Kodi Community Forum
Beta Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Printable Version

+- Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Skin Archive (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=179)
+----- Forum: Titan (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=212)
+----- Thread: Beta Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) (/showthread.php?tid=258110)



RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2016-11-28

(2016-11-28, 21:03)Boulder Wrote: Settings and Favourites look blank, i.e. there's no background picture in the buttons in the main menu. Is there something I need to do to restore them?

Yes, you need to manually re-assign images and widgets to your menu items or just reset your menu shortcuts.
This is something I haven't figured out yet how to properly migrate.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - maxifullmedia - 2016-11-28

Animated gif not appear in context menu to add like as individual artwork and only added automatic with imdb number. Movie naming in animatedgif folder not working too.
The animated posters only can viewed in list view and info
big poster and other views not showing animated gif


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - mattyspurs76 - 2016-11-28

Marcelveldt, just installed new update.

1 - all widgets have loaded up, nice and quick, i use low horizontal menu with all 4 widgets available. So far so good.
2 - Still cannot edit a submenu so i will reset all my menus, just noticed walking deads availble so might be tomorrow as i want to watch this before i start messing around.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2016-11-28

(2016-11-28, 21:56)maxifullmedia Wrote: Animated gif not appear in context menu to add like as individual artwork and only added automatic with imdb number. Movie naming in animatedgif folder not working too.
The animated posters only can viewed in list view and info
big poster and other views not showing animated gif

1) If the contextmneu option is missing, simply restart Kodi. The menu has the habbit of dissapearing sometimes.
2) Auto lookup will only work if the movie is recognized on imdb (imdbnumber) and i't exists in the animated art database. Note that only a few titles are available in that database.
3) The posters show up fine for me in every list. Please make sure that you have no redirection or path substitution on your thumbnails folder. The posters will only work if the path is local.

Also, look in your kodi log for errors why it's failing.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - teedo42 - 2016-11-28

(2016-11-28, 21:43)marcelveldt Wrote:
(2016-11-28, 02:24)teedo42 Wrote: 1. the info screen is blank when selected. The options are gone(refresh,change art,etc). Info is not accessible in library.
2. Cant change custom logo anymore. I can select the image but it returns to the page without changing logo.
3. I cant set submenu labels anymore. Custom label is not accessible.

1) Can't reproduce this issue. Info screen is working fine on all my testsetups. Does this issue still exist ?
2) Issue reproduced and fixed just now, new version coming within a few hours.
3) Can't reproduce this issue. If it still exists, tell me step by step what exactly is broken and what to do to reproduce.

1) Can't reproduce this issue. Info screen is working fine on all my testsetups. Does this issue still exist ? Thanks. This issue is fixed. Its slow to load but working.

2) Can't reproduce this issue. If it still exists, tell me step by step what exactly is broken and what to do to reproduce.
1. edit menu
2. sub menu heading
3. select custom heading, it returns to previous screen. In the past it would open a keyboard to change the submenu label. I can only select the none option.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - BobCratchett - 2016-11-28

(2016-11-28, 22:03)mattyspurs76 Wrote: 2 - Still cannot edit a submenu so i will reset all my menus, just noticed walking deads availble so might be tomorrow as i want to watch this before i start messing around.

Note there's a bug in the current repo version of Skin Shortcuts that prevents editing of submenus where the main menu is linked to an addon. Fix is awaiting approval for the Kodi repo.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - mattyspurs76 - 2016-11-28

Oh, i thought it was a beta like this skin. Its no biggy, i can live without the submenu change for now. Think ill try this out for the next few days and then mess around at the weekend.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2016-11-28

(2016-11-28, 22:03)mattyspurs76 Wrote: 1 - all widgets have loaded up, nice and quick, i use low horizontal menu with all 4 widgets available. So far so good.
2 - Still cannot edit a submenu so i will reset all my menus, just noticed walking deads availble so might be tomorrow as i want to watch this before i start messing around.

1) OK, great. In that case you can ignore my previous reply. I always read the forum messages in chonological order.
2) What do you mean exactly with this ? What happens or what's not working exactly ?


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2016-11-28

(2016-11-28, 23:11)BobCratchett Wrote:
(2016-11-28, 22:03)mattyspurs76 Wrote: 2 - Still cannot edit a submenu so i will reset all my menus, just noticed walking deads availble so might be tomorrow as i want to watch this before i start messing around.

Note there's a bug in the current repo version of Skin Shortcuts that prevents editing of submenus where the main menu is linked to an addon. Fix is awaiting approval for the Kodi repo.

