Kodi Community Forum
NPVR causing crash on Kodi start - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: PVR & Live TV Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=167)
+---- Forum: NextPVR (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=175)
---- Thread: NPVR causing crash on Kodi start (/showthread.php?tid=346148)



NPVR causing crash on Kodi start - hollowhoc - 2019-08-09

I am running 18.3 on Windows 10 and up until today had been successfully using NPVR client to watch and record IPTV. I imported a new m3u earlier today and now every time NPVR addon starts up it crashes Kodi.

I have tried complete uninstall (via Revo) of both Kodi and NPVR then reinstalling with default settings but I still can't get it to work. The NPVR server is on the local machine, and I can access it via the web interface at http://127.0.0.1:8866 which is the same config in the addon settings. 

My Kodi debug log is here. I just can't understand, I hadn't changed anything other than the m3u before it stopped and now with all the same settings I used before it just wont load. 

Thanks if anyone can spot the glaringly obvious thing I have missed!!

L


RE: NPVR causing crash on Kodi start - hollowhoc - 2019-08-10

(2019-08-09, 19:46)hollowhoc Wrote: I am running 18.3 on Windows 10 and up until today had been successfully using NPVR client to watch and record IPTV. I imported a new m3u earlier today and now every time NPVR addon starts up it crashes Kodi.

I have tried complete uninstall (via Revo) of both Kodi and NPVR then reinstalling with default settings but I still can't get it to work. The NPVR server is on the local machine, and I can access it via the web interface at http://127.0.0.1:8866 which is the same config in the addon settings. 

My Kodi debug log is here. I just can't understand, I hadn't changed anything other than the m3u before it stopped and now with all the same settings I used before it just wont load. 

Thanks if anyone can spot the glaringly obvious thing I have missed!!

L

Nevermind. It somehow fixed itself overnight (even though I had restarted the PC multiple times during troubleshooting). Again, literally no idea what happened but it can now open the channels and doesnt crash! Sorry I cant provide a solution to anyone else who might have had this problem.