Kodi Community Forum
Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Titan (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=212)
---- Thread: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) (/showthread.php?tid=355993)



RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - nazim12 - 2020-08-29

One mess i am facing , i have installed Aura Mod , Arctic , zephyr as well  , when i do some changing in there  home screens widgets and settings ,  it effects the Bingie Home screen and widgets get complicated response to those changing .


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - spinecho - 2020-08-29

(2020-08-29, 13:59)AchillesPunks Wrote:
(2020-08-29, 11:10)spinecho Wrote: Hi Guys... I'm super confused about what version and which features are current now as download link at top of thread just points to the master file with no version number.

I'm saving each new file with a sequencial filename, but I don't always know what changes are.

@AchillesPunks big ask I know, but any chance of a changelog as versions get updated?
I will start updating the changeling. Already uploaded the version to 1.0.5. I just need to update to the GitHub.
I start my work week today so I can not do this until Wednesday.
That's great. Take your time.
Really appreciate all your hard work on this.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - bornagainpengui - 2020-08-29

(2020-08-26, 17:47)AchillesPunks Wrote:
(2020-08-23, 23:08)bornagainpengui Wrote: Since this seems to be actively developed I was wondering if there could be an option to make larger Bingie Main Landscape displays by limiting the number in a row?  As far as I can see there are currently five in a line with two rows displayed on the screen.  Landscape limits this to three panels in a row and keeps the two rows but at the expense of the top display with the logo art and summary.  Is there a way to keep that at a slightly reduced area and having four in a row instead of five?

Also I was wondering if there was anything being worked on for the eventual release of Matrix?
If you select large landscape you will have 4 landscape posters on screen.
Go to settings, home screen layout, widgets, layout for widgets, and select Landscape Large.
I have that enabled already. I thought it was only for the spotlight views?

I'm trying to adjust what you get when you go from the menu bar on the left, to TV Shows, All TV Shows which has five tiles.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - nazim12 - 2020-08-29

(2020-08-29, 12:39)HugoL Wrote:
(2020-08-29, 12:14)nazim12 Wrote:
(2020-08-29, 00:59)HugoL Wrote: I had this issue with extrafanart. Could never get that to work properly anyway so just I disabled it.

Do you have this enabled?

I noticed you’re not using the UK certificate icons you were very keen to get back!
Thanks it worked after disabling extra fanart. Yes i am still keen for UK Icons but i dont want to do by myself unless it will be updated in Mod just like few updates ago or may be not. i have seen your UK certificates that's what i want .
It's already in the mod. You just need to scrape UK certificates with the metadata editor addon and switch to the includesmediaflagsUK.xml. I thought I was pretty clear on this point.

OK i have started  scrape using metadata editor addon for UK certificates for 9000 movies and shows in library , about 1000 updated in 2 hours , now you can imagine how much time it will take , i just need to know whenever i will update Bingie Mod skin with new versions , will i need to re scrape each time ? and how to backup that specific thing so that even if i will able to reinstall Bingie i could get it easily but not to wait for 12 hours ?

By the way metadata editor wont allow me to use Kodi while scrapping 

https://i.postimg.cc/BvTNcRGX/image.png


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - cscott1 - 2020-08-29

Here is a short video I made of some bugs I didn't check to see see if they were reported already so may be some repeats.

https://youtu.be/XQuFU8qRm2Q


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - nazim12 - 2020-08-29

(2020-08-29, 19:43)cscott1 Wrote: Here is a short video I made of some bugs I didn't check to see see if they were reported already so may be some repeats.

https://youtu.be/XQuFU8qRm2Q


Yes you are right.

Basically after around 28 Widgets row , widgets starting loose focus and merging itself due to spotlight area keep expanding in heights , which should not be expanding . secondly if you are let say in a middle of any widget surfing you cannot come back to starting point by back button , you have to surf fast back to first point or you select circular navigation after the long ending widget . Yes Good point , Side Panel outer line should be dark transparent , along with side panel should not be disappear while surfing widget rows .


