Kodi Community Forum
Android [Samsung] Kodi - nothing but loud noise after Android 7 update - Printable Version

+- Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: General Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: Android (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=164)
+---- Thread: Android [Samsung] Kodi - nothing but loud noise after Android 7 update (/showthread.php?tid=312114)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-19

Okay, so: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/android/arm/kodi-20170418-a3d6acf-kryptsamsung-armeabi-v7a.apk was working fine. This one removed an API22 format, namely FLOAT. That's not funny at all ...

I had another idea (currently building), please give the updated version a try when it appears. (Edit: fucked up the static initialization while coding blindly - needs some after work).


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-19

Could someone please test this build: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/android/arm/kodi-20170419-61afc6b-kryptsamsung-armeabi-v7a.apk and provide a Debug Log? Does that also work?


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-20

Could I get the feedback, please? Without it - no fix for 17.2


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - Tumstums - 2017-04-20

The new apk seems to work for me on a galaxy tab s2. Don't know how to offer a debut log. I had also suffered the unbearable static noise issue when using headphones. Thanks for the fix!


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-20

please check: Debug Log <- we need one to spot the differences.


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-20

This is a candidate for 17.2: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/android/arm/kodi-20170420-7ab3e26-kryptsamsung-armeabi-v7a.apk without someone prooving it works and providing a Debug Log I cannot deliver this code. So please someone with that device out there, test it: with headphones and without and check if all is fine. Turn on debuglogging before it.


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - Reapus - 2017-04-21

I have a debug log but dont know how to share it


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - Reapus - 2017-04-21

[url]https://paste.ubunto.com/24425897

Hope this works/helps


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-21

Everything is working correctly?

Edit: Not yet perfect. Need to clear dataformats, streamformats correctly - will push an updated version tonight.


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - Reapus - 2017-04-21

No problems so far, tested a few streams, seemed to work ok


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-21

And a final one: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/android/arm/kodi-20170422-3938cd6-kryptsamsung-armeabi-v7a.apk please test and provide me a log with analog out and without it. Thanks very much.

Edit: Updated the link.
Edit: Updated the link again.


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-24

Oki - we reproduced it. It's 100% a samsung firmware issue. As our policy is: Don't workaround broken firmware, we won't workaround that one. We reported it to Samsung via twitter - let's see if they care about their users.


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - flhthemi - 2017-04-25

Well...I'm getting an update to my SM-T800 right now. But I don't know if I ever had this issue as I have never used wired head phones with it and Kodi. So, if someone with a Galaxy Tab S10.5 DOES have the issue and then updates the FW and DOES NOT have the issue maybe we'll actually know if they DO care. Wink


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - Reapus - 2017-04-25

Thought i posted this yesterday, i also had a similar problem with jet audio, but an update to the app fixed it, also finding my tablet doesnt like wired headphones with a built-in mic, not really relevant i know.


RE: Kodi opens but has nothing but loud noise after Android 7 update - fritsch - 2017-04-25

(2017-04-25, 14:37)flhthemi Wrote: Well...I'm getting an update to my SM-T800 right now. But I don't know if I ever had this issue as I have never used wired head phones with it and Kodi. So, if someone with a Galaxy Tab S10.5 DOES have the issue and then updates the FW and DOES NOT have the issue maybe we'll actually know if they DO care. Wink

Any changelog available? You need to test with "vanilla" 17.1 version - not with any version of this thread.


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.