Kodi Community Forum
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: General Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: Linux (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=52)
---- Thread: v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) (/showthread.php?tid=269815)



RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - Roby77 - 2016-05-04

Great...tried ten minuts #503 but for me no more crash with bsw gpu (often until 503 in library mode )

Only a crash changing audio profile during a movie play and doesn't respond to any ir remote command (also reboot macro)

Need to reboot via ssh

I will provide a log further if i catch error again


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - GoodOmens - 2016-05-04

Kodi 17 Alpha seems to have broken mlb.tv. Haven't tried a ton just going back when these Libreelec builds began

Seems to be something related to HTTP/FFMPEG (as seen in logs)? Related to the temporarily disabled DVD player?

Libreelec 16.1 works fine with the plugin

Debug: http://xbmclogs.com/ptzlyrrxo

I'll also post on plugin site to see if it's something on their end.


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - b0mb - 2016-05-04

(2016-05-04, 00:40)Roby77 Wrote: Great...tried ten minuts #503 but for me no more crash with bsw gpu (often until 503 in library mode )

Only a crash changing audio profile during a movie play and doesn't respond to any ir remote command (also reboot macro)

Need to reboot via ssh

I will provide a log further if i catch error again

plz let me know if the problem really seems to be fixed now Wink


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - m_gl - 2016-05-04

(2016-05-04, 08:54)b0mb Wrote:
(2016-05-04, 00:40)Roby77 Wrote: Great...tried ten minuts #503 but for me no more crash with bsw gpu (often until 503 in library mode )

Only a crash changing audio profile during a movie play and doesn't respond to any ir remote command (also reboot macro)

Need to reboot via ssh

I will provide a log further if i catch error again

plz let me know if the problem really seems to be fixed now Wink

Tried #503, for me it is not fixed. First time crash after a minute, second try crash after about 10 minutes.

Also key repeats do not work, so long press down for scrolling the movielist goes only one item down.


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - Roby77 - 2016-05-04

(2016-05-04, 10:09)m_gl Wrote:
(2016-05-04, 08:54)b0mb Wrote:
(2016-05-04, 00:40)Roby77 Wrote: Great...tried ten minuts #503 but for me no more crash with bsw gpu (often until 503 in library mode )

Only a crash changing audio profile during a movie play and doesn't respond to any ir remote command (also reboot macro)

Need to reboot via ssh

I will provide a log further if i catch error again

plz let me know if the problem really seems to be fixed now Wink

Tried #503, for me it is not fixed. First time crash after a minute, second try crash after about 10 minutes.

Also key repeats do not work, so long press down for scrolling the movielist goes only one item down.

on bsw hardware ? btw for scroll in library i use channel button instead of arrow down/up

i will try better this evening

I also solved problem with avr disconnecting it for one days (many less black screen issue)


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - b0mb - 2016-05-04

@Roby77

Does the GUI still crash now for you?


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - Milhouse - 2016-05-04

(2016-05-04, 10:09)m_gl Wrote: Also key repeats do not work, so long press down for scrolling the movielist goes only one item down.

Which is the first build with this problem, ie. please identify the build when the problem is introduced. Also provide details of your remote control (make, model etc). My Ortek VRC-1100 is repeating normally.


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - m_gl - 2016-05-04

(2016-05-04, 12:53)Roby77 Wrote: on bsw hardware ? btw for scroll in library i use channel button instead of arrow down/up

i will try better this evening

I also solved problem with avr disconnecting it for one days (many less black screen issue)

Asrock Beebox N3000 - Braswell


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - m_gl - 2016-05-04

(2016-05-04, 14:05)Milhouse Wrote:
(2016-05-04, 10:09)m_gl Wrote: Also key repeats do not work, so long press down for scrolling the movielist goes only one item down.

Which is the first build with this problem, ie. please identify the build when the problem is introduced. Also provide details of your remote control (make, model etc). My Ortek VRC-1100 is repeating normally.

Starts with 423, 420 works fine.
It's a Logitch Harmoney with mce profile.


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - Milhouse - 2016-05-04

(2016-05-04, 14:20)m_gl Wrote: Starts with 423, 420 works fine.
It's a Logitch Harmoney with mce profile.

Thanks. I'll drop the libinput patch in the next build, let's see if the remote control issues improve.


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - samehvirus - 2016-05-04

moving from 0430 to 0502 , some of my old installed and working plugins , now will crash the system when i try to open it . what do you think ?


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - samehvirus - 2016-05-04

i'll try the today build , and report again.


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - Milhouse - 2016-05-04

(2016-05-04, 14:39)samehvirus Wrote: moving from 0430 to 0502 , some of my old installed and working plugins , now will crash the system when i try to open it . what do you think ?
I think you should provide a crashlog. Also test #0501 to determine if that's when the problem started - could be the settings changes?


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - Roby77 - 2016-05-04

(2016-05-04, 13:38)b0mb Wrote: @Roby77

Does the GUI still crash now for you?


Yesterday no with #503 but i tried only 10/15 minuts

(With previous build i had crash after 1 minuts of library scroll)


Only crashed when i changed audio profile (from tv to avr) while watching a movie

I will test better this night if family allow Big Grin


RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - samehvirus - 2016-05-04

(2016-05-04, 14:55)Milhouse Wrote:
(2016-05-04, 14:39)samehvirus Wrote: moving from 0430 to 0502 , some of my old installed and working plugins , now will crash the system when i try to open it . what do you think ?
I think you should provide a crashlog. Also test #0501 to determine if that's when the problem started - could be the settings changes?

okay, i got what make it crash , i don't know the reason .. did something change in the builtin function activatewindow ..

could you try this ?


in the eastuty home window , select the search button in the upper left , press on it then select search youtube . did it crashed ?
i have also custom skin shortcut buttons depends on activatewindow function , like
ActivateWindow(VideoLibrary,"plugin://plugin.video.meta/movies/search",return) >> crashed
ActivateWindow(VideoLibrary,"plugin://plugin.video.dailymotion_com/?url=&mode=search",return) >> crashed

they both should show the search dialog for meat4kodi , dailymotion .

but if i used ActivateWindow to open a Directory in the plugin , it will work normally .

it's not related to the plugins it self, when i open the plugin and browsed it to the search it work normally too .

let me know if this not only me.