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - HugoL - 2020-08-29

(2020-08-29, 19:43)cscott1 Wrote: Here is a short video I made of some bugs I didn't check to see see if they were reported already so may be some repeats.

https://youtu.be/XQuFU8qRm2Q

Looks like you missed my post from earlier today where I covered a few things from your video. See here:

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=355993&pid=2973307#pid2973307

1. But more on the clearlogos, regarding the current clearlogo size, it's not the length that's the problem, it's the height. The (max) length is bang-on the same length as Netflix. However,  inorder to get that length right, the height had to increase to keep the aspect ratio properly. I was never happy with this solution but then again, I was never happy with the vanilla size of the logos as they were too small.  Kodi/Artwork Beef scraped logos are a completely different aspect ratio to Netlfix's wider logos that also utilise specific artwork that fits the aspect ratio.  

This is also the reason why the Netflix clearlogo you sourced online was far too big and also something I only noticed recently as per my last post while using the Netflix add-on.

I have fixed this on my setup by making the clearlogos smaller again. By the way, making them smaller again will absolutely not match Netflix. You either match their height, or you match their length, you can't do both with Kodi scraped clearlogos. Unless you somehow try and source all their clearlogos, making them smaller again will not help you get close to Netflix.

Or you do what I am doing now, which is editing a lot of my clearlogo's from the standard aspect ratio Kodi scrapers use to Netflix aspect ratio and then increasing the size of the artwork (where it allows to be increased without messing up the aspect ratio).

You don't have to do this, the changes I made recently make the clearlogos a bit better than vanilla bingie but you'd always have to accept they still won't be anywhere near close to matching Netflix.  

2. I covered the diffuse menu coincidently in my last post.  It will be up the Achilles if he wants to include both the clearlogo and diffuse menu changes I've made.

3. Regarding the static slim menu staying on screen with the red indicator, I agree and I've been meaning to look into this.  Might be be beyond what I'm personally capable of though, we'll see.  You also missed a bug with the red indicator line not being aligned under the icon. I even noticed it happen in your video.  I've already fixed this.

4. You mentioned the font too, this is so much closer to Netflix's font than vanilla but feel free to revert back to vanilla font. I labelled it "original" and you can switch through the interface settings.  You can also try out another font, Gothic which was an older Netflix font.  It still needs some fixing but it's there to try out.

5. The fixed widget's changing height position, I could have sworn Achilles fixed this.  I haven't noticed it on mine but then again I'm not working with the exact same xmls and I don't have as many widgets. Not sure about that.

6. Regarding the MPAA on details row, if your comfortable in the XML's I can point you how to revert them from Icons back to text and flagbox. Just let me know.  I mainly changed these to match the UK Netflix which have the icons you can probably notice in any of the pictures in the post I linked to. I also provided an option for US too so you can actually have your US coloured icons by going to settings>library settings>media codecs and selecting coloured icons.

6. Don't remember what else you mentioned, maybe it would be easier to put some points in a post and hopefully Achilles can help.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - HugoL - 2020-08-29

(2020-08-29, 18:58)nazim12 Wrote:
(2020-08-29, 12:39)HugoL Wrote:
(2020-08-29, 12:14)nazim12 Wrote: Thanks it worked after disabling extra fanart. Yes i am still keen for UK Icons but i dont want to do by myself unless it will be updated in Mod just like few updates ago or may be not. i have seen your UK certificates that's what i want .
It's already in the mod. You just need to scrape UK certificates with the metadata editor addon and switch to the includesmediaflagsUK.xml. I thought I was pretty clear on this point.

OK i have started  scrape using metadata editor addon for UK certificates for 9000 movies and shows in library , about 1000 updated in 2 hours , now you can imagine how much time it will take , i just need to know whenever i will update Bingie Mod skin with new versions , will i need to re scrape each time ? and how to backup that specific thing so that even if i will able to reinstall Bingie i could get it easily but not to wait for 12 hours ?

By the way metadata editor wont allow me to use Kodi while scrapping 

https://i.postimg.cc/BvTNcRGX/image.png
No idea about those times.  It only took me 20 mins to do 600 films.  You don't need to do TV shows by the way. UK icons will still work with US ratings, although they won't be as accurate.   

Your scraped data has nothing to do with Bingie or any skin updates.  You will always have UK certificates in your Kodi Database now unless you decide to change it.

