Kodi Community Forum
Beta Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Printable Version

+- Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Skin Archive (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=179)
+----- Forum: Titan (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=212)
+----- Thread: Beta Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) (/showthread.php?tid=258110)



RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - peajay18 - 2017-01-23

(2017-01-23, 00:33)marcelveldt Wrote:
(2017-01-20, 11:20)peajay18 Wrote: Thanks marcelveldt for all your hard work on a great skin!

I have a couple of small issues (which I can't even be sure are Titan related) but I can't seem to find the solution anywhere else.

Firstly - when I call up the media info bar whilst playing a video, it uses a different poster from the one I have in my Netflix view (it looks like it uses the first one that kodi can find online)
I've got all my artwork stored locally and working correctly in all other views.

Secondly - I cannot get UK BBFC certifications to show up. All movies are showing their US rating e.g Rated R, PG-13 etc instead of the UK rating I've specified in the .NFO eg <certification>UK:15</certification>

I'd be grateful if anybody has any ideas on how to solve these issues.

1) Are you running the latest beta version of the skin ?

2) The issue with the wrong artwork o the video osd should be fixed already

3) In the skin settings --> Media library Views, try to set the style for the mediainfo/codecs to textbased and let me know if the UK rating shows up in the footer. Also, I'm not so sure about <certification> , shouldn't that be <mpaa> ?


1 & 2 - I am now! Seems to have fixed the OSD artwork issue I was having - thanks.

3 - The certification problem seems related to the "local info only" scraper I'm using (because I sort my media in Ember before importing it into Kodi)
If I have Kodi scrape movie info from the internet then Titan displays the UK certification OK (because I have set "Preferred certification country" to UK in the Universal Movie Scraper.
(the <certification> tag works fine)
It's not a Titan issue, so apologies.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Tempestous - 2017-01-23

Has anyone had any issues with playing trailers on this skin? When I view a trailer of a movie or TV show using the estuary skin, it plays fine. On Titan, it plays for 2-3 seconds then exits.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - aptalca - 2017-01-23

(2017-01-23, 19:35)Tempestous Wrote: Has anyone had any issues with playing trailers on this skin? When I view a trailer of a movie or TV show using the estuary skin, it plays fine. On Titan, it plays for 2-3 seconds then exits.
No issues with trailers here on the betas (krypton rc3)


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Tempestous - 2017-01-23

This is the error log. It uses youtube to play the trailer:

