Kodi Community Forum
stream failed..? - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: PVR & Live TV Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=167)
+---- Forum: MediaPortal (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=171)
---- Thread: stream failed..? (/showthread.php?tid=327965)



stream failed..? - chaosmstr - 2018-02-02

Here's the log snippet.
It shows a decoder issue, and then a drop in the stream throughput.

What could be causing this? Network issues? Coding issue on the server? drive throughput?
The server is a VM with 2 CPU and 2G memory.

The server log for the timeperiod:
[MOD EDIT]

Kodi log shows this:
[MOD EDIT]


RE: stream failed..? - Klojum - 2018-02-02

FYI:

Please read the debug log (wiki) instructions next time:
  • Do NOT post your logs directly in a forum. Always use a paste site like https://pastebin.com or https://paste.ubuntu.com . Post the link to your pasted log in the forum. Details are in the following pages.
  • Provide FULL LOGS ONLY. No Partial logs or snippets.
It's not that hard. We don't need are forum database getting all bloated because of such content.


RE: stream failed..? - chaosmstr - 2018-02-02

My apologies!
Links to relevant logs:
https://drive.google.com/file/d/1-3ir_6vouTSZJ-YRbaRneIBmHykIS951/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1vcMZk2_Od87dBBHYLEstSxes8zY_YBML/view?usp=sharing


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.