I'll post a beta version on my beta repo for now. That will sove it fr the time being.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2016-11-29

(2016-11-28, 22:55)teedo42 Wrote: 1) Can't reproduce this issue. Info screen is working fine on all my testsetups. Does this issue still exist ? Thanks. This issue is fixed. Its slow to load but working.

2) Can't reproduce this issue. If it still exists, tell me step by step what exactly is broken and what to do to reproduce.
1. edit menu
2. sub menu heading
3. select custom heading, it returns to previous screen. In the past it would open a keyboard to change the submenu label. I can only select the none option.

1) If it's slow, you most probably have enabled the extended info screen...

2) OK, issue reproduced and fixed in next new beta version


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - fedex-bermu - 2016-11-29

I'm having trouble installing the update, I can copy the temp folder to the skin folder but theres no way it do it automatically

Code:
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: special://profile/ is mapped to: special://masterprofile/
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Starting Kodi (17.0-BETA6 Git:20161114-e9c91bf). Platform: Windows NT x86 32-bit
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Using Release Kodi x32 build
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Kodi compiled Nov 14 2016 by MSVC 190024210 for Windows NT x86 32-bit version 6.3 (0x06030000)
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Running on ASUSTeK Computer Inc. G53SX with Windows 10, kernel: Windows NT x86 64-bit version 10.0
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: FFmpeg version/source: ffmpeg-3.1-kodi
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Host CPU: Unknown, 8 cores available
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Desktop Resolution: 1920x1080 32Bit at 60Hz
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Running with restricted rights
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: Aero is enabled
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmc/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmcbin/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmcbinaddons/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi/addons
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://masterprofile/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\userdata
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://home/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://temp/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\cache
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://logpath/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: The executable running is: C:\Program Files (x86)\Kodi\kodi.exe
00:09:34.366 T:4116  NOTICE: Local hostname: Fede-PC
00:09:34.366 T:4116  NOTICE: Log File is located: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\/kodi.log
Code:
00:13:04.282 T:6248   ERROR: XFILE::CFile::Rename - Error renaming file C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta
00:13:04.282 T:6248   ERROR: Failed to move old addon files from 'C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta' to 'C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\temp\4d90286e-f5e4-47bb-b26c-a2dd2522af19'

Thanks in advance marcel.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - maxifullmedia - 2016-11-29

(2016-11-28, 22:05)marcelveldt Wrote:
(2016-11-28, 21:56)maxifullmedia Wrote: Animated gif not appear in context menu to add like as individual artwork and only added automatic with imdb number. Movie naming in animatedgif folder not working too.
The animated posters only can viewed in list view and info
big poster and other views not showing animated gif

1) If the contextmneu option is missing, simply restart Kodi. The menu has the habbit of dissapearing sometimes.
2) Auto lookup will only work if the movie is recognized on imdb (imdbnumber) and i't exists in the animated art database. Note that only a few titles are available in that database.
3) The posters show up fine for me in every list. Please make sure that you have no redirection or path substitution on your thumbnails folder. The posters will only work if the path is local.

Also, look in your kodi log for errors why it's failing.
Thanks for the advice

Only one more question.
I use emby server and emby recognize de animatedgif and show it in webbrowser but when emby for kodi import the image , import them like a jpg and still image. Can you add some feature to skin helper to solve that Huh


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - mattyspurs76 - 2016-11-29

(2016-11-28, 23:39)marcelveldt Wrote:
(2016-11-28, 22:03)mattyspurs76 Wrote: 1 - all widgets have loaded up, nice and quick, i use low horizontal menu with all 4 widgets available. So far so good.
2 - Still cannot edit a submenu so i will reset all my menus, just noticed walking deads availble so might be tomorrow as i want to watch this before i start messing around.

1) OK, great. In that case you can ignore my previous reply. I always read the forum messages in chonological order.
2) What do you mean exactly with this ? What happens or what's not working exactly ?


OK, its a 'Games' menu that i need to amend. i want to add Steam addon to the submenu. I currently have some game addons in the submenu, random youtube playlists and video game walkthroughs too aswell.
Now, main menu..go to game menu and addon thats linked up to it works fine. Press down to bring the submenu up, everything looks ok, all items are there and when i click on them they load up...it all seems as it should.

So, i now go to add 'Steam' to the submenu. Settings - skin settings - etc... i go to Game menu and then scroll down to edit submenu. Open that up and then....empty, everything is empty. No items in the left hand column, right hand column where is shows links and widgets is also empty. I left my pc alone for 20minutes on this menu last night, thought id leave it and maybe it would load up, but nope. Empty. If i click on add item then an error popped up.

