Kodi Community Forum
Edit addon settings through chorus - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-on Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Web Interfaces (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=156)
---- Thread: Edit addon settings through chorus (/showthread.php?tid=361933)



Edit addon settings through chorus - Skank - 2021-04-06

I want to copy and paste a token from my laptop to kodi
However i thought using chorus, but it seems i cannot do that?
Is it possible to edit the settings of an addon through the webinterface?
I can only launch the addon (executable) but it cant launch cause i need to edit settings first Smile


RE: Edit addon settings through chorus - DarrenHill - 2021-04-06

That kind of adjustment is more normally simpler using SSH or suchlike to directly access the addon's settings file and put in tokens and stuff that way.

Of course it does depend on the device and OS that you have Kodi running on to have such access available (either directly or through a secondary SSH server app outside of Kodi).


RE: Edit addon settings through chorus - Skank - 2021-04-06

(2021-04-06, 14:26)DarrenHill Wrote: That kind of adjustment is more normally simpler using SSH or suchlike to directly access the addon's settings file and put in tokens and stuff that way.

Of course it does depend on the device and OS that you have Kodi running on to have such access available (either directly or through a secondary SSH server app outside of Kodi).

I'm running kodi on a shield
Damn, what a way around just to be able to copy and paste a token


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.