Code:
19:21:19.613 T:9212  NOTICE: [plugin.video.youtube] Running: YouTube (5.3.6) on Krypton (17.0) with Python 2.7.11
19:21:20.165 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: Opening: https://r8---sn-cu-auol.googlevideo.com/videoplayback?ip=81.151.188.30&requiressl=yes&pl=25&itag=22&lmt=1471044910768728&id=o-AH8slQsWfwdBdq2PkVWqcpUfz54euRgnbZav8408TG0O&dur=171.966&key=yt6&source=youtube&sparams=dur%2Cid%2Cinitcwndbps%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Clmt%2Cmime%2Cmm%2Cmn%2Cms%2Cmv%2Cpl%2Cratebypass%2Crequiressl%2Csource%2Cupn%2Cexpire&upn=_Gs80q2aYl0&mime=video%2Fmp4&mm=31&mn=sn-cu-auol&ipbits=0&ratebypass=yes&ms=au&mt=1485199246&mv=m&initcwndbps=2117500&expire=1485220878&signature=0CD69F7E2A28D502D3679DEC237834353356563C.E0F55E10BA7BDF9AD56ED4AFEDF20FE20AA189EB
19:21:20.165 T:4768 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
19:21:20.208 T:3180  NOTICE: [plugin.video.youtube] Running: YouTube (5.3.6) on Krypton (17.0) with Python 2.7.11
19:21:20.297 T:4768   ERROR: DXVA::CProcessorHD::IsFormatSupported: Unsupported format 104 for 1.
19:21:20.298 T:4768   ERROR: DXVA::CProcessorHD::IsFormatSupported: Unsupported format 105 for 1.
19:21:20.298 T:9404  NOTICE: Creating InputStream
19:21:20.557 T:9404  NOTICE: Creating Demuxer
19:21:20.626 T:9404  NOTICE: Opening stream: 0 source: 256
19:21:20.626 T:9404  NOTICE: Creating video codec with codec id: 28
19:21:20.626 T:9404  NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::Open() Using codec: H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
19:21:20.626 T:9404  NOTICE: Creating video thread
19:21:20.626 T:9404  NOTICE: Opening stream: 1 source: 256
19:21:20.626 T:9404  NOTICE: Finding audio codec for: 86018
19:21:20.627 T:6916  NOTICE: running thread: video_thread
19:21:20.627 T:9404  NOTICE: Creating audio thread
19:21:20.627 T:9696  NOTICE: running thread: CVideoPlayerAudio::Process()
19:21:20.628 T:6916  NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::GetFormat - Creating DXVA(1280x720)
19:21:20.638 T:9696  NOTICE: Creating audio stream (codec id: 86018, channels: 2, sample rate: 44100, no pass-through)
19:21:20.675 T:4768  NOTICE: D3D: rendering method forced to DXVA processor
19:21:20.675 T:4768  NOTICE: DXVA::CProcessorHD::InitProcessor: Supported deinterlace methods: Blend:yes, Bob:yes, Adaptive:yes, MoComp:yes.
19:21:20.680 T:4768 WARNING: CWinRenderer::UpdateVideoFilter - chosen scaling method 1 is not supported by renderer
19:21:20.689 T:4768   ERROR: PlayMedia could not play media: plugin://plugin.video.exodus/?action=trailer&name=Colony
19:21:20.969 T:6916  NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::CDropControl: calculated diff time: 33366
19:21:21.373 T:4768  NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
19:21:21.373 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
19:21:21.382 T:9404  NOTICE: CVideoPlayer::OnExit()
19:21:21.382 T:9404  NOTICE: Closing stream player 1
19:21:21.382 T:9404  NOTICE: Waiting for audio thread to exit
19:21:21.386 T:9696  NOTICE: thread end: CVideoPlayerAudio::OnExit()
19:21:21.386 T:9404  NOTICE: Closing audio device
19:21:21.400 T:9404  NOTICE: Deleting audio codec
19:21:21.401 T:9404  NOTICE: Closing stream player 2
19:21:21.401 T:9404  NOTICE: waiting for video thread to exit
19:21:21.422 T:6916  NOTICE: thread end: video_thread
19:21:21.422 T:9404  NOTICE: deleting video codec
19:21:21.424 T:9404  NOTICE: DXVA::CDecoder::Close - closing decoder
19:21:21.424 T:9404  NOTICE: DXVA::Close - closing decoder context
19:21:21.425 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: finished waiting
19:21:21.618 T:4768  NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
19:21:21.618 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
19:21:21.618 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: finished waiting
19:21:21.618 T:4768  NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
19:21:21.618 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
19:21:21.618 T:4768  NOTICE: VideoPlayer: finished waiting



RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Tired Dad - 2017-01-24

(2017-01-23, 14:08)CBers Wrote: One thing I do notice, is that when I install Titan for Krypton and back out of the configuration, there is no menu written, so there's no way of getting back into the settings, or exit Kodi. Starting Kodi back up, the menus are there.

Installed Titan for Krypton Beta and tried changing the sub-menus when it crashed again, but obviously not using the same skin version.

Log - https://www.dropbox.com/s/ntpm3m4qge2yixi/kodi_20170123.log?dl=0

Me too... the menus occasionally disappear until I restart. As of yesterday however, there are no menus even after restarting.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - oattes - 2017-01-24

(2017-01-23, 00:46)marcelveldt Wrote:
(2017-01-22, 16:37)oattes Wrote: Sorry, the problem is now much more prevalent ;-{. After starting a 'fresh' Kodi, the updates for the widget(s) work for two or three times. After that they freeze solid. Unlike before, replaying the show will not cause a refresh. I notice that both the 'next episodes' and 'recently added movies' are affected -- perhaps others, but those are the two I use all the time.

Please test again with next new beta versions. Changed a bunch of stuff related to the refreshing of widgets.
In theory this could cause a Multi refresh but that's better than nothing.

