Kodi Community Forum
MovieMeter.nl (Dutch Movies) Scraper development... - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-on Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Metadata scrapers (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=147)
---- Thread: MovieMeter.nl (Dutch Movies) Scraper development... (/showthread.php?tid=28297)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


- duduf - 2011-09-23

yes it's working again behalve for movie setup and A Little Bit Of Heaven.. Rolleyes


- Xenomes - 2011-09-23

duduf Wrote:yes it's working again behalve for movie setup and A Little Bit Of Heaven.. Rolleyes

The movie "Setup" is the problem on themoviedb.org database. that I can't fix it. But "A Little Bit Of Heaven" is fix now, wrong imdb id on the themoviedb.org database.

Edit: I think the server needs time to re-indexing.


- duduf - 2011-09-23

oke thanks, A Little Bit Of Heaven is oke now... setup come later i think.. thanks a lot Big Grin


- Xenomes - 2011-09-24

Both of them are now found.


- dzan - 2011-10-08

Hi,

Another bug I guess: the scraper can't handle characters like 'è' for example. To see this in effect test the movie "all the right moves", the first sentence contains the word "carrière" and the scraper breaks off the plottext after the symbol è.

Good work on the scraper anyway! I like it a lot.


- The_Ghost16 - 2011-10-10

dzan Wrote:Hi,

Another bug I guess: the scraper can't handle characters like 'è' for example. To see this in effect test the movie "all the right moves", the first sentence contains the word "carrière" and the scraper breaks off the plottext after the symbol è.

Good work on the scraper anyway! I like it a lot.

Could you please try it again Wink Because this was an old bug which still exists on some movies. And for this movie it should be fixed now.


- gadus - 2011-10-10

where to get the new moviemeter scraper for xbmc on the old xbox ?
and how to update/apply ?
fanart is still okey but the thumbnails are not downloaded anymore

Got this version of xbmc on the xbox original: XBMC4Xbox. Built on Mar 8 2011 (SVN:30827, compiler 1310)

moviemeter.xml:

<!-- Get thums from MoviePoster -->
<RegExp input="$$1" output="&lt;url function=&quot;GetMoviePosterDBLink&quot;&gt;http://www.movieposterdb.com/browse/search?type=movies&amp;query=\1&lt;/url&gt;" dest="8+">
<expression noclean="1">IMDB Id: ([^&lt;]*)</expression>
</RegExp>

<!-- Get Fanart from TMDB -->
<RegExp input="$$1" output="&lt;url function=&quot;GetTMDBFanartById&quot;&gt;http://www.imdb.com/title/tt\1&lt;/url&gt;" dest="8+">
<expression noclean="1">IMDB Id: ([^&lt;]*)</expression>
</RegExp>



thanks


- Joster - 2011-10-11

I'm also looking forward for an answer on Gadus' question!


- The_Ghost16 - 2011-10-11

Could you download this version and check if this works:
http://theghost16.nl/XBMC/metadata.moviemeter.nl.zip


- Joster - 2011-10-11

Thanks!

Next search: where's the current moviemeter scraper located.


- The_Ghost16 - 2011-10-11

Joster Wrote:Thanks!

Next search: where's the current moviemeter scraper located.

The link I posted is the current moviemeter scraper.


- Joster - 2011-10-11

I understand, what I mean is the location of the scraper at the Xbox Wink


- gadus - 2011-10-11

I think this is the location of the scraper on the xbox
/XBMC/system/scrapers/video/

But the scraper in have now has onley "moviemeter.xml" and "moviemeter.jpg" in that dir

Where to put the new moviemeter scraper to work ?

Thanks


- Joster - 2011-10-12

That's the correct location.

It won't be easy. Editting the existing moviemeter.xml seems te be very difficult and change the current moviemeter files with the files given by the ghost is impossible (because the scraper is now an addon I suppose?).

What we need is somebody who's very good with editting .xml files..


- The_Ghost16 - 2011-10-12

Could you send me the Xbox scraper version? Then I will try to modify it so that it would work like the add-on.