Kodi Community Forum
Release Mimic 6.x for Leia - Printable Version

+- Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Mimic-LR (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=218)
+---- Thread: Release Mimic 6.x for Leia (/showthread.php?tid=314589)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8


RE: Mimic 6.x for Leia - braz - 2018-04-05

(2018-04-04, 16:29)modslife Wrote: hi braz. installed on latest libreelec clean install on amlogic box 905 w. the "configure" window on the addon is showing some funny character but no options at all. thanks for the great work.
 Are you referring to the Libreelec settings dialog? If so, I don't think that dialog is skinned for Mimic.


RE: Mimic 6.x for Leia - modslife - 2018-04-06

No, it's the addon configure dialog windows. Any addon. In this example BBC iPlayer.  Settings - addon - video addon (but could be music addon, etc) - BBC iPlayer - configure. I'll post a photo on next post. Thanks for your time.


RE: Mimic 6.x for Leia - modslife - 2018-04-06

Image


RE: Mimic 6.x for Leia - User 384674 - 2018-06-30

Addon Configure screens are still a problem in Mimic 6.x for Leia. For example, here is the screen shot for the Version Check configure screen, but they all look like this:

Image

Here is the debug log:
https://pastebin.com/g96cZ6Ty


RE: Mimic 6.x for Leia - shmike - 2018-07-24

The addon configuration issue is resolved - use the version of the Mimic skin that's on GitHub (https://github.com/braz96/skin.mimic), not in the Kodi repo.

Addon settings / configuration works fine. The only issue I have with this skin is when watching live TV, and because I have the "confirm channel selection with Enter" option active, pressing up / down to display the selected doesn't cause the channel info to appear, and pressing enter selects the channel blindly.

Cheers,
shmike.


RE: Mimic 6.x for Leia - rvas18 - 2018-08-23

Is it possible to add navigation buttons for touch screen? Estuary has a setting along with a few other skins


RE: Mimic 6.x for Leia - fredphoesh - 2018-08-26

Very nice skin, well done!

Favourites on the home screen do not work. You have to ENTER the favourites category then you can execute the contents. If you merely navigate to favourites on the home screen, clicking on one of your favourites does not do anything.

tx
Mark


RE: Mimic 6.x for Leia - vand3537 - 2018-09-18

(2018-03-18, 14:25)hanspeter Wrote: Hi everyone,

i'm missing all recordings on this version, 5.x on Krypto works fine. Is there an easy/quick fix for this, or do we have to wait for a final 6.x release? Can someone confirm this (i'm on tvheadend/pvr.hts)...?

hanspeter

Yes, my Recordings section is empty too. I use serverWMC


RE: Mimic 6.x for Leia - ultrax - 2018-09-23

Hello, I have no idea about programming, but somehow I solved the problem with the recordings. I hope that goes well for braz96.
Just swap the myrecordings.xml file.
I love the Mimic Skin and now I can finally switch to Kodi 18.
Now we just have to solve the problem with the favorites and then the skin is perfect.

<defaultcontrol>50</defaultcontrol>
<menucontrol>9051</menucontrol>
<onload>ClearProperty(MediaMenu,Home)</onload>
<onunload>ClearProperty(MediaMenu,Home)</onunload>
<views>50</views>


RE: Mimic 6.x for Leia - arielf - 2018-09-24

Hello, it does not let me add the element to the main menu, the option to add new element to the menu does not appear.


RE: Mimic 6.x for Leia - User 384674 - 2018-09-25

arielf: From the main menu:
Settings -> Skin -> Setup menus and widgets. Highlight any menu item on the left side of the screen (either move the focus to the left or click on an item on the left side of the screen). From here, bring up the context menu, click Add

Image


RE: Mimic 6.x for Leia - ultrax - 2018-09-26

Any ideas to fix the favourites problem?


RE: Mimic 6.x for Leia - arielf - 2018-09-26

Hello, I have a clean installation and I just installed the Mimic skin, everything is perfect except I do not know how to do it or if possible, add or remove elements from the main menu. There is no option to add or remove items. Thank you


RE: Mimic 6.x for Leia - User 384674 - 2018-09-26

See post #26  above. Does that help?


RE: Mimic 6.x for Leia - arielf - 2018-09-26

Solved ... by pressing the letter C, a New Menu appears with the options .. COOL .....


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.