Scrape it, go to bed and then wake up to UK icons.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - cscott1 - 2020-08-29

(2020-08-29, 21:22)HugoL Wrote:
(2020-08-29, 19:43)cscott1 Wrote: Here is a short video I made of some bugs I didn't check to see see if they were reported already so may be some repeats.

https://youtu.be/XQuFU8qRm2Q

Looks like you missed my post from earlier today where I covered a few things from your video. See here:

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=355993&pid=2973307#pid2973307

1. But more on the clearlogos, regarding the current clearlogo size, it's not the length that's the problem, it's the height. The (max) length is bang-on the same length as Netflix. However,  inorder to get that length right, the height had to increase to keep the aspect ratio properly. I was never happy with this solution but then again, I was never happy with the vanilla size of the logos as they were too small.  Kodi/Artwork Beef scraped logos are a completely different aspect ratio to Netlfix's wider logos that also utilise specific artwork that fits the aspect ratio.  

This is also the reason why the Netflix clearlogo you sourced online was far too big and also something I only noticed recently as per my last post while using the Netflix add-on.

I have fixed this on my setup by making the clearlogos smaller again. By the way, making them smaller again will absolutely not match Netflix. You either match their height, or you match their length, you can't do both with Kodi scraped clearlogos. Unless you somehow try and source all their clearlogos, making them smaller again will not help you get close to Netflix.

Or you do what I am doing now, which is editing a lot of my clearlogo's from the standard aspect ratio Kodi scrapers use to Netflix aspect ratio and then increasing the size of the artwork (where it allows to be increased without messing up the aspect ratio).

You don't have to do this, the changes I made recently make the clearlogos a bit better than vanilla bingie but you'd always have to accept they still won't be anywhere near close to matching Netflix.  

2. I covered the diffuse menu coincidently in my last post.  It will be up the Achilles if he wants to include both the clearlogo and diffuse menu changes I've made.

3. Regarding the static slim menu staying on screen with the red indicator, I agree and I've been meaning to look into this.  Might be be beyond what I'm personally capable of though, we'll see.  You also missed a bug with the red indicator line not being aligned under the icon. I even noticed it happen in your video.  I've already fixed this.

4. You mentioned the font too, this is so much closer to Netflix's font than vanilla but feel free to revert back to vanilla font. I labelled it "original" and you can switch through the interface settings.  You can also try out another font, Gothic which was an older Netflix font.  It still needs some fixing but it's there to try out.

5. The fixed widget's changing height position, I could have sworn Achilles fixed this.  I haven't noticed it on mine but then again I'm not working with the exact same xmls and I don't have as many widgets. Not sure about that.

6. Regarding the MPAA on details row, if your comfortable in the XML's I can point you how to revert them from Icons back to text and flagbox. Just let me know.  I mainly changed these to match the UK Netflix which have the icons you can probably notice in any of the pictures in the post I linked to. I also provided an option for US too so you can actually have your US coloured icons by going to settings>library settings>media codecs and selecting coloured icons.

6. Don't remember what else you mentioned, maybe it would be easier to put some points in a post and hopefully Achilles can help.

If possible it would awesome to have an option for the UK version of the ratings and the grey box US version like the US version of Netflix as a skin setting would be really nice so us US users don't have to dig into the code. I always mess something up.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - nazim12 - 2020-08-29

(2020-08-29, 21:39)HugoL Wrote:
(2020-08-29, 18:58)nazim12 Wrote:
(2020-08-29, 12:39)HugoL Wrote: It's already in the mod. You just need to scrape UK certificates with the metadata editor addon and switch to the includesmediaflagsUK.xml. I thought I was pretty clear on this point.

OK i have started  scrape using metadata editor addon for UK certificates for 9000 movies and shows in library , about 1000 updated in 2 hours , now you can imagine how much time it will take , i just need to know whenever i will update Bingie Mod skin with new versions , will i need to re scrape each time ? and how to backup that specific thing so that even if i will able to reinstall Bingie i could get it easily but not to wait for 12 hours ?

By the way metadata editor wont allow me to use Kodi while scrapping 

https://i.postimg.cc/BvTNcRGX/image.png
No idea about those times.  It only took me 20 mins to do 600 films.  You don't need to do TV shows by the way. UK icons will still work with US ratings, although they won't be as accurate.   

