Kodi Community Forum
Solved [Beta 6] Setting Button Not Working Properly? - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Estouchy (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=261)
---- Thread: Solved [Beta 6] Setting Button Not Working Properly? (/showthread.php?tid=299254)



[Beta 6] Setting Button Not Working Properly? - Prof Yaffle - 2016-12-06

New tryer-out on Estouchy - looks good, and much easier to navigate on a tablet than Estuary. Good work.

One question, though... I was floundering around in the Player settings (and similar), pursuing a different Kodi issue... is the settings button (cog) in the bottom-right meant to do anything at the moment? It seems to simply pop up a blank window for me. I presumed this is the Basic/Advanced/Expert toggle, but apparently not.

Lenovo Yoga Tab 3 - Android 5.1.1, Krypton Beta 6. Debug log attached (with ffmpeg and video component logging enabled, I'm afraid, as that was on for my other issue). Look to 14:37:18.026 onwards for when I started navigating around.

http://pastebin.com/EA9Rvp1t

I'm wondering if it's just a packaging issue in the beta apk, or a genuine skin bug... or just fat fingers on my part, as I've never used this skin before... Smile


RE: [Beta 6] Setting Button Not Working Properly? - ronie - 2016-12-06

yep, the settings button is certainly supposed to display something and it currently does ;-)
the issue you're seeing has been fixed a few hours after beta6 was released.


RE: [Beta 6] Setting Button Not Working Properly? - Prof Yaffle - 2016-12-06

Excellent - thanks, Ronie, I did wonder if a nightly was the next stop. It was always possible that it was a work-in-progress, "this window intentionally left blank" Smile


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.