Kodi Community Forum
Mod Mod AEON MQ7 Krypton - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Aeon MQ (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=68)
---- Thread: Mod Mod AEON MQ7 Krypton (/showthread.php?tid=294318)



RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - Ruk12345 - 2017-03-11

(2017-03-11, 10:00)emiralles Wrote:
(2017-03-11, 04:14)gcdlz Wrote: Is there a setting to disable the time displayed in the upper right corner during music playing full screen? I have looked in all the settings and have not been able to find one.

The next version, in a few hours, have it ...Big Grin

Awesome thanks bro.

Any noteworthy changes or new options or mainly just bug fixes?


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - jasn - 2017-03-11

(2017-03-11, 17:49)emiralles Wrote:
(2017-03-11, 15:23)jasn Wrote: Is it too late to ask for similar switch to turn off/on the default background?

I don't understand, What do you want? Never is too late Big Grin

In Musicvisualization.xml at lines 8-14 there is the following code:

Code:
<control type="image">
            <left>0</left>
            <top>0</top>
            <width>1920</width>
            <height>1080</height>
            <texture>special://skin/backgrounds/extras/default.jpg</texture>
        </control>

This inserts a dimpled, transparent overlay called default.jpg over fanart that softens and somewhat darkens the image. See my earlier screenshot (ignore the "waveform line across screen):

Image

If I delete the code the screenshot looks like this:

Image

These may not be the best image to use as an example but it can be more obvious with other fanart. A little thing, I know, but if you could add a switch allowing users to turn the default background on or off that would be desirable for me. Or perhaps just get rid of it entirely?

Please ignore if I am being a pest. Smile


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-03-12

Ok, included too


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-03-12

New version in the first post!!!! Enjoy it!!!!


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - stevedawg85 - 2017-03-13

(2017-03-06, 23:28)stevedawg85 Wrote: 1. Does MQ7 support predective text? I installed Extendedinfo + autocompletion from the Kodi repo, but when I start typing, predictive text doesn't show up. Am I doing something wrong or is something else missing?

2. Also, is there a way to show the # of unwatched episodes in the corner. Example below is the (6) in Continuum

Image

One more bump attempt - any info is appreciated


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - SouthMark - 2017-03-13

Hi Emiralles

I seem to have stumbled across a bug in the skin. It would appear that ivue tv guide doesn't seem to work with the skin. It does the first time you install and run ivue tv guide but after you reboot the box it stops ivue working

any ideas on how to fix this as this is my favourite skin and I really don't want to have to use another.... happy to donate some $ for your time to fix this issue

Thanks

Mark


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - tony2323 - 2017-03-13

Hey everyone,

I started using this Mod Skin after my old Aeon MQ 6 Skins didn't work anymore with Krypton.

Now however I have the huge problem that all the changes in the settings I've made are not being saved and every time I reboot my Nvidia Shield and start Kodi again this Skin start to "Apply Settings" (see pic) which just basically means that all my changes in the settings are being deleted and restored to default settings.

Can anyone help me how to fix this?
Thanks a lot


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-03-14

(2017-03-13, 22:06)SouthMark Wrote: Hi Emiralles

I seem to have stumbled across a bug in the skin. It would appear that ivue tv guide doesn't seem to work with the skin. It does the first time you install and run ivue tv guide but after you reboot the box it stops ivue working

any ideas on how to fix this as this is my favourite skin and I really don't want to have to use another.... happy to donate some $ for your time to fix this issue

Thanks

Mark

I installed but i don't have problems like you. sorry I don't know what do you happening it

donate to kodi team, not me, thanks.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-03-14

(2017-03-13, 23:17)tony2323 Wrote: Hey everyone,

I started using this Mod Skin after my old Aeon MQ 6 Skins didn't work anymore with Krypton.

Now however I have the huge problem that all the changes in the settings I've made are not being saved and every time I reboot my Nvidia Shield and start Kodi again this Skin start to "Apply Settings" (see pic) which just basically means that all my changes in the settings are being deleted and restored to default settings.

Can anyone help me how to fix this?
Thanks a lot

do you need exit or turn off, never restart, in all systems happens


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - SouthMark - 2017-03-14

(2017-03-14, 00:30)emiralles Wrote:
(2017-03-13, 22:06)SouthMark Wrote: Hi Emiralles

I seem to have stumbled across a bug in the skin. It would appear that ivue tv guide doesn't seem to work with the skin. It does the first time you install and run ivue tv guide but after you reboot the box it stops ivue working

any ideas on how to fix this as this is my favourite skin and I really don't want to have to use another.... happy to donate some $ for your time to fix this issue

Thanks

Mark

I installed but i don't have problems like you. sorry I don't know what do you happening it

donate to kodi team, not me, thanks.

Thanks for the response, are you running this on Kodi 17 with Libreelec? I assure you if you run Ivue with the default estuary skin it all works fine, but with the mq7 skin after a reboot it no longer works

Thanks


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-03-14

(2017-03-14, 08:29)SouthMark Wrote:
(2017-03-14, 00:30)emiralles Wrote:
(2017-03-13, 22:06)SouthMark Wrote: Hi Emiralles

I seem to have stumbled across a bug in the skin. It would appear that ivue tv guide doesn't seem to work with the skin. It does the first time you install and run ivue tv guide but after you reboot the box it stops ivue working

any ideas on how to fix this as this is my favourite skin and I really don't want to have to use another.... happy to donate some $ for your time to fix this issue

Thanks

Mark

I installed but i don't have problems like you. sorry I don't know what do you happening it

donate to kodi team, not me, thanks.

Thanks for the response, are you running this on Kodi 17 with Libreelec? I assure you if you run Ivue with the default estuary skin it all works fine, but with the mq7 skin after a reboot it no longer works

Thanks
No, in my pc with windows 10, kodi 17 RC1.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - SouthMark - 2017-03-14

(2017-03-14, 08:35)emiralles Wrote:
(2017-03-14, 08:29)SouthMark Wrote:
(2017-03-14, 00:30)emiralles Wrote: I installed but i don't have problems like you. sorry I don't know what do you happening it

donate to kodi team, not me, thanks.

Thanks for the response, are you running this on Kodi 17 with Libreelec? I assure you if you run Ivue with the default estuary skin it all works fine, but with the mq7 skin after a reboot it no longer works

Thanks
No, in my pc with windows 10, kodi 17 RC1.

Yes I have also tried on a windows 7 machine and strangely it all works, but on my Chromebox with Libreelec and Aeon MQ7 it does not. I have also tried another skin this morning (Aeon Nox) and this also works perfectly fine with ivue TV guide so its definately an MQ7 skin issue as both estuary and aeon nox have no issues with ivue TV Guide.

If I switch to the estuary skin and reboot the box and run ivue tv guide all works fine and if I switch to aeon mq7 (without rebooting) and run ivue tv guide it will also work fine but as soon as I reboot with the mq7 skin as the active skin and then try to run ivue tv guide it fails. its really odd.... I am stuck! the rebooting of the system makes it fail.... any ideas? does the skin do anything on reboot or startup?

Thanks


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - emiralles - 2017-03-14

Send your kodi.log in the differents situations.


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - SouthMark - 2017-03-14

do you want me to enable debug and send two seperate logs for both skins

Thanks


RE: MOD AEON MQ7 KRYPTON - tony2323 - 2017-03-14

It seems SouthMark has the same problem I have.

I use Kodi on my TV via the Nvidia Shield Box using Google Android TV. It is really odd, since I updated to Krypton none of the Aeon MQ Skins work anymore.

Does anybody know if it is possible to re-install Jarvis on Kodi?


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.