Kodi Community Forum
Mod Mod AEON MQ7 Krypton - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Aeon MQ (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=68)
---- Thread: Mod Mod AEON MQ7 Krypton (/showthread.php?tid=294318)



RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - Ruk12345 - 2017-01-01

AWESOME! Thanks bro!

Will existing skin settings be saved or do we need to export thoese prior to upgrade?

If we are using the holiday and/or Starwars mod can we just add thoese back after upgrade?


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-01-01

(2017-01-01, 22:56)Ruk12345 Wrote: AWESOME! Thanks bro!

Will existing skin settings be saved or do we need to export thoese prior to upgrade?

If we are using the holiday and/or Starwars mod can we just add thoese back after upgrade?

You always need to have a backup, is important have one.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-01-01

(2017-01-01, 20:12)j0k3r Wrote: ...thanks for the tip, I had to re run the ArtWork Downloader AddOn. Any
way to get the ArtWork Downloader to use as default seatch engine?
And how can I get the colored MediaInfo Icons?

Image

Yep, you need install this addons too

https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfOWtCTUFVY2pJa1E/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfeExidVloYmVpYzQ/view?usp=sharing

they are necesaries for MQ7


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - SomeoneCares - 2017-01-02

Hi,
I installed the skin and with all the steps mentioned, and it works fine, only I can not change the colors of any item (Fonts, Panel, .. etc)
I press enter and nothing happens, am I doing something wrong ?
one more thing, where can I get the extra themes ?



EDIT: never mind, I figured out the first one, in case anybody needs it, you need to install Skin Helper Service ColorPicker


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-01-02

(2017-01-02, 04:23)SomeoneCares Wrote: Hi,
I installed the skin and with all the steps mentioned, and it works fine, only I can not change the colors of any item (Fonts, Panel, .. etc)
I press enter and nothing happens, am I doing something wrong ?
one more thing, where can I get the extra themes ?



EDIT: never mind, I figured out the first one, in case anybody needs it, you need to install Skin Helper Service ColorPicker

Yes, have a link for it

https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfLUlMVjRnSFVySTA/view?usp=sharing


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - j0k3r - 2017-01-02

Thanks alot emiralles Wink

any way to get the artworkDownload AddOn as default search engine, when we have new movies/series
in our libraries?


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - Ruk12345 - 2017-01-02

(2017-01-02, 10:09)emiralles Wrote:
(2017-01-02, 04:23)SomeoneCares Wrote: Hi,
I installed the skin and with all the steps mentioned, and it works fine, only I can not change the colors of any item (Fonts, Panel, .. etc)
I press enter and nothing happens, am I doing something wrong ?
one more thing, where can I get the extra themes ?



EDIT: never mind, I figured out the first one, in case anybody needs it, you need to install Skin Helper Service ColorPicker

Yes, have a link for it


https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfLUlMVjRnSFVySTA/view?usp=sharing

Is that the same one as inthe main repo or should we update to the version you posted above?


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-01-02

(2017-01-02, 18:17)Ruk12345 Wrote:
(2017-01-02, 10:09)emiralles Wrote:
(2017-01-02, 04:23)SomeoneCares Wrote: Hi,
I installed the skin and with all the steps mentioned, and it works fine, only I can not change the colors of any item (Fonts, Panel, .. etc)
I press enter and nothing happens, am I doing something wrong ?
one more thing, where can I get the extra themes ?



EDIT: never mind, I figured out the first one, in case anybody needs it, you need to install Skin Helper Service ColorPicker

Yes, have a link for it


https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfLUlMVjRnSFVySTA/view?usp=sharing

Is that the same one as inthe main repo or should we update to the version you posted above?

It's the same, I don't update any


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - Ruk12345 - 2017-01-02

(2017-01-02, 19:53)emiralles Wrote:
(2017-01-02, 18:17)Ruk12345 Wrote:
(2017-01-02, 10:09)emiralles Wrote: Yes, have a link for it


https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfLUlMVjRnSFVySTA/view?usp=sharing

Is that the same one as inthe main repo or should we update to the version you posted above?

It's the same, I don't update any

Thanks.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - RonnieG3 - 2017-01-03

Hey @emiralles,

I'm trying to make a backup of the skin settings. When I click "Export", it tells me it was saved successfully, but it never asked me where I wanted to save the file. Is there a default location set, or did I forget to do something, or is this something that needs to be looked at? Thanks for doing this!!!


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - Ruk12345 - 2017-01-03

(2017-01-03, 07:03)RonnieG3 Wrote: Hey @emiralles,

I'm trying to make a backup of the skin settings. When I click "Export", it tells me it was saved successfully, but it never asked me where I wanted to save the file. Is there a default location set, or did I forget to do something, or is this something that needs to be looked at? Thanks for doing this!!!

Think it dumps the backup in the folder of the backup addon.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-01-03

(2017-01-03, 07:28)Ruk12345 Wrote:
(2017-01-03, 07:03)RonnieG3 Wrote: Hey @emiralles,

I'm trying to make a backup of the skin settings. When I click "Export", it tells me it was saved successfully, but it never asked me where I wanted to save the file. Is there a default location set, or did I forget to do something, or is this something that needs to be looked at? Thanks for doing this!!!

Think it dumps the backup in the folder of the backup addon.

Yes


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - Slayer1982 - 2017-01-04

Hi,

Is there a fix for the following issue

Image

Thanx


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-01-04

(2017-01-04, 00:13)Slayer1982 Wrote: Hi,

Is there a fix for the following issue

Image

Thanx

test it this, download and put in 1080i folder.

https://drive.google.com/file/d/0B7nL1Z3memJfdHdkMXd1M09XcE0/view?usp=sharing


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - RonnieG3 - 2017-01-04

(2017-01-03, 08:55)emiralles Wrote:
(2017-01-03, 07:28)Ruk12345 Wrote:
(2017-01-03, 07:03)RonnieG3 Wrote: Hey @emiralles,

I'm trying to make a backup of the skin settings. When I click "Export", it tells me it was saved successfully, but it never asked me where I wanted to save the file. Is there a default location set, or did I forget to do something, or is this something that needs to be looked at? Thanks for doing this!!!

Think it dumps the backup in the folder of the backup addon.

Yes

Thanks, guys!!!


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.