Kodi Community Forum
Ratings Gone - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Aura (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=295)
---- Thread: Ratings Gone (/showthread.php?tid=358971)



Ratings Gone - hootie318 - 2020-12-06

All of a sudden all of my RPis are missing all the ratings except IMDB. I have but changed a thing and it's been working fine for months. Am I the only one?


RE: Ratings Gone - payamz - 2020-12-08

(2020-12-06, 21:04)hootie318 Wrote: All of a sudden all of my RPis are missing all the ratings except IMDB. I have but changed a thing and it's been working fine for months. Am I the only one?

Yes , All of my Rating are gone too


RE: Ratings Gone - hootie318 - 2021-01-09

Can somebody tell me if this is a bug or something I messed up?


RE: Ratings Gone - Karellen - 2021-01-09

(2021-01-09, 05:56)hootie318 Wrote: Can somebody tell me if this is a bug or something I messed up?
We can't. We need a Debug Log that captures the issue to determine what has happened.

Are you sure your ratings are gone? Have you checked the database? If you don't know how, I can check for you. PM me the database and tell me a couple of movies that have ratings missing, and what those ratings were -imdb, tmdb, tvdb etc


RE: Ratings Gone - Zpower - 2021-02-19

Image
Ratings works for me


RE: Ratings Gone - hootie318 - 2021-02-24

(2021-01-09, 06:12)Karellen Wrote:
(2021-01-09, 05:56)hootie318 Wrote: Can somebody tell me if this is a bug or something I messed up?
We can't. We need a Debug Log that captures the issue to determine what has happened.

Are you sure your ratings are gone? Have you checked the database? If you don't know how, I can check for you. PM me the database and tell me a couple of movies that have ratings missing, and what those ratings were -imdb, tmdb, tvdb etc

My apologies. I did not see this response. Here is the log from today. The very last step was navigating to movies.

hastebin - gurupaqahi (kodi.tv)


RE: Ratings Gone - hootie318 - 2021-02-25

(2021-02-24, 19:09)hootie318 Wrote:
(2021-01-09, 06:12)Karellen Wrote:
(2021-01-09, 05:56)hootie318 Wrote: Can somebody tell me if this is a bug or something I messed up?
We can't. We need a Debug Log that captures the issue to determine what has happened.

Are you sure your ratings are gone? Have you checked the database? If you don't know how, I can check for you. PM me the database and tell me a couple of movies that have ratings missing, and what those ratings were -imdb, tmdb, tvdb etc

My apologies. I did not see this response. Here is the log from today. The very last step was navigating to movies.

hastebin - gurupaqahi (kodi.tv)
I am not sure if I have the verbiage correct. I mean my Rotten Tomato, Metacritic, and extra IMDB icons are gone.


RE: Ratings Gone - Karellen - 2021-02-26

(2021-02-25, 23:27)hootie318 Wrote: I am not sure if I have the verbiage correct. I mean my Rotten Tomato, Metacritic, and extra IMDB icons are gone.
It may have something to do with this error repeated through your log...


2021-02-24 10:52:39.598 T:2741617520 ERROR: EmbyCon.resources.lib.downloadutils|ERROR|Unable to connect to 192.168.1.15:5004 : [Errno 110] Connection timed out

I don't use embycon, so others will need to assist or ask in the appropriate thread.


RE: Ratings Gone - hootie318 - 2021-02-26

(2021-02-26, 01:03)Karellen Wrote:
(2021-02-25, 23:27)hootie318 Wrote: I am not sure if I have the verbiage correct. I mean my Rotten Tomato, Metacritic, and extra IMDB icons are gone.
It may have something to do with this error repeated through your log...


2021-02-24 10:52:39.598 T:2741617520 ERROR: EmbyCon.resources.lib.downloadutils|ERROR|Unable to connect to 192.168.1.15:5004 : [Errno 110] Connection timed out

I don't use embycon, so others will need to assist or ask in the appropriate thread.
I can get it with the Horizon skin in the poster view but not in Zephyr or Aura. I used to get it in Aura. I also did a new install of the OS and the Aura Skin. Same results on Aura and Horizon


RE: Ratings Gone - Karellen - 2021-02-27

I don't really know where your ratings are coming from. Are you scraping them or are they coming from one of the helper addons?

This is why I asked for your database to see what ratings you have in there.

But if you can get ratings in one skin, but not another, then it seems to be a skin problem, and I don't know if Aura is still supported.


RE: Ratings Gone - hootie318 - 2021-02-28

(2021-02-27, 02:28)Karellen Wrote: I don't really know where your ratings are coming from. Are you scraping them or are they coming from one of the helper addons?

This is why I asked for your database to see what ratings you have in there.

But if you can get ratings in one skin, but not another, then it seems to be a skin problem, and I don't know if Aura is still supported.

The ratings that I had became visible following the steps to enter my API keys in Zephyr Leia which is why I switched. Then I saw Aura and installed it and I was still able to get ratings. The ratings always took a few seconds to appear each time so I assumed they were constantly being called from the Internet or cached once loaded. 

I can get them in Horizon but only in the Landscape poster or Landscape Banner view. I prefer Aura or Zephyr Leia but with those skins the ratings no longer load. I would keep Horizon if it had a List or Low List view with the ratings.

Oh well. No biggie. I only asked if it was something I might be missing or a known issue with a fix.


RE: Ratings Gone - Edworld - 2021-03-01

Aura gets ratings from skinhelper, Horizon from tmdbhelper


RE: Ratings Gone - nazim12 - 2021-03-10

My problem is I am not getting Votes & Studio Logos in "Home widgets" but inside and Hubs I am getting all ratings ,how to enable votes & studio logos in HOME ? remember I am not using skin helper in matrix  for compatibility

Home

Image

Hubs and inside ( all ratings & votes working )

Image


RE: Ratings Gone - wsx1 - 2021-03-16

(2021-03-10, 20:13)nazim12 Wrote: My problem is I am not getting Votes & Studio Logos in "Home widgets" but inside and Hubs I am getting all ratings ,how to enable votes & studio logos in HOME ? remember I am not using skin helper in matrix  for compatibility

Home

Image

Hubs and inside ( all ratings & votes working )

Image
That skin it is?
I like it. Any download link?


RE: Ratings Gone - Edworld - 2021-03-17

(2021-03-10, 20:13)nazim12 Wrote: My problem is I am not getting Votes & Studio Logos in "Home widgets" but inside and Hubs I am getting all ratings ,how to enable votes & studio logos in HOME ? remember I am not using skin helper in matrix  for compatibility

Home

Image

Hubs and inside ( all ratings & votes working )

Image
This looks very cool, only thing missing is critics consensus on second image


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.