Kodi Community Forum
Mod Mod AEON MQ7 Krypton - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Aeon MQ (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=68)
---- Thread: Mod Mod AEON MQ7 Krypton (/showthread.php?tid=294318)



RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-28

Sorry movie78, What is your version?


(2016-12-28, 01:39)movie78 Wrote:
(2016-12-27, 23:37)emiralles Wrote:
(2016-12-27, 22:56)movie78 Wrote: Pause is still not displaying all the info.
CleaeArt and Banner are missing.
Image

This is what i was referring to.
Image



RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - movie78 - 2016-12-28

The image was taken from my Kodi Jarvis, but I am not able to archive the same thing on Kodi Krypton..


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-28

(2016-12-28, 12:57)movie78 Wrote: The image was taken from my Kodi Jarvis, but I am not able to archive the same thing on Kodi Krypton..

Ok, this options aren't in my krypton mod. Now Big Grin


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - j0k3r - 2016-12-28

...thanks alot movie78 Wink

How did you made it that you change the Background Color and the Font Color
of the dropdown menu? Sometimes its hard to read whats in the list Wink

(2016-12-28, 02:33)movie78 Wrote:
(2016-12-28, 02:17)j0k3r Wrote: Hi emiralles,

thx for that skin, is it possible to disable the animated bluray box covers? Im on atv4 jailbroken
on tvOS9.0 and sometimes my filmlist is a lil bit laggy when I scroll through the Movies. Possible
to disable some animations, to make the skin a lil bit faster on not so powerful devices? Big Grin

...thanks in advance Big Grin

This is how you turn it off.

Image



RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - movie78 - 2016-12-28

(2016-12-28, 16:12)j0k3r Wrote: ...thanks alot movie78 Wink

How did you made it that you change the Background Color and the Font Color
of the dropdown menu? Sometimes its hard to read whats in the list Wink

(2016-12-28, 02:33)movie78 Wrote:
(2016-12-28, 02:17)j0k3r Wrote: Hi emiralles,

thx for that skin, is it possible to disable the animated bluray box covers? Im on atv4 jailbroken
on tvOS9.0 and sometimes my filmlist is a lil bit laggy when I scroll through the Movies. Possible
to disable some animations, to make the skin a lil bit faster on not so powerful devices? Big Grin

...thanks in advance Big Grin

This is how you turn it off.

Image

Can you show me a picture of what you are describing?


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-29

Movie78 , Well in the next version do you have it

Image

Image


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - movie78 - 2016-12-29

(2016-12-29, 02:10)emiralles Wrote: Movie78 , Well in the next version do you have it

Image

Image

Wonderful!!!!!!


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - flowerpot - 2016-12-30

hi i would love to use the latest kyrpton but all though i have tried the skin i cannot see where the submenu is or if you can add any other categoires if this is possible can any one please advice thanks


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-31

IMPORTANT .....

Modify the first post, added new version 1.4.0.5, read notes are very important.

Enjoy it.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - flowerpot - 2016-12-31

(2016-12-31, 11:40)emiralles Wrote: IMPORTANT .....

Modify the first post, added new version 1.4.0.5, read notes are very important.

Enjoy it.

hi thanks for your update but getting server not found


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-31

(2016-12-31, 12:43)flowerpot Wrote:
(2016-12-31, 11:40)emiralles Wrote: IMPORTANT .....

Modify the first post, added new version 1.4.0.5, read notes are very important.

Enjoy it.

hi thanks for your update but getting server not found

Repair


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - flowerpot - 2016-12-31

(2016-12-31, 14:05)emiralles Wrote:
(2016-12-31, 12:43)flowerpot Wrote:
(2016-12-31, 11:40)emiralles Wrote: IMPORTANT .....

Modify the first post, added new version 1.4.0.5, read notes are very important.

Enjoy it.

hi thanks for your update but getting server not found

Repair

hi thanks for your update i am using windows 10 with krypton 17rc , with your mod and latts mod for krypton , i have updated the system with your new files and something has happened as i have no cat writing on main menu even after restart it was ok before i used the new files thanks for your advice

Image


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - j0k3r - 2016-12-31

Thanks emiralles for this update Wink

Im still on Kodi Beta7 on my atv4, will this version run on Beta7, too?


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-31

You can't mix lats mod and my mod, sorry. Lats use the same directory name in the addon folder.

(2016-12-31, 14:53)flowerpot Wrote:
(2016-12-31, 14:05)emiralles Wrote:
(2016-12-31, 12:43)flowerpot Wrote: hi thanks for your update but getting server not found

Repair

hi thanks for your update i am using windows 10 with krypton 17rc , with your mod and latts mod for krypton , i have updated the system with your new files and something has happened as i have no cat writing on main menu even after restart it was ok before i used the new files thanks for your advice

Image



RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2016-12-31

(2016-12-31, 16:56)j0k3r Wrote: Thanks emiralles for this update Wink

Im still on Kodi Beta7 on my atv4, will this version run on Beta7, too?

yes, you only need marcelveldt repository and install the addon.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.