Kodi Community Forum
Amber not working on nVidia Shield since last update - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skins Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Amber (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=203)
---- Thread: Amber not working on nVidia Shield since last update (/showthread.php?tid=360063)



Amber not working on nVidia Shield since last update - diggeman - 2021-01-24

Hi

Been using amber for a long time but since the last update its quite borked and i dont know why.
The recently added for both movies and tv shows just show a striked through circle. 
Default skin works as normal. 

The log says this about it.
https://paste.kodi.tv/eyecedebup.kodi

Im guessing something needs updating or something but no clue what.


RE: Amber not working on nVidia Shield since last update - bsoriano - 2021-01-25

(2021-01-24, 14:06)diggeman Wrote: Hi

Been using amber for a long time but since the last update its quite borked and i dont know why.
The recently added for both movies and tv shows just show a striked through circle. 
Default skin works as normal. 

The log says this about it.
https://paste.kodi.tv/eyecedebup.kodi

Im guessing something needs updating or something but no clue what.
@diggeman, the location of the skin-provided playlists changed a while ago. From your log excerpt it seems that you will have to reconfigure your shelves. Just select the same things (default shelves, movies, recently added movies, same for TV shows). When your menu builds again the shelves should point to the correct locations. Please let me know how it goes. Thanks.

Regards,

Bart


RE: Amber not working on nVidia Shield since last update - diggeman - 2021-01-25

(2021-01-25, 12:57)bsoriano Wrote:
(2021-01-24, 14:06)diggeman Wrote: Hi

Been using amber for a long time but since the last update its quite borked and i dont know why.
The recently added for both movies and tv shows just show a striked through circle. 
Default skin works as normal. 

The log says this about it.
https://paste.kodi.tv/eyecedebup.kodi

Im guessing something needs updating or something but no clue what.
@diggeman, the location of the skin-provided playlists changed a while ago. From your log excerpt it seems that you will have to reconfigure your shelves. Just select the same things (default shelves, movies, recently added movies, same for TV shows). When your menu builds again the shelves should point to the correct locations. Please let me know how it goes. Thanks.

Regards,

Bart
Worked a treat, thank you very much!


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.