Now, as i mentioned in an earlier post I installed my jarvis backup onto a clean install of krypton so im 'presuming' that this is the cause of the problem. I do and will need to look at a way of setting it all up again.

Either, clean install of kodi again, and reinstall repo's and addons. (the long way round), or i might try and reset the skin and build the menus up again. I dont really want to do a fresh install and if i can get back to a more default kodi setting but keep all video/music addons etc then that would be a time saver for me.

Bit busy the next few days and im at work right now as im typing this but i will try and look into it maybe Thursday afternoon (uk time)


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - epicfail - 2016-11-29

(2016-11-29, 05:17)fedex-bermu Wrote: I'm having trouble installing the update, I can copy the temp folder to the skin folder but theres no way it do it automatically

Code:
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: special://profile/ is mapped to: special://masterprofile/
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Starting Kodi (17.0-BETA6 Git:20161114-e9c91bf). Platform: Windows NT x86 32-bit
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Using Release Kodi x32 build
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Kodi compiled Nov 14 2016 by MSVC 190024210 for Windows NT x86 32-bit version 6.3 (0x06030000)
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Running on ASUSTeK Computer Inc. G53SX with Windows 10, kernel: Windows NT x86 64-bit version 10.0
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: FFmpeg version/source: ffmpeg-3.1-kodi
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Host CPU: Unknown, 8 cores available
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Desktop Resolution: 1920x1080 32Bit at 60Hz
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Running with restricted rights
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: Aero is enabled
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmc/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmcbin/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmcbinaddons/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi/addons
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://masterprofile/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\userdata
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://home/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://temp/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\cache
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://logpath/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: The executable running is: C:\Program Files (x86)\Kodi\kodi.exe
00:09:34.366 T:4116  NOTICE: Local hostname: Fede-PC
00:09:34.366 T:4116  NOTICE: Log File is located: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\/kodi.log
Code:
00:13:04.282 T:6248   ERROR: XFILE::CFile::Rename - Error renaming file C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta
00:13:04.282 T:6248   ERROR: Failed to move old addon files from 'C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta' to 'C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\temp\4d90286e-f5e4-47bb-b26c-a2dd2522af19'

Thanks in advance marcel.


Me too!


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - AshG - 2016-11-29

(2016-11-29, 14:56)epicfail Wrote:
(2016-11-29, 05:17)fedex-bermu Wrote: I'm having trouble installing the update, I can copy the temp folder to the skin folder but theres no way it do it automatically

Code:
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: special://profile/ is mapped to: special://masterprofile/
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Starting Kodi (17.0-BETA6 Git:20161114-e9c91bf). Platform: Windows NT x86 32-bit
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Using Release Kodi x32 build
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Kodi compiled Nov 14 2016 by MSVC 190024210 for Windows NT x86 32-bit version 6.3 (0x06030000)
00:09:34.311 T:4116  NOTICE: Running on ASUSTeK Computer Inc. G53SX with Windows 10, kernel: Windows NT x86 64-bit version 10.0
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: FFmpeg version/source: ffmpeg-3.1-kodi
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Host CPU: Unknown, 8 cores available
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Desktop Resolution: 1920x1080 32Bit at 60Hz
00:09:34.360 T:4116  NOTICE: Running with restricted rights
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: Aero is enabled
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmc/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmcbin/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://xbmcbinaddons/ is mapped to: C:\Program Files (x86)\Kodi/addons
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://masterprofile/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\userdata
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://home/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://temp/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\cache
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: special://logpath/ is mapped to: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\
00:09:34.362 T:4116  NOTICE: The executable running is: C:\Program Files (x86)\Kodi\kodi.exe
00:09:34.366 T:4116  NOTICE: Local hostname: Fede-PC
00:09:34.366 T:4116  NOTICE: Log File is located: C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\/kodi.log
Code:
00:13:04.282 T:6248   ERROR: XFILE::CFile::Rename - Error renaming file C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta
00:13:04.282 T:6248   ERROR: Failed to move old addon files from 'C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta' to 'C:\Users\FedeX\AppData\Roaming\Kodi\temp\4d90286e-f5e4-47bb-b26c-a2dd2522af19'

Thanks in advance marcel.

Me too!

Deleting/renaming AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.titan.kryptonbeta' and reinstalling Titan again, worked for me (as a workaround)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.