Your scraped data has nothing to do with Bingie or any skin updates.  You will always have UK certificates in your Kodi Database now unless you decide to change it.

Scrape it, go to bed and then wake

I have found why it was taking too much time to scrape because while scrapping artwork beef were also working so the scrapping process were taking too much time but when it artwork beef stopped , everything done in minutes .
It feel good with UK certificate .

https://i.postimg.cc/Pf76ccw6/image.png


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - nazim12 - 2020-08-29

One mess i am facing , i have installed Aura Mod , Arctic , zephyr as well  , when i do some changing in those skins like in home screens widgets and settings ,  it effects the Bingie Home screen and widgets get complicated response to those changing made by those skins.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - HugoL - 2020-08-29

(2020-08-29, 22:11)nazim12 Wrote:
(2020-08-29, 21:39)HugoL Wrote:
(2020-08-29, 18:58)nazim12 Wrote: OK i have started  scrape using metadata editor addon for UK certificates for 9000 movies and shows in library , about 1000 updated in 2 hours , now you can imagine how much time it will take , i just need to know whenever i will update Bingie Mod skin with new versions , will i need to re scrape each time ? and how to backup that specific thing so that even if i will able to reinstall Bingie i could get it easily but not to wait for 12 hours ?

By the way metadata editor wont allow me to use Kodi while scrapping 

https://i.postimg.cc/BvTNcRGX/image.png
No idea about those times.  It only took me 20 mins to do 600 films.  You don't need to do TV shows by the way. UK icons will still work with US ratings, although they won't be as accurate.   

Your scraped data has nothing to do with Bingie or any skin updates.  You will always have UK certificates in your Kodi Database now unless you decide to change it.

Scrape it, go to bed and then wake

I have found why it was taking too much time to scrape because while scrapping artwork beef were also working so the scrapping process were taking too much time but when it artwork beef stopped , everything done in minutes .
It feel good with UK certificate .

https://i.postimg.cc/Pf76ccw6/image.png

Good stuff. No idea why artwork beef was working in the background. Metadata editor doesn’t touch artwork. It’s purely ratings.

But then again, Artwork Beef causes my shit to crash all the time.


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - HugoL - 2020-08-29

(2020-08-29, 22:13)nazim12 Wrote: One mess i am facing , i have installed Aura Mod , Arctic , zephyr as well  , when i do some changing in those skins like in home screens widgets and settings ,  it effects the Bingie Home screen and widgets get complicated response to those changing made by those skins.

Reset your home menu


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - burekas - 2020-08-30

Hi, @AchillesPunks

First I want to mention the I'm a fan of this original skin, and I'm using for years.
I know the main advantage of this mod is the NETFLIX look,
But my purpose is the keep the original look as I have now.
The main reason I want to move to this mode is that the original is only support Kodi v17 and I want to move forward to v18.

So I install this mod.
First it looks great, well done.
But I still have some problems with that in order to get the original look of Titan as I have now.
I tried to explain it welll as I can.
Thanks.

Regarding version of 07/24/2020 - Titan Bingie mod 1.0.3

1) General:

1a) How can I disable the the "NETFLIX" intro splash image? I want only the kodi image.
I only found a way to disable the animation but not the image:
- General Skin Settings -> Splash Screen Setting -> Disable animated splash screen (image instead)

Image: https://i.postimg.cc/GhNxGd6c/1A.png

1b) In addition to "1a". How can I disable/hide/remove the "NETFLIX" logo in the bottom-right side of the screen?
(In the Settings screen and when opening the Homescreen main menu)
Images:
https://i.postimg.cc/bwtHR4j1/1B1.png
https://i.postimg.cc/1z107M92/1B2.png

1c) Why there are differences between these notifications?
One is small, clean and nice while the other is bigger and ugly.
Can you make that all the notification will be in the same style like the smaller one?

Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/SN5HR0r9/1C1.png
differnet notification view:
https://i.postimg.cc/X7ZDTHbY/1C2.png
https://i.postimg.cc/8z69ryK0/1C3.png

Original 3.7.X:
Same notification style always and it displayed across the entire screen.
https://i.postimg.cc/C1Pm2Dr8/1C4.png
https://i.postimg.cc/fLT855CZ/1C5.png

1d) Skin -> Fonts:
Can you add the font sets from the original also for this skin (Especially Arial for Hebrew users):
Image from the original:
https://i.postimg.cc/zfndqf7t/1D1.png
https://i.postimg.cc/pTRsrt12/1D2.png

I attached here the original "Font.xml" if you need:
https://f2h.io/qy2isucg297n

Bingie has only these: default, original, gotham
(... \addons\skin.titan.bingie\xml\Font.xml)

========================

2) Homescreen:
My purpose here is getting the homescreen layout to be like my current view:
Images:
Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/pd7vt96w/2B1.png
https://i.postimg.cc/zG2Znb8y/2B2.png
https://i.postimg.cc/Z55zBFtk/2B3.png
https://i.postimg.cc/8PDSDgZz/2B4.png
https://i.postimg.cc/ry5kvwCH/2B5.png

2a) How can I fix the homescreen main menu so that it doesn't fold everytime I move to the widget?
(btw, somethims the menu totally hides when navigate in the widget, so I need to back to the first widget item in order to get back the main menu)

2b) In addition to "2a", if there will be an option to set the main menu to be open always,
Can you move the widgets be placed next to the menu, on the right, and not beneath?
Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/wTbCVqv3/2B1-1.png

Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/q72W42GC/2B3.png

2c) How can I set an item from the main menu to be selected by default to view when Kodi is up?
(This option was in the original skin)

2d) Also where is the homescreen layout options as it was before (Vertical/Horizontal...)

2e) Why the music info bar doesn't show in the homescreen? (Every other place it does show it)
* Also the background is not changed according to the artist (As explained also in "2f" regarding the background problem)
Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/SRBqskHZ/2E-2.png
https://i.postimg.cc/T3G1qJHt/2E-1.png

2f) The background setting:
In my current skin, the background is working like this:
As long as I don't set the background for a main memu item the background is set by the "Global Background" setting.
Also there was an option the Marcel added and now doesn't exist in the list (for unknown reason)
to change the background according to the current widget item (No matter if the widget is focused or the main menu item is focused)
It still works even if this option is not exist in the list:
Image from the original 3.7.X: (I mark it there)
https://i.postimg.cc/RhGp6xVx/2B8.png

For example:
Images:
Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/pd7vt96w/2B1.png
https://i.postimg.cc/Z55zBFtk/2B3.png

But the problem now is no matter what I set (Global Background or in the Shortcut settins background per item) there is no background at all, it remains black.
Only when I enable the spotlight it show up but small and not over the entire screen.
How can I solve this?
Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/FzK7v0Yg/2B6.png
https://i.postimg.cc/NGNK4CnN/2B7.png

So:
1 - Why I can't see the fanarts as background?
2 - Can you return also the "Use fanart from Widget X as background"? (X relates to the widget index if there are multiple widget that set)

============================

2c) Widgets:

2c_1)
 When there is a main menu item without a widget, the arrow keys don't affect,
so you can't go to the main menu unless you use the mouse and move it over the main menu.

2c_2) In Marcel original skin there was an option for widget location for the Single Widget option. Where is it now?
Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/PrqXGk3n/2C2-1.png
Original 3.7.X
https://i.postimg.cc/vHSQbSkg/2C2-2.png



============================

3) Media Library:

3a) 
Can you add an option to choose this Video Info Dialog as it was before:
Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/rs8YBQgf/3A2.png

Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/rsQYMxPM/3A3.png

* By the way, why the current dialog view is totally transparent, it looks bad with the background:
Here I choose to disable the Bingie dialog.
Image: https://i.postimg.cc/N0HVmy5k/3A1.png

3b) Regarding the "Big Panel Detail", can you change it to show 5 posters in a row? (as it was, instead of 4 in a row as it now)
Or add an option to be able to set how many items in a row for this view.

Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/13H14VVn/3B1.png

Original 3.7.X
https://i.postimg.cc/DzwkGf1C/3B2.png

3c) There is a problem with the view of the backgrounds:
Some of the views doesn't sho the fanart on the entire screen and show part of it,
And some of them doesn't show it at all.

Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/QC0dpYH5/3C1.png
https://i.postimg.cc/zXGBJNck/3C2.png
https://i.postimg.cc/rFZpsb62/3C3.png

Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/W1D1knjF/3C4.png
https://i.postimg.cc/FH2sgLsP/3C5.png

============================

4) OSD:

4a) The "Use gradient color effect for OSD panel" isn't working. It makes it totally transparent.

Images: 
Bingie:
https://i.postimg.cc/6qhRSNpm/4A.png
https://i.postimg.cc/52D38bYB/4A2.png

Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/bwZgGsJY/4A3.png
https://i.postimg.cc/qMbQM8pZ/4A4.png

4b) There is an option of "Enable Extra-Large Icons". But where is the toggle button for it? How to disable?

4c) Regarding the OSD Info Panel:
4c_1) I enabled the "Show small seek panel when video is seeking/paused"
And also want to disable the big info OSD by disable it on "Show OSD Infopanel on Pause" (In the original it was called "Pause and Seek")
So why the big Info panel is still shown with the small one?

Images:
Bingie:
https://i.postimg.cc/52D38bYB/4A2.png
https://i.postimg.cc/PrVssp9d/4C1-2.png

Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/zG4s3mqM/4C1-3.png


4c_2) Why when the OSD infopanel is shown, it also shows the plot info block in the center of screen by default.
Image: https://i.postimg.cc/3JddbC53/4C2-2.png
In the original skin there was an option to disable it that called: "Show OSD infopanel on pause and seek" (Enable/Disable)
So I would able to show it only by pressing on the "I" button in the big OSD panel ("M" key)

You can see the setting in the image below as it was there.
There are also few more settings regarding the "Video Playback OSD"
that was there and doesn't exist here, Like Auto Close & Auto Show.
I marked them in the image:
Original 3.7.X
https://i.postimg.cc/ZqyPttGK/4C2.png

4c_3) It looks like the OSD panel looks is bigger then the original was.
Is there any was to smaller it a little?
You can see the differences in "4a" images.

============================

5) Live TV

5a) 
There is a bug with the option of "Show video preview in PVR section" with "Big List" view type.
It doesn't work in Bingie as in the original, there is no preview small box.
Images:
Original 3.7.X:
https://i.postimg.cc/KvQVkf6P/5A1.png
https://i.postimg.cc/26pXRKWD/5A2.png
https://i.postimg.cc/Hkhh3xsj/5A3.png

The same settings in Bingie
(But doesn't work, it plays the tv channel in full screen and not in the small box as in the original, so only by clicking on the box or background it will switch to the background view)
https://i.postimg.cc/Qdtzp5DR/5A4.png


RE: Titan BINGIE MOD v1 (UPDATED - 07/24/2020) - nazim12 - 2020-08-30

Here is what Bingie Current Poster size Look ,this is too small to read the features in Posters  see below pic,

https://i.postimg.cc/vmCpRWQH/image.png

and this is the size which i am looking without loosing height issue which Bingie normally have when you resize poster . see below  which i want

https://i.postimg.cc/XYjWxcvR/image.png

Yes i know how to resize poster but when we resize, widgets vertical scrolling started troubling and all widgets gets merging due to spotlight area keep expanding .

I am able to increase some size , its working fine upto widget 23 ,but after widget row 23 ,  second row on screen  completely gone , although it wasn't much visible for starting rows as well. 

 Before widget row 23 
https://i.postimg.cc/020bkGDR/image.png

After Widget row  23   you can clearly see the gap between Ratings and Posters , why this happen while scrolling , why cant it fix , why cant you make one more layout Poster Larger yourself and update in next Bingie Update  ?  I requested Achiless many time for Poster Large due to Big TV, but he gave me instruction to do by myself   

https://i.postimg.cc/j2sYZf5P/image.png


This is my Includehomewidgets 

https://i.postimg.cc/2yskT6sD/image.png

This is includeBingie
https://i.postimg.cc/rFqMVBqg/image.png


One more thing my home widget fanart took 1 second to display , Clearlogo come instantly but fanart delay for 1 sec , how to do it instantly ?


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.