Kodi Community Forum
Play/Pause problem - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Music Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=263)
--- Thread: Play/Pause problem (/showthread.php?tid=336009)



Play/Pause problem - GOVEN007 - 2018-09-30

Hi,

When I press PAUSE and after a while PLAY the music:
1. stops
2. track goes about 1 second back (rewind) and
3. music plays again
so.. 1 maybe 2 seconds of every track is being repeated
 
(I use my BT speaker but I also checked AUX connection and its the same)

Is this a bag?
or any player feature which maybe switched off?


I'm using LibreELEC 8.2.5 on RPI3 and Kodi 17.6.


Regards,
MM


RE: Play/Pause problem - GOVEN007 - 2018-10-07

Does anybody have the same problem?

Is there any option to change in kodi advancedsettings.xml to fix that?


RE: Play/Pause problem - GOVEN007 - 2018-10-07

and It doesn't matter if I set audio autput hdmi, aux or BT,
It is always the same,

I play local mp3 files (I also tried wav)


RE: Play/Pause problem - Karellen - 2018-10-07

@GOVEN007

You will need to provide a debug log. Full instructions are in my signature below, but here is a quick guide...

  1. Enable Debugging mode. Go to Settings>System Settings>Logging and it should be the first option
  2. Restart Kodi
  3. Replicate the problem.
  4. Upload the log to Kodi Paste Site manually or use the Kodi Logfile Uploader. (wiki) With either method post the link back here.
Note: Full logs only. No partial or redacted logs


RE: Play/Pause problem - GOVEN007 - 2018-10-08

Hi,

Here is the log LOG


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.