Things are back to the 'occasional' miss. You mentioned that you had put a little delay in the widget refresh. If you let me know where that is implemented, perhaps I can play with it a little bit to see if I can find out the behaviour of the race condition -- which is, I am guessing, between your 'monitor' code and the time when the widget is refreshed, with the latter needing to be *after* the former completes.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Shogun - 2017-01-24

Got a problem....

If i am entering the music section, i get this:
Image

When i am selecting an item (ex. Artists) and getting back....
Image

Using the standard shortcut for music, version 3.7.41 (maybe it is already fixed) and library node editor addon (just for the video menu, not for the music one)....
Don't know if the fault is on my side...


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - aptalca - 2017-01-24

(2017-01-23, 00:45)marcelveldt Wrote:
(2017-01-22, 16:18)aptalca Wrote: Could it be time based? I remember skin widgets service back in the day had a setting for refreshing widget contents every 15 minutes

Oh and by the way, I think a library update used to fire the widget refresh in titan but it no longer seems to do so (I have automatic updates at for every hour)

Please test with the next beta version. I made a few modifications to the whole update widget code

TV Shows / Next episode widget seems to refresh properly now Big Grin Thanks so much

By the way, the music "random albums" widget never refreshes, even after reboots Wink


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - Aenima99x - 2017-01-24

(2017-01-23, 21:22)Tempestous Wrote: This is the error log. It uses youtube to play the trailer:

19:21:20.689 T:4768 ERROR: PlayMedia could not play media: plugin://plugin.video.exodus/?action=trailer&name=Colony

Stop using banned add-ons.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2017-01-24

(2017-01-23, 03:18)BullDoozer Wrote: how do I add a RunScript()

There should be a button to define a custom action. With that you can enter any command you'd like.
Skin settings --> Configure shortcuts -> Change shortcut --> Custom action --> RunScript(pathtoyourscript)


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2017-01-24

(2017-01-23, 11:12)borenson Wrote: I have the genre colours enabled but there is no difference.

Your PVR backend needs to support genres. Also follow the instructions provided as it requires a little work if you want to switch to the alternative genre images where you'd have to define your own images.
I know for sure that some guys active here on the forums have this working with a little work.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2017-01-24

(2017-01-23, 13:53)aanona Wrote: Thanks for the great work!
My problem is the following for a few days:
After the installation of Titan, the Youtube and other weather apps no longer works..
It is both with the stable Titan version as well as with the last beta version.
I have done a clean Kodi 17 RC3 installation in Linux (Qnap). The error occurs only after selecting Titan Skin.

My question I have translated with Google Translate (german to english).

I think those issues are completely unrelated to the skin but the addons themselves.
Also, it's always good to provide a kodi logfile.


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2017-01-24

(2017-01-23, 14:08)CBers Wrote: I haven't tried Kodi 16, but I have SPMC running with it OK.

One thing I do notice, is that when I install Titan for Krypton and back out of the configuration, there is no menu written, so there's no way of getting back into the settings, or exit Kodi. Starting Kodi back up, the menus are there.

Installed Titan for Krypton Beta and tried changing the sub-menus when it crashed again, but obviously not using the same skin version.

Log - https://www.dropbox.com/s/ntpm3m4qge2yixi/kodi_20170123.log?dl=0

So, it's working stable with SPMC but not with the current beta of Kodi Krypton ?

Looking at your log I'm pretty confident that it is indeed the building of wall backgrounds that's causing the crash.
Please do this:

1) Start the skin
2) Skin settings --> supported addons --> Skin Helper backgrounds
3) Wall backgrounds --> Set interval to 0 to completely disable
4) Close Kodi and restart

Let me know if that fixes the issue


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2017-01-24

(2017-01-23, 19:35)Tempestous Wrote: Has anyone had any issues with playing trailers on this skin? When I view a trailer of a movie or TV show using the estuary skin, it plays fine. On Titan, it plays for 2-3 seconds then exits.

Skin settings --> Media library views --> default action for trailer

Try setting it to a different option to see if that helps


RE: Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton) - User 224999 - 2017-01-24

(2017-01-24, 02:38)Tired Dad Wrote: Me too... the menus occasionally disappear until I restart. As of yesterday however, there are no menus even after restarting.

Logfile ?


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.