? What I have done so far is the following:

I am running XBMC Atlantis on and Apple iMac running OSX 10.5.6. I have dowloaded XOT-Uzg.v3.2.0b3.zip from Bas' website and installed it in the XBMC/plugins/video folder.

This was enough to get the channels from uitzendinggemist.nl working. I can see the programmes that are available on rtlgemist.nl, but when I try to start one, it is immediately terminated.

For example, I tried to watch some GTST which did not work. Links to the log files showing this are below:

xbmc.log file:

http://pastebin.com/m4f734cd1

uzgPlugin.log file:

http://pastebin.com/m7c9bb043

Any help would be great! Many thanks....


- Basje - 2009-02-14

peterpan Wrote:Hi,

I am trying to use the XOT-UZG plugin to watch Dutch TV in the UK.

All the public channels NED 1, 2 and 3 are coming through perfectly from uitzendinggemist.nl. Unfortunately however, none of the other channels are unfortunately.

I am mainly interested in rtlgemist.nl, which I can watch in Safari after having installed Silverlight. This means that the fact that I am in the UK shouldn't matter.

Does anyone recognise this problem and know how to solve this? What I have done so far is the following:

I am running XBMC Atlantis on and Apple iMac running OSX 10.5.6. I have dowloaded XOT-Uzg.v3.2.0b3.zip from Bas' website and installed it in the XBMC/plugins/video folder.

This was enough to get the channels from uitzendinggemist.nl working. I can see the programmes that are available on rtlgemist.nl, but when I try to start one, it is immediately terminated.

For example, I tried to watch some GTST which did not work. Links to the log files showing this are below:

xbmc.log file:

http://pastebin.com/m4f734cd1

uzgPlugin.log file:

http://pastebin.com/m7c9bb043

Any help would be great! Many thanks....

It finds the correct URLs so the problem is XBMC that cannot handle the WMV files properly. Try to get that fixed and everything